1 Seans umex lazere girdim bilmiyorum iyi mi etkili olur mu giren ya da bilgi sahibi olan var mı lütfen yardımcı olun. 19 j enerji yeterli mi?
Etkili
Hiçbir Etkisi Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 Seans umex lazere girdim bilmiyorum iyi mi etkili olur mu giren ya da bilgi sahibi olan var mı lütfen yardımcı olun. 19 j enerji yeterli mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Işık patlatan cihazlar ipl yani kıl kökünü bir süreliğine uyutan cihazlardır, kalıcı sonuç alma ihtimali çok daha düşüktür.
İşe yaramasınız umuyorum. Bu cihazla lazer olan birisi yazarsa daha çok emin olacağım. Çok teşekkür ederim
Hiç bir şey yaramayan cihaz maalesef, orjinal değil, yoğunlaştırılmış ışık patlaması, ıpl cihaz ne yazık ki
:( kaç seans girdiniz , ya da bilgi sahibiyseniz azalma da mı olmaz , çünkü azalır hatta uzun süre girersen biter dediler
Umex lazere girenler kendi üzerlerindeki etkilerini yazarsa çok memnun olurummm
Çok iyi biliyorum o cihazı 20 seans da girsen boş çünkü ıpl cihaz, azalmış gibi etkisi var gibi görürsünüz ama tüm seans bittiği gibi tekrar çıkar hatta artma da olabilir o yüzden iptal et paketi, cihaz ıpl orjianal bir cihaz değil, ve işlem yaptıracağın zaman lazer başlığı büyükse direk ordan kaç, orjinal olan cihaz başlıkları küçük olur fazla bir ışık yaymaz atış anında
Teşekkürler :(
Rica ederim ne yazık ki anlattığım gibi durum
şu an kendi salonumda umex lazer epilasyon cihazı kullanıyorum cihazı almadan önce advence atlı bi cihaz a güzellik merkezi ndende gidiyodum buz lazer di o bizim aldığımız umexin soğuk üflemeli başlığı 8 Sean aldım güzellik merkezinden 5 seansıma düzenli olarak gittim ama hiçbir şekilde sonuç alamadım sadece kılları uyuttu sadece o işe yaradı aynı yerde komple kullarım çıktı daha kalın daha sık şekilde bu bizim aldığımız umexin soğuk üflemeli basklı olan cihazımda 2 seans yaptım onun 5 seansta yapamadığını 2 seansta döktü şu an seansıma devam edicem hemde kendimde denicem müşteri lerimede Güven vericem 10 seans olacak şekilde yapıyoruz baklm bitireyim seanslarımı sonuç %100 kalıcı olucak gibi.
Etkili olmayan birseyi çıkarmazlar
Hayır başka bir güzellik merkezi ağdadan farkı yok dedi o yüzden bilenler varsa yazarsa çok iyi olur
En kaliteli lazer uzaylılarda var 😅😄😃
😁😁
Alerji yaptimi
Hayır siz yaptırdınız mı
Kiz kardesim yapti
Bir işe yaradı mı? Ne zaman yaptırdı :)
Iki hafta önce ama kasinti alerji yapti
Anladım teşekkür ederim
Kac yasindasin
22 yaşındayım
Kiz kardesim 18 dir ilk sefer yapti
Ben de ilk defa yaptırdım ama yaptıran birisi varsa lazer bittikten sonra kılları azaldı mı merak ediyorum o yüzden önceden yaptıran birisi yazsa çok iyi olacak
Sözde azaliyordur evet azalacak yani
Sivilcede yapti
Umarım işe yarar hangi şehirde
Mersin sen
Ne yapiyorsun
Seni bekliyorum
Ne yapıyorum derken elimden telefonu düşürmemem mi gerek İstanbul'da
Gelseneözelden
Birbirimizi bilgilendiririz yine ilerleyen zamanlarda nasıl olacak umarım kız kardeşinin de benim de sonucum iyi olur :)
Nerdensin sana sormustum
değil
Siz yaptırdınız mı?
Evettt
Size etkili oldu mu ne zaman girmiştiniz?
Geçen sene iyidi gayet
Daha sonra tekrar mı çıkıyor öyle ise çok üzülürüm
Çok az çıkıyor
Çok teşekkür ederim
Hiçbir faydası yok