Normal mi acaba genetik mi yoksa başka sorun mu var son 2 aydır her duş almada 20 tel 30 tel dökülme oluyo duş dışında bazen yatarken fark ediyom sabah kalktığım da yastıkta da tel tel oluyor elimi saçıma dokundurdum da koparak dökülme yani kısaca 2 aya yakındır bu şekilde gidiyor?
Saçlarım böyle ama 2 aydır dökülme çoğaldı yaş 30?
Çevremdeki insanlar hep der sana uzun saç çok yakışıyor diye gür evet şu resimdeki nin aynısı şekli felan da öyle açılma felan yok onlerden yanlardan böyle birsey yok ama seyrelme olmaya başladı bunu fark ediyorum
Ben kullanmayınca saçlarım çok dökülüyor yorgunluk yapıyor. Mecbur alıyorum. Saçlarıma bakım olarak zeytinyağ badem yagi sürüyorum. Saclari en iyi onlar besliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzun olunca daha çok dökülüyor
Yerine geri geliyor mu peki
Kendine geliyor sac. daha çabuk kendine gelir
Sizde genetik mi dökülme
Bende hiç dökülme bu kadar olmamıştı ilk kez oldu genetik olabilir mi acaba benim babam da uzun saçlı ama böyle saçları var
Kan değerlerinize bıktırdınız mj
Evet kansızlık var bende sonra bağışıklık düşük düzensiz beslenme hayatım var
Saçınıza bakım yapabilirsiniz. Badem yagi zeytinyağı Hindistan cevizi yagi kullanıyorum saçlarıma. Belki saçınız zayıfladığı için dokuluyordur
Bende de demir eksikliği b12 var. benimde çok saçım dökülüyor. İlaç kullanıyorum. Sizde takviye yapın. Ondan dökülebilir
Yemek yemiyorum doğru düzgün hatta 1 gün boyunca yemediğim zamanlar da oluyor açık konuşayım yalana gerek yok Alkol içiyorum 2 günde 3 günde bir
Sağlıksız beslenmede doker
En iyi şampuanı aldım fayda etmedi
Evet ondan 100 de 100 beslenme bozukluğu yüzünden oldu bu
Şampuan fayda etmiyor ya. Ben hepsini denedim. zaten hasas derim. daha beter yaptı
Evet etmedi dökülme devam ediyor benim en çok korktuğum o giden saçlarım yerine geri gelmezse yandım 😯böyle devam ederse saç kalmayacak kafamda
Millet o kadar para veriyor saç ektirmek için ben bende olana sahip çıkamıyorum
Saçınız normalde gur mu
Çevremdeki insanlar hep der sana uzun saç çok yakışıyor diye gür evet şu resimdeki nin aynısı şekli felan da öyle açılma felan yok onlerden yanlardan böyle birsey yok ama seyrelme olmaya başladı bunu fark ediyorum
Demir takviyesi alın. Demir eksikse
Kesinlikle şart artık ne şekilde olursa olsun fazlasıyla almam gerek
Sağolun yardımcı oldunuz yinede teşekkür ederim hayırlı geceler 😯👍
Ben kullanmayınca saçlarım çok dökülüyor yorgunluk yapıyor. Mecbur alıyorum. Saçlarıma bakım olarak zeytinyağ badem yagi sürüyorum. Saclari en iyi onlar besliyor
Rica ederim. İyi geceler
Anladım peki nerden alacağım marka var mı tavsiye olarak
Badem yağını aktardan aldım. Daha ucuza geliyor 250 ml 85 tl almıştım. Zeytinyağ sızma kullanıyorum. Lokman Hekim almıştım badem yağını
Çok uygunmuş bende yarın alacağım gidip o kadar para şampuanlara vermekten iyidir teşekkür ederim tekrardan iyi geceler 😊
O saclarin vedalasma donemi cok kotu ya
Nasıl yani
Bazen kestirmek rahatlatmak gerekiyor belkide
Acaba uzun olduğu için mi bu durumda daha önce de uzatıyordum hep bu kadar dökülme olmuyor du
Bide şunu kabullenmek lazım yaşlıyız artık 😂
Yani yaş gittikçe bu dökülme devam edecek hızlanacak diyorsun 😃
Evet 😂 bak bana
Yok be reis sen daha genç gözüküyorsun saçların da iyi sadece önden hafif açılma olmuş ama göze batmıyor 😃
😂😂 sabah sabah güzel enerji verdin 💣
Öyle vallahi iyi duruyor saçların benim saçlar uzun çok gidiyo inşallah kel kalmayız gerçi babamda da böyle uzun saç var kel değil 😃
Umarım babana çekmişsindir 😂😂
İnşallah 😃