Bu manken 172 cm boyunda 58 kiloymuş ama daha ince durmuyor mu?

Bu manken 172 cm boyunda 58 kiloymuş ama daha ince durmuyor mu?

Şimdi şunu belirteyim. Boyu uzun olduğu için, kilosunu göstermeyebiliyor. Örnek veriyorum 160 boyunda bir kız aynı kilo da olsaydı, biraz daha toplu görünürdü. Bir diğer kısımdan da düşünelim. Spor yapan bir kişi de isterse 65 kilo olsun, 55 gibi durur. Çünkü vücudu sıkıdır.
Tek dış görünüş değil, aynı kilo da ama vücut yağ oranları farklı bireylerde de biri daha kilolu, diğeri daha zayıf görünür. Yani bu çok değişken durum. Boy, yağ oranı, vücudun ihtiyacı olan sporu doğru bölgeler de kullanabilmek diyelim..
Merhaba güzel arkadaşım bu manken bel kısmında çok incelik var bu zaten onu estetik gösteriyor ayrıca kilo yönünden bir sakıncası yok dışarıdan daha iyi görünüyor kalça kısmını daha iyi gösteriyor ayrıca boy fazla olduğunda 58 kilo normal yani ideal kilosunda diye düşünüyorum bayağı fit bir vücudu var o yüzden manken seçilmiş doğal olarak
Cevap
6Cevap
önemli olan sayılar değil. Yağ oranları. kızda yağ oranı düşük.
Yağ oranıyla alakalı yağ oranı yüksek biri aynı kiloda olan birinden daha iri durur
Ya o niye öyle bende anlamadım, 56 kıloyum görenler 45 gibisin diyo sjfjd heralde boyumuz uzun ondan
Boyuna göre öyle görünüyor. 165 boyu olsun kilolu durur
Yağ oranı, doğru poz vermek vs
Aynen öyle
Ben 58ken bu benim yarım kdr duruyo herlde
Manken mi bilmiyorum da kemikleri kalındır
çok fenaa
hiç hoş durmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?