Selamlar:) Ah benim güzel far paletimmm.. Kahve tonlarını göz makyajım da kullanmaya bayılırım. Bana yakıştığını düşünüyorum. Ama bugün maalesef dibini gördüm. Ciddi anlamda sinirlendim ve paleti çöpe atasım çok geldi. Sonra ne kadara aldığımı hatırlayınca usulca geri yerine bıraktım. Anlayacağınız şu an süs olarak durmakta. Peki siz bu durum karşısında tepkiniz ne olur?
Umrumda olmaz. Gider yenisini alırım.
Sinirden far paletini yere fırlatırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Far paletinde sık kullandığın rengin dibini gördüğün an, sinir sistemlerinde ne gibi değişiklikler olur?
Valla ufak bir kalp teklemesi ve hemen onlinedan sipariş etme isteği geliyor. Makyaj konusunda genelde pek değişiklik sevmem. Hep aynı tonlardan giderim. bu yüzden ani bitişler hoş olmaz.
Çok renkli far paleti almak pişmanlık bence. Benimde böyle fotodaki gibi bir paletim vardı. Çok renkli ama ben hep kahvenin iki tonunu kullandım ve renkler bitti. Palet çöp oldu. Artık 2li ya da 4lü küçük olan farlardan alıyorum.