Güzellik & Bakım Bacak tüylerin varken arkadaşın havuza gidelim diye arasa kaç dakikada hazırlanırsın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Lazer yaptırmayanlar görüş yazsın lütfen 😅 bir de ben her daim tüysüzüm demesin kimse 💁♀️#EdamedaGüzellikbakım 🌺 Güncellemeler+1 yıl Güncel! Bacak tüylerin varken arkadaşın havuza gidelim diye arasa kaç dakikada hazırlanırsın? Cevapla Havuz Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Ortalama 20 dakika sürebilir, düzenli alıyorum zaten 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yani sık sık tüylerimi alırım, hee yine de var diyelim venüs tıraş bıçağıyla 5-10 dakika da hallederim. 🥳 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nerdeydi babamın traş bıçakları der işe koyulurum 😂 2 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 5 dakikada hazırım şortumu giyip geliyorum :p 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Anında hazır olurum ne yapacak benim bacak kıllarımı erkeğim yani sonuçta kıllı olacak tabii 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. 5 dakika 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Bugün olmaz sekerim yarın derim 2 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Şortumu giyer havlumu alırım 5 dakikada hazırım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için sorun yok anında giderim 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 969 cevap paylaştı. Anında 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ortalama 20 dakika sürebilir, düzenli alıyorum zaten
Yani sık sık tüylerimi alırım, hee yine de var diyelim venüs tıraş bıçağıyla 5-10 dakika da hallederim. 🥳
nerdeydi babamın traş bıçakları der işe koyulurum 😂
5 dakikada hazırım şortumu giyip geliyorum :p
Anında hazır olurum ne yapacak benim bacak kıllarımı erkeğim yani sonuçta kıllı olacak tabii
5 dakika
Bugün olmaz sekerim yarın derim
Yarım saatte bitiyor😅
Hiç sıkıntı değil 🙃
Şortumu giyer havlumu alırım 5 dakikada hazırım
Benim için sorun yok anında giderim
Gılı daha iyi almam
Anında 😂
Hemen giderim sjsj
🤣🤣🤣🤣
Sen 😀