+1 yılUzun zamandır gitmiyorum
014 Yorumla- +1 yıl
Bu zamana kadar gittiklerin?
- +1 yıl
Çocuktum önemsemiyordum. Şimdi düşününce bir erkeğin saçıma dokunması rahatsız eder ama bir şey demem
- +1 yıl
21 yaşında gözüküyorsun 3 yıldır çocuk değilsin mesela.
- +1 yıl
Bence 14'ten sonra bazı şeyler için çocuk değiliz.
- +1 yıl
Olabilir. O zaman durum daha da vahim.
- +1 yıl
Yanlış anlaşıldım. 😅
- +1 yıl
Doğrusunu anlat. 😅
- +1 yıl
Sadece demek istediğim bir yetişkin kadar düşünebildikleriydi onlarında fikirlerini önemsemeliyiz çocuk diyip geçmemeliyiz gibi. Konudan alakasız olarak demiştim
- +1 yıl
Pekala. Siz kaç yaşında gittiniz en son?
- +1 yıl
Lise sondu herhalde gittiğimde kendi saçımı kesip yapabiliyorum onun için ihtiyacım olmuyor
- +1 yıl
Sen ne demek istediğimi anladın ama dimi akli olgunluktan bahsettim. Kadın erkek meselesinden felan değil. Bağnaz olarak anlaşılmak istemem
- +1 yıl
Anladım sıkıntı etme. Yine gidebilirsin istersen ama tercih sana kalmış. Altta iki kadın bir erkek yazmış bazı şeyleri.
- +1 yıl
Ben ihtiyaç duymadığım için gitmiyorum sadece
- +1 yıl
İyi güzel.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kuaförüm kapali oldugu icin baskasina gittim erkek calisan ilgilendi ve fön bitene kadar yavsadi bir dahada erkek olana gitmedim
03 Yorumla- +1 yıl
Ne bekliyordun ki başka? Erkek biri geldiği anda çıkıp gitmeliydin yazık oldu. Buradaki kadınların çoğu toz pembe sanıyorlar işi. Kendi kuaförün kadın mıydı?
Cevap sahibi+1 yılEvet kadin
- +1 yıl
Keşke gitmeseydin. Erkek kuaföre gitmemiş kadın yok mudur hiç?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır kadınlar cins farketmeksizin işinde en iyi kimse onu tercih eder farklı bir sebep aramayın altında.
121 Yorumla- +1 yıl
Neden aramayalım? Flörtöz birisi özellikle erkek seçebilir.
- +1 yıl
Yazık o zaman ne diyeyim.
- +1 yıl
Bana ve benim gibilere.
- +1 yıl
Kuaförde erkek birinin ilgilendiği kadının önüme gelme ihtimali olduğu için.
- +1 yıl
Sen öyle sanıyorsun. Her şey toz pembe değil.
- +1 yıl
Seninle ne işi mi olacak? Asıl seninle işin olur. Genç kadın isteyecektir kendisi. Sen gençsin ona göre baya baya. Her önüne gelenin işini yapıp bıraktığını sanma bu çok çok azınlık bir durum.
- +1 yıl
Evet dediğin gibi biri de gelebilir o zaman daha da iğrenç durum. Kadınlara laf attığım da yok. Neyi takıp takmayacağım da seni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Altta adam kendisi açıklamış. İki tane de kadın yazmış. Artık seçim senin elinde yani ne diyeyim. O adamın yazdığı yoruma başka biri de gidip cevap vermiş. Bana diyorsun ya kadınlar hakkında böyle düşünmeyin diye onun dediğini oku o neler neler demiş gör bakalım.
- +1 yıl
Ortada tuhaf olan bir şey yok. 😉
- +1 yıl
Hala bunu diyorsan demek ki bir şey anlamamışsın.
- +1 yıl
İşte bende o karşı düşünebileceği şeyleri sana anlatmaya çalıştım. Anladığını sanmıyorum ama umarım anlarsın ya da anlamışsındır. Seçimler senin.
Dikkat etmiyorum. Erkek birisinin ilgilendiği de oldu evet ve hayır rahatsız olmadım sadece huylanmıştım :p
00 YorumlaKadınlar benim saçımı hep mahvediyor asla kadınlara güvenmem
05 Yorumla- +1 yıl
Şu yazan erkeğin yorumuna bak bakalım güvenecek mısın?
- +1 yıl
Karşındakinin normal olup olmadığını bilemezsin o adama giden kadınlarda öyle düşünüyordu. Tacize uğramış hanımefendi var birde altta. Kendini avutuyorsun sadece.
- +1 yıl
Gitmemenizi?
Yoo ben dikkat etmiyorum. Rahatsız da etmiyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Daha mı iyi geliyor?
- +1 yıl
Erkek birinin yazdığı yorum bak bakalım ne düşüneceksin sonra.
- +1 yıl
Erkek zihniyeti farklı çalışıyor. Karı kız düşürmek için bu işi yapanlar vardır mutlaka ya da cinsellik için. Fakat kadın yüz vermediği sürece bunlar hep hayal. Mesela benim sürekli gittiğim kuaförde çoğunlukla erkek çalışıyor, sadece ağda ve makyaj kısmı kadında. Hepsi de arkadaşım oldu zamanla. Ben onların ilgisine farklı cevap verseydim aramızda farklı şeyler olurdu. Demem o ki kadin izin verdiği sürece yaklaşabilirler yanına. Yani erkek, kadın kuaförü olunca direkt müşterileriyle yatağa gitmiyor. O arkadaş saçmalamış biraz.
- +1 yıl
Yani durum böyle olunca gidebiliriz demek mi oluyor bu? Birde arkadaşların olmuş daha da acı. O lar arkadaşın değil uydu erkek senin etrafında dolanıyorlar ve etkilenmeni bekleyeceklerdir. O kadının izin vermemesi erkeğin yeterince onu etkileyememesine de bağlı. Gittiğin kuafördeki erkekler için onlar böyle değil falan diyebilirsin istediğini düşün belki bazıları değildir ama gerçekler bizim düşüncelerimize göre şekil almaz.
- +1 yıl
Gerçekler hakkında fikrimi belirttim zaten. 'Erkek zihniyeti farklı, karı kız düşürmek için bu işi yapanlar vardır' dedim zaten. Ayrıca ben rahatsız olmuyorum hala, bana karşı yanlış bir hareketlerini de görmedim. İstersem gitmeye devam edebilirim, istemezsem gitmem. Etkilemelerine izin verip vermemek de benimle alakalı bir durum. Ben onlara yeşil ışık yakarsam onlar tabii bir sorun olmadan ilgilenirler ama ben tavrımı baştan belirttiğim için benimle arkadaş gibiler.
- +1 yıl
Etkilenmeye izin verip vermemek senin elinde değil. Onlar isterse saygıyı almak için çabalar demek ki daha öyle bir şey yapamamışlar. Gidipte aaaa şundan etkileneyim falan demiyorum. Bu süreçle olan bir şeydir. Erkeğin kendini yansıtmasıyla alakalı bir durumdur.
- +1 yıl
Kardeşim sen ne olsun istiyorsun, benden ne duymak istiyorsun? Olay etkilemek veya etkilenmekse bu her an birisiyle başımıza gelebilecek bir durum. Olay yatağa gitmekse aynı şekilde. Olay taciz edilmekse yine her an başımıza gelebilecek bir durum. Bu kadın kuaförü olunca kat be kat riski artan bir şey değil. İnsanlık ile alakalı. Ben işi kim iyi yapıyorsa ve bana karşı tavrı iyiyse ona giderim. Erkek olmasi benim için bu yüzden sorun teşkil etmiyor. He tavrı yanlış, işini de iyi yapmıyorsa gitmem bir daha. Sendeki algı 'aa kadın kuaföre gidince erkek varsa "kesin "etkileyip yatağa atıyordur' gibi bir şey.
- +1 yıl
Benim algım öyle bir şey değil. Her an başımıza gelebilecek bir durum diyorsun ama bazı şeyler bazı ihtimalleri arttırıyor bu çok açık bir şey.
+1 yılKadinlar genelde ozellikle erkek kuafoe teecih ediyor zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Niye işte? Mantıksız bir şey bu.
- +1 yıl
Cunku genelleme yaparsak erkek kuaforlerin sac kesim boyama konusunda becerileri daha iyi
- +1 yıl
Başka bir şeyleri daha iyi mesela altta bir erkek açıklamış bunu.
+1 yılerkekler daha iyi bence genelde de erkek oluyor kuaförler
03 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız etmiyor mu erkek birinin yapması?
- +1 yıl
hayir etmiyor
- +1 yıl
Gitmeyen kadın yok mudur?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yıllar önce erkek kuaför tarafından tacize uğradığım icin cok dikkat ediyorum. Kesinlikle kadın olmasını istiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı bir yorum geldi.
+1 yılBayan kuaförü olmayı çok isterdim bayan kuaförü arkadaşım var gerçekten çok iyi çalışıyor iş yerinde evinde özellikle evli kadınlarla cinsellik konusunda 😊 kıskanmıyor değilim
117 Yorumla- +1 yıl
Al işte. Şu zihniyet yüzünden evlenemeyeceğiz belki de.
- +1 yıl
Yapanlar yapıyor benim bunu düşünmem mi rahatsız etti ben bekarım benim evde onun kaç kişiyle birlikte olduğunun sayısını bilmem her yaş bayan gördüm yanında
- +1 yıl
Görürsün tabi. Kuaför ayağına başkasının karısını alıyor azıyor. İkinizinde zihniyeti farksız.
- +1 yıl
Şu zihniyetiniz birçok kişiyi evlilikten soğutuyor daha fazla.
- +1 yıl
Arkadaşım zorla yapmıyordur bu işi zihniyetten önce şu gerçeği bi düşün kadın kuaförü dediğin bizim berberler gibi ağızları laf yapar sen sanıyor musun peki kuaförde suspus oturuyorlar sen kadın kuaförü ne demek bilmiyorsun bence
- +1 yıl
İşte mesleği için yapmıyor da başkasının kadınını almak için yapıyor.
- +1 yıl
Her yer yapıyor mu bilmiyorum bazı kadın kuaförler özel bölge temizliğinden tut Her şeyi yapıyor sence normal değil tabi
- +1 yıl
Normal mi sence? Şaka mısınız yapıyorsun... Ne olduğunu biliyoruz da soruyoruz.
- +1 yıl
Haklısın yaşına baktım da haklısın demekten başka bi şey yapamam daha yeni çocukluktan çıkmışsın bazı şeyleri anlamaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Kuaförde ne olduğunu biliyorum. Bilinçsiz çok kişi var ondan soruyorum. Sizin gibilerin tuzaklarına düşüyorlar işte
- +1 yıl
Sen meriç misin tuzağa düşüyor diyorsun, erkek kuaföre giden kadın zaten aranıyordur kendini elletmek hatta cinsellik yaşamak için gidiyordur, kadın böyle yaparsa erkekte gereğini yapar, sanki kadınlar suçsuzmuşta tuzağa düşüyorlarmış gibi meriç meriç konuşmuşsun
- +1 yıl
Belki gazozuna ilaç falan atıyordur 😂😂 sanki yapanlar zorla yapıyor
- +1 yıl
Belli çok yeşilçam izlemiş, ya da zamanında zevkle ilişkiye giren kadınlarım , "beni kandırdı" yalanlarına acitasyonlarına baya inanmış 🤣
- +1 yıl
Yazdıklarına bak hele sonra konuş. Umursamıyorum yok öyle böyle bilmem ne diyenlere bak bakalım. Saçma sapan da konuşma hiç.
- +1 yıl
hayır kadınlar cins farketmeksizin işinde en iyi kimse onu tercih eder farklı bir sebep aramayın altında.
Diyen kişinin yorumunu beğenmişsin buraya gelip tam tersini diyorsun. 😉 - +1 yıl
Arkadaşım sen haklısın kız düşer sana hadi daha fazla yorum yapıp da bildirim kimliği yaratma
- +1 yıl
Benim amacım kız düşürmek değil. Saçmalıkları ortadan kaldırmak ve sizin gibilerin varlığını kanıtlamaktı. Hahaa.
+1 yılilgilendi hayır değil kapalı olmayanlar pek umursamaz
03 Yorumla- +1 yıl
Niye umursamıyorlar onu anlamıyorum. Nasıl rahatsız etmiyor?
- +1 yıl
ağda falan mı diyorsun yoksa saç kestirmek falan mı
- +1 yıl
Herhangi bir şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen gun sac ve makyajimi erkek yapti.. tuhafima gitti gulmemek icin bi kac kez zor tuttum kendimi😁
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ki?
Cevap sahibi+1 yılAlisik degilim bi erkek tarafından burun buruna olup guzellestirilmeye
Cevap sahibi+1 yılInnsan opuscek gibi oluyo hele eyeliner cekilince rimel surulunce bi yakinlasiyo falan😅
- +1 yıl
O zaman kadın eleman istiyorum deseydin madem. Erkek biri yorum yazdı ona bak makyajını yapanların büyük çoğunluğunun zihniyetini anlarsın.
+1 yılYo neden rahatsız edici olsun işini iyi yapıyorsa
01 Yorumla- +1 yıl
Aşağıdaki erkeğin yorumuna bak bakalım.
Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Erkek daha iyi kuaförluk konusunda
05 Yorumla- +1 yıl
Bu mu yani tek sebep?
- +1 yıl
Erkek birisi yorum yazmış altta onu oku bakalım neyde iyiylermiş çoğu gör.
- +1 yıl
Yasağı falan yok yapan vardı. Birçok işlem yapılabiliyor.
Hepsinin amacı yavşamak falan olmasa bile bir kısmının öyle. Adam söylemiş üstüne üstlük bir kadın tacize uğramış altta bahsetmiş. Bir kadında yavşadığını söylemiş. İşin meslek boyutu sadece bir seçenek. Arka tarafta cinsel boyutta olunca kullanılıyor bu kısım da.
+1 yılBen dikkat ediyorum suratsız kıskanç kadın çok
021 Yorumla- +1 yıl
Özellikle erkek olsun diye mi?
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yorum yazan erkeğin yorumuna bak bakalım saçını yapan büyük bir kesim ne düşünüyormuş
- +1 yıl
Oha yuhh ben kuaförlük kısmını düşünmüştüm
- +1 yıl
İşte orasını düşünmeyeceksin sadece tacize uğrayan hanımefendi de varmış altta.
- +1 yıl
Aaaa rezaletttt
- +1 yıl
Gidecek misin daha erkek kuaföre?
- +1 yıl
Gitmem ya ne gidicem 😂
- +1 yıl
Baya inandım şu an. (!)
- +1 yıl
Zaten gitmiyordum ki sadece saçıma gitmiştim bikaç defa eskiden
- +1 yıl
Hiç gitmeyen kadın yok mudur?
- +1 yıl
Var çok
- +1 yıl
Nereden biliyorsun? Kadın gitti kuaföre saçını kestirecek sonuçta kendi yapacak hali yok. Erkek biri geldi ne olacak?
- +1 yıl
Kapalı kadınlar var kadın kuaföre gidiyor bu o kadar zor değil
- +1 yıl
Her kapalı kadın mı? Açık kadınlar?
- +1 yıl
Onlar da gidiyor. Yani öyle kuaförler var demek istiyorum
- +1 yıl
Var da acaba giden kaç kişi var? O tarz yerler genelde daha eski dükkanlar oluyor çünkü. Gidecek kişilerin çoğu daha modern yeni yerlere gitmek istiyor. Yazık ya evlenmeden bunu da soracağız.
- +1 yıl
Sor ne olacak ne taktın kafaya ya
- +1 yıl
İşte sorsam bile öyle birinin olma ihtimali ne diyorum yani. Anlamıyorsun bu kısmı.
- +1 yıl
Saklayabilir gizleyebilir belli olmaz
- +1 yıl
Evet orası da var ama diyelim ki hepsi doğruyu söyledi. Buna rağmen gitmedim diyen kaç kişi çıkacak? 100 kişide belki yarım oran falan vardır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğda VS de mi erkek yapıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Evet yapan var. Herhangi bir şeyi yapabilir.
Cevap sahibi+1 yılBunu, duymuştum da başlarım öyle işe ya
- +1 yıl
Ne oldu? Niye öyle dedin?
+1 yılKuaforum erkek
02 Yorumla- +1 yıl
Üzücü.
- +1 yıl
Alttaki erkeğin yorumunu oku bakalım.
Değil erkekler daha yetenekli bence saç konusunda
01 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek yorum yazmış bak bakalım neyde yetenekli?
+1 yılEderler bence dikkat
01 Yorumla- +1 yıl
Bak bakalım ediyorlar mı?
+1 yılYoo etmez
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri mi etmez?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem