Saç Bakım Saçlarımın rengi yeşile mi dönmüş yoksa bana mı öyle geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Saçimin uçlarini sariya boyattim ama sanki bana yeşillenmiş gibi geldi, sizce? Saçlarımın rengi yeşile mi dönmüş yoksa bana mı öyle geliyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeşil olduğunu düşündüğün kısmı yakından çekseydin. Böyle yeşillenme söz konusu değil gibi 0 0 Yorumla
Kaantol Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Boya zamani gelmis bencede ama yine de kafaya takilacak bisey degil 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Size öyle geliyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne renk peki😢😢😢 Yorumla novel +1 yıl Küllü sarı :)Bence size de yakışmış... Yorumla Soran +1 yıl Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu? Yorumla novel +1 yıl Neden kurtulmayı istiyorsunuz ki?Komple boya veya aralara boya gibi gibi Yorumla Soran +1 yıl Ben eski açık kahverengi saçlarımı istiyorum🥲🥲🥲🥲 Yorumla novel +1 yıl Açıcı ile olmuyor ise boya şart. Bunun için üzülmek doğru değil * aya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeşil olduğunu düşündüğün kısmı yakından çekseydin. Böyle yeşillenme söz konusu değil gibi
Boya zamani gelmis bencede ama yine de kafaya takilacak bisey degil
Sanki cok az var yeşillik
Mor şampuan kullan geçer
Çok az belli olmuyor
Hayır bal rengi
Size öyle geliyor
Ne renk peki😢😢😢
Küllü sarı :)
Bence size de yakışmış...
Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu?
Neden kurtulmayı istiyorsunuz ki?
Komple boya veya aralara boya gibi gibi