Merhabalar, hepinize iyi günler.
Bu soruyu sormamın sebebi aşırı derece sinirlerimin bozulmuş olması. Ne yapacağımı, nasıl düşüneceğimi bilmediğim için de buraya yazmak istedim. Bu konuda bana kendi ailemden hayır gelmez, çünkü herkes herkesin hatalarını destekleyerek üzerini örtmekten zevk alıyor.
Direk konuyu anlatayım:
Dün akşam bütün akrabalar (kız tarafı) teyzemin evinde toplanmış. Orada ne maksatla toplandılar orasını bilemem. Daha sonra annemi aradı telefonla. Biz akrabalarımızla aynı yerde yaşamıyoruz ve birbirimizi sadece yılda bir kaç kez görme fırsatımız olur. Herneyse: Teyzem annemi aradı ve başta mutlu mutlu konuştular. Diğer akrabalarla da kaynaştılar telefonda. Ben odamdaydım ama her şeyi duyabiliyordum, bayağı kakara kikiri gülüp eğlendiler. Bu noktaya kadar bir sorun yoktu - ta ki o ana kadar.
Ben burnumu yaptırmak için kışın İstanbula gideceğim. Ameliyatım orada gerçekleştikten sonra 3 hafta boyunca dinlenmem de orada gerçekleşecek.
Teyzem birden “Senin kız estetik olduktan sonra her akşam bize gelirsin.” dedi. Onu davet etti yani. Bunu herkesin içinde dedi ve beni ifşaladı. Artık herkes burnumu yaptıracağımı biliyor ve aşırı sinirim bozuldu sadece ağlamak istiyorum.
Ben akrabalarımı hiç sevmem, bence akrabalar iğrençtir. Beni herkesin önünde küçük düşürdü ve rezil etti teyzem. Halbuki ona binlerce kez söylemiştim kimseye anlatmamasını.
Daha sonra Whatsapp’dan kavga ettik ve onu engelledikten sonra anneme şöyle bir ses kayıdı atmış:
“Kuzeni de burun estetiği oldu, yani herkes de bildi. Ne olacak ki bunda? Abartıyor. Zaten görünce anlaşılmayacak mı?”
Hayır, anlaşılmayacaktı. Çünkü ben çocukluğumdan beri burnumu yaptırmak istediğim için bunu bilerek her zaman dışarı çıkmaktan kaçındım. En son 2016’da falan akrabalarımın içine karışmışımdır. Sırf yüzümü ezberlemesinler diye.
O evde toplanan akrabalara gelecek olursam: Hiçbirini sevmiyorum. Onları da bir 10 yıldır görmemişimdir. Onlar nerden hatırlayacak benim burnumu? Beni ifşa etmeseydi eğer akıllarına bile gelmeyecekti. Çünkü benim burnum örnek vereyim kemikli falan değil. Bildiğin kemersiz ve düz bir burun. Sadece toparlama amaçlı estetik yaptırmak istiyorum. Doktorum bile dedi “Bu estetik çok büyük bir fark getirmeyecek sana, ama güzel bir değişim olacak yine de.”
Bütün planlarım mahvoldu. Annem de utanmadan bana “Kışın her akşam teyzenlerde olacağım.” falan diyor. Sanki ne amaçla gidiyoruz oraya?
Herkes çok yüzsüz. Sinirim bozuldu. Uzun bir süredir ağlıyorum. Hayallerim yıkıldı resmen. Gizli ve temizce çıkacaktım bu işten. Beni beş paralık etti ve hala zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Teyzemle bir daha konuşmak istemiyorum. Ben ameliyata girecekken o da benimle gelecekti hastaneye ama artık gelmesini istemiyorum. Ziyarete de gelmesin, geçmiş olsuna da.
Saçlarımı da boyatıp dolgu da yapacağım. Ama iyi ki bunları söylemedim ona: Yoksa bunu da ifşalardı. Güvenim kırıldı. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen dalga geçmeyin, gerçekten çok kötü hissediyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer