Güzellik & Bakım Morluk nasıl çabuk geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boynumdaki küçük morluk nasıl geçer? Acil 😣😩 Güncellemeler+1 yıl Kapatıcı işe yaramiyor Morluk nasıl çabuk geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hemen geçmez ki gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😞😞 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bıldır ki hurmalar tırmalıyor tabii 😂😂😂 kapatıcı sür ;) 0 6 Yorumla merakettimmişte +1 yıl nasıl yaramıyor kullandığın kapatıcı kaliteli değil o zaman Yorumla Bulutsencer +1 yıl Vazelin en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama ben beceremiyorum sanirim Yorumla merakettimmişte +1 yıl gel bana o izi kapatmam iki sn 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gitti. Kapatıcı aldım izini kaybettim😀 Yorumla merakettimmişte +1 yıl aferin yoksa sana skin food kapatıcıyı önerecektim 😂 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl kızlar yetişin oğlan fena hırpalamış kısı eve gidicek görürlerse durum fena:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaz ortasında boğazlı giyiyorum 😞 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçük olduysa morardığına değmemiştir sjdmkdmdkdm 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapatıcı sürüp üstünü de saçınla kapatacaksın mecburen Yorumla Soran +1 yıl Orayi az morartti diğer yerlerim daha kötü Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hemen geçmez ama gizlemek için makyaj takımını kullanabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fondöten ise yaramıyor pek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fondöten kullan, noldu ki oraya, nereye çarptın ya da kim çarptı 😂😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emcükledi😞😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyamam ya 🙃 Yorumla
Merkit Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Fondöten işe yaramazsa b planına geçip çevresini de morarttır, alerji oldu dersin ya da böcek ısırdı falan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fondöten kapatmadi b planini bende düşündüm heryerimi morartip alerji desem ama olmaz Yorumla Merkit +1 yıl Ben işe yaramadığını görmedim ama sen bilirsin. :) Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fondöten mi bir şey sürüyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İse yaramiyor fondötende belli oluyo😞 Yorumla
bama3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fondöten ile kapat hemen geçmez 0 2 Yorumla bama3410 +1 yıl Kim yaptı bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Sewg Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzel bir an yaşanmış sankii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Board_Tennis +1 yıl Umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buz uygula 0 3 Yorumla Karga221 +1 yıl Ve ov bol bol Yorumla Soran +1 yıl Kaç güne gecer Yorumla Karga221 +1 yıl 1-2 güne en fazla Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Emdimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evrt Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gectimi Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Fondoten 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. fontoten ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hemen geçmez ki gadası
😞😞
bıldır ki hurmalar tırmalıyor tabii 😂😂😂 kapatıcı sür ;)
nasıl yaramıyor kullandığın kapatıcı kaliteli değil o zaman
Vazelin en iyisi
Bilmiyorum ama ben beceremiyorum sanirim
gel bana o izi kapatmam iki sn 😂
Gitti. Kapatıcı aldım izini kaybettim😀
aferin yoksa sana skin food kapatıcıyı önerecektim 😂
kızlar yetişin oğlan fena hırpalamış kısı eve gidicek görürlerse durum fena:)
Yaz ortasında boğazlı giyiyorum 😞
Küçük olduysa morardığına değmemiştir sjdmkdmdkdm
Kapatıcı sürüp üstünü de saçınla kapatacaksın mecburen
Orayi az morartti diğer yerlerim daha kötü
Hemen geçmez ama gizlemek için makyaj takımını kullanabilirsin
Fondöten ise yaramıyor pek
Fondöten kullan, noldu ki oraya, nereye çarptın ya da kim çarptı 😂😅
Emcükledi😞😢
Kıyamam ya 🙃
Fondöten işe yaramazsa b planına geçip çevresini de morarttır, alerji oldu dersin ya da böcek ısırdı falan.
Fondöten kapatmadi b planini bende düşündüm heryerimi morartip alerji desem ama olmaz
Ben işe yaramadığını görmedim ama sen bilirsin. :)
Fondöten mi bir şey sürüyorlar
İse yaramiyor fondötende belli oluyo😞
Fondöten ile kapat hemen geçmez
Kim yaptı bu kadar
Sewg
Güzel bir an yaşanmış sankii
Evet
Umarım ilerde pişman olmazsın
Buz uygula
Ve ov bol bol
Kaç güne gecer
1-2 güne en fazla