Sevgilim kokuyor, söylediğimde düzeldi. Ama çoktan soğudum, ne yapacağız?

arkadaslar uzun bir iliskimiz var kendisinden memnunum fakat gerçekten neden bilmem inanilmaz kotu bir kokusu var sarilamiyorum bile benim istedigim öz kokusunu icime cekmek fakat bu mumkun olmuyor kedisi var kisir degil evinin her yerine isiyor kiyafetlerine de dolayisiyla yikiyorum geçmiyor dedi en basta bunu soylemedim ama artik cok rahatsiz olmaya basladim bazen agzi da cok kotu kokuyor ailesi komsular tarafindan pasakli bilinen bir aile evlerine gitmisligim var gercektenn de oyle inanilmaz bir koku var ve temizlikten yoksunlar sevgilimin elinde değil belki ailesinin tutumu ama inanilmaz itici bir sey ben kendim utandim en sonunda soyledim kizmadi darilmadi gidip temizlik alisverisi yapmis simdi artik kokmuyor ben soylemesem dikkat dahi etmeyecekti cok itici hiraz sogudum sizce ne yapmaliyim durum ne

Güncellemeler
+1 yıl
merhaba sevgilim kedisinden xok rahatsizim kedinin pisligini temizlemiyor hastalik tasiyor ikimizin de kedisi beraber yaşıyor benim kedime de bulaşacak diyr korkuyorum sevgilim bu konuda clk duyarsız defalarca uyardim hayvanlara boyle muamele yapma diye ama nafile sevgilimle beraber yasiyoruz ama bu pasakliliga ben katlanamiyorum artik sizce ne yapmaliyim
Sevgilim kokuyor, söylediğimde düzeldi. Ama çoktan soğudum, ne yapacağız?