Saç rengine, makyaj tarzına sürekli eleştiri gelse değişiklik yapar mısın? Saç boyama ya da yeni makyaj stilleri gibi.

Saç rengine, makyaj tarzına sürekli eleştiri gelse değişiklik yapar mısın? Saç boyama ya da yeni makyaj stilleri gibi.

Dış görünüş ancak şu şekil değişiklik olabilir. Sağlık problemi yaratacak durum vardır ve öneri gelir ben onu değerlendiririm. Uygun ise benim için, değişiklik yapabilirim. Ama onun dışında ben kendimi nasıl görmek istiyorsam, zaten o şekildeyimdir. Bu yüzden, insanların eleştirileri benim için pek bir önemi yok. Benim için önemli olan, kendimin kendimi beğenmesidir..
Cevap
11Cevap
Hayır tabi ki yapmam. kimsenin dediği umurumda değil
şu hayatı kim ne der diye yaşamayı bırakın artık kendin yaptıysan en güzeli sensin kendine güven onlar senin güzelliğine ikna olsun…
Yani bir düşünürüm tabi ama yine kendi bildiğimi yaparım, ayrıca öyle eleştirmeleri için de fırsat vermemeye çalışırım
Eleştiriliyorum ama değiştirmiyorum , ben istersem değiştiririm bir başkasını yakınlık derecesi fark etmez dinlemem.
Birinin beni eleştirmesi için benden daha iyi olması gerekir. Yoksa ciddiye almam.
Yapabilirim. Ama haksız olduğunu düşünüyorsam yapmayadabilirim.
Eleştiriye bağlı. Beni daha iyi bir yere götürecekse dikkate alırım
İşte çok eleştiri alıyorum son zamanlarda artık sadece bunu düşünmeye başladım.
Yoo hiç takmam aynada kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle devam ederim. Bir ara çalışırken iş yerinde rahat olduğu için saçımı topluyordum hep herkes aç aç diyordu hiç takmıyordum valla :)
Ben beğenmiyorsam sıkıntı yok ama çok kıymet verdiğim insanların eleştirilerini dikkate alabirim bu konuda
Fikrini merak edip sorarsam eyvallah ama durduk yere fikrini sormadığm halde söylenen eleştiriyi takıp kendimi değiştirmem de üzmem de. saçma
Eğer dediklerinde haklılık payı varsa evet yaparım ama bana gereksiz manipüle ettiklerini düşünsem yapmam
Yapacağımı sanmıyorum kıyafetim benim değerlerimi yansıtır.
Yaparım
hayır
eleştiriler hep kıskançlık kokar
Hayır kendim nasıl istiyorsam öyle olur
Noooo
Yapmam
Değişir
Bana güzel geliyorsa değişmem.
Yapabilirim
Yapmam umrumda olmaz
evet
Evet.