Kesinlikle dişlerinin sapsari (dis minesinin sararmasindan bahsetmiyorum fircalamamasina bagli sarı ) pis olmasi cok dikkat çekiyo

Hem dişlerin temizliğine hem de düzgün olmasına dikkat ediyorum, yamuk dişler de beni erkeklerden soğutan bir durum. Bundan başka saç sakalın düzgün olması ve koku çok önemli.
ülkede diş bakımı gerçekten o kadar nadir ki anlam veremiyorum yani iki dk lık işlem iki dk dişini fırçalıcaksın hadi zor mu geliyor o hâlde al bi şarjlı fırça ve sadece dişine tut bitti ya neden kimse dişlerine bakmıyor neden neden neden
soruyu yanıtlayamamışım bak ya 😂 neyse bende dişe çok bakarım karşı cinsimde çünkü ondan oldu
ha bir de şunları sevmem karşı cinsimde uzun saç sadece bıyık top sakal , yüzük kolye küpe bileklik
Harfi harfine katılıyorum 😂🫂
@Laqwze beyazlamasından bahsetmiyorum ben temizliğinden bahsediyorum temiz diş kendini belli eder sen rahat ol
Bu insanlar nasıl rahat ediyor böyle. Benim dişimin üzerinde uyanınca kireçlenme oluyor fırçalamazsam resmen diken üstüne gibi oluyorum
Cevap
22Cevap
Bakımsız salar, bakımsız cilt, el bakımı giyim, ve kokular. bunlardır bence
Diş, kaş, el, saç öncelikle bunların temiz ve bakımlı olması lazım
Uzun tırnaklar
Saç sakal traşı
Sigara kokusu
Parfümü
Kesinlikle bunlarda var
Ben temizliğe çok önem veririm. Tırnak, diş, saç, koku. Bunlardan birisi eksikse benim için bitmiştir olay.
bakımsız tırnaklar kadında sevmediğim bir şey mesela. çıkmış ojeler, manikürsüz eller vs
erkekte de bakımsız sakal saç kesinlikle hoş gelmez
Dişlerin sararması göğüslerin sarkık olması çok kilolu olmazsi
Ben boya dikkat ediyorum takıntı değil ama kısa erkek sevmiyorum.
Aynen ya kısa erkek hiç olmuyor ben 156 yım 1.80 den kısa erkekle asla sevgili olmam.
Kızlar önce bi tipine baksın sonra erkekleri konussun
Basligi oku
Ellerim
Tombik ya cok dikkat çekiyor 5 yasinda cocuk eli gibi
Erkeklerde bana göre diş, ses tonu, üslubu ve boyu :):) beni bunlar etkilemiyor hiç bir şey etkilemez
Kızz bu ne , görsel midemi bulandırdı🤢🤢
Dişler ve tırnak bakımı, evet
bakımsız saçlar saçmacsapan özenyi. giyim
Ya varya birgün çok güzel bir kızla buluştum sırf ağzı kokuyor fırçalamamış diye bida buluşmadım
kaşlar
Bunu senden duymak guzel gercekten bi erkegin yuz tipine gore guzel kaşların fazla alinmamis inceltilmemis 🤙
teşekkür ederim kuaför bayan olunca daha iyi oluyor anlıyor ne yaptığını
Gece gece çok saol ya tualete gidiyorum kusmaya 😂
Kusmuk torbasi getirinnnn
Öhhhh daha çok midem kalktı neden böyle yaptın yaaa 🤮
😂😂😂
Gıcık şey ya 🤮😁
Tamam çikolata alim da barisak🤞🫂
O zaman anlaştıkkk 🤭 ne zaman
Ne zaman isten😂
Şimdi 🤭
Adres ver😂
Angara ya sen?
Gonya
Gonyanın neyi meşhur 😂
Manyağı ne demişler afyonun kaymagı konyanin manyağı
Peki ya sen?
Cokda akılli sayilmam😂
Belli oluyor 😂 ben yazamıyorum xpe ufak geliyor sana sen yazsana 😁
Yazayim😂😂
Yaz yaz manyaklıkların neymiş görelim
Iy midem, çok itici ya diş çok önemli
Kadında aşırı kas.
Benim eski dişlerin hali
Dişini çayla mı fırçalamış napmış aşırı iğrenç
Kadınlarda igrenmem
Bakımsızlık
Acayip aciklayici oldu teşekkürler
😂😂
Protez tırnak.
Ben uzatıyorum bile hic sevmem ya bosa dememisler atalarimiz kuldan çekinen el tirnaklarini Allahtan cekinen ayak tirnaklarini keser diye ben yapana saygim vsr da hos gelmiuor
Uzatmiyorum. bile * yanliz yazmis
Sivilce kıllar
Dişler burun
Bu disler ne korkunç gidip hemen bidaha fırçalayım
sence omuzlarim dikkat cekermi?
Dişler ve hareketler
Anskim bune
İyi aferin sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?