+1 yılÖncelikle kaşların çok ideal onları tam düzelttirirsen çok fark eder. Cilt bakım rutinin yoksa başla, cildini nemli tutmaya önem göster. Beslenme dikkat et. İşlenmiş gıda fazla tüketmemeye bak. Düzenli hareket et. Bunlar kan dolaşımın için önemli şeyler ve cildini canlı tutmaya yardım edecekler. Ben ayrıca uygulama ile biraz saçların ile oynadım. Beğenirsen böyle bir stil de düşünebilirsin. Ayrıca bence saç rengini değiştir.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de soluk biriyim bunun önüne en güzel geçen şey hareket etmek
Soran+1 yıl5 gündür uyumadım belki ondandır 😊ay çok teşekkür ederim çok hoşuma gitti saç şekli 🥰
- +1 yıl
Uyku etkiler tabi. Rica ederim. Beğenmene sevindim 💗🦭
Soran+1 yıl🥰🥰
En İyi Cevaplar
+1 yılÇirkin değilsin güzelsin ama saç rengi ve boyu yakışmamış saçlarını uzat bence ve rengini koyulaştır canlı bir renk olsun ve kaşlarınla uyumlu bir renk olsun bu tarz renkler yaş katıyor kaşları da düzgün şekilde aldırırsan başka bir şeye gerek yok üstündeki biraz erkeksi gösteriyor çıkar at onu 😂 yüzünde biraz çocuksuluk var yay burcu musun acabaa 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılBurcum İkizler. 😂Çocuksu yanım olduğunu derler ama yaşım 24.
- +1 yıl
Ay ben de oyleyim bi turlu buyuyemiyorum 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣hava burçlarının hepsi öyle
+1 yılMerhaba
Zaten güzelsin. Kendini sevmeyi öğrenmelisin. Bakımlı olmak dersen o başka. Saç seklin ve rengi yüzüne çok yakışmış. Düzenli hafif makyajla daha bakımlı gözükmen mümkün. Kendini sevmeli ve bakmalısın.02 Yorumla
Soran+1 yılKendini sevmeli derken yorgun mu duruyorum?
- +1 yıl
Mesela kendini güzel bularak işe başlayabilirsin. Kimsenin senin güzelliğini sınıflandırmasına ve puanlamasına izin verme. Çünkü göreceli şeyler bunlar.
+1 yılKaşlarını duzelttir, incelt
Saçlarını model olarak sana yakışır. Erkek saçı modelinde kestir. Ya kar kısa bir numara üzeri ve arka tepe kısmı bir iki santim kısalığında.
Osekik kestirir sen jöle kullanma , fon çekip ön tarafı biraz dalgalı yap ve donduran soreylerden kullan. Morfius diye bir sprey var ondan alabilirsin.
Hafifçe makyaj04 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmıştım bu uzamış hali
- +1 yıl
Güvendiğin , güzel tras eden bir erkek kuaförü abi varsa, onun dükkana git, tabi üst alt kısım düzgün bir kıyafet.
Güzel bir erkek saçı modeli işte ve karizmatik yeni haline alış. Tabi öncesinde kaslara kesinlikle bir ayar verdir.
Bayan kuaforunden de ucuz olur iyi olur
Soran+1 yılSaçımı uzatmak yakışmaz mı
- +1 yıl
Saç dökülme problemin varsa ve taramakta buna daha fazla hız kazandiriyorsa belirli bir stilde kısa tutmak daha iyi bence, kadınlar için.
Bir de kusura bakma rengi boya galiba , çok itici. Orjinal renginde kalsa daha iyi. Boya dediğin esas rengine yakın ve saglikliysa kullanmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Neden kendinle barışık değilsin ki, çirkin bir kız da değilsin güzelleşmek için ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Sadece doğru saç kesimi, doğru makyaj ve doğru bir giyimle güzelliğini pekiştirmek senin elinde. Burnun yüz şeklin falan oldukça güzel.
Keyifli paylaşımlar dilerim. 🍀
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten güzelsiniz. sadece egzersiz yapabilirsiniz veya cilt bakımı
00 Yorumla Cilt bakımı, yüz yogası ve kaşlarında biraz değişim yapabilirsin. Bir de saçlarını uzat ve başka bir renge boyat. Kakül kestirme.
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi renk olmalı sizce?
- Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAslında hoş bir bayansın. Sadece bakım gerek. Cilt bakımdan başla. Maddi durumun varsa kirpik taktır. Kaşlarını çatı şeklinde aldır. Bu saç rengi seni çok solgun göstermiş. Biraz makyajla 💄 zaten çok değişeceksin. Saç rengini koyu ton yaptır veya sarışın ol. Sana hava katar. Geçici dönem için saçları uzun göstermek içim saç ektirebilirsin ama bunlar hep masraflı.
14 Yorumla
Soran+1 yılKaşlarımı çatı şeklinde aldırmayı düşünüyordum zaten bir de siyah ya da koyu kahve... Ama şunu anlamadım neden sarışın olayım?
Soran+1 yılYakışır mı sarışınlık?
- +1 yıl
Ten rengin gayet açık elbette yakışır. Gölge olabilir. mesela, kumral saçın üstüne ışıltı sarışınlık bile olabilir. Şarışın olmak hem riskli, hem çok masraflıdır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBiraz kilo verip saçlarını uzatıp ombre yapar. Bu kaslarıda aldırsan azcık makyaj fıstık olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılOmbre sarışınlara gitmez mi?
- +1 yıl
Vala ben ombre nin yakışmadığı insana pek denk gelmedim
Soran+1 yılDenemek lazım 😍
- +1 yıl
Saçını uzatsan daha genç duracaksın
Soran+1 yılPostiş kullanmayı düşünüyorum
+1 yılZaten güzelsin ama gene de daha iyi hissetmek için kaşlarını biraz inceltebilirsin saçlarını uzatabilirsin uzun saç daha çok yakışır sana bide saçlarının rengini değiştirebilirsin ve hafif bi makyaj yapabilirsin.
10 YorumlaSu tüketimine dikkat et kimyasal cilt temizliği yaptır benlerini yaktir kaslarını altun oranla şekillendir kalıcı dipleiner yaptır dudak renklendirme ve kirpik lifting yaptır giyim tarzını değiş ve mutlaka saçını koyu renge boya.. 🥰
20 YorumlaYüzün güzel cilt bakımı yapıp kaşlarını biraz aldırman vesaire... Kaşları özellikle biraz aldırman
11 Yorumla
+1 yılbence zaten çok güzelsin, belki sadece saç rengini değiştirebilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHangi renk olabilir sizce
- +1 yıl
siyah daha çok yakışır diye düşünüyorum
Soran+1 yılSiyah daha çok esmerleştirmez mi
Zaten güzelsin kiloluysan kilo ver saçların uzun olursa daha güzel olur
14 Yorumla
Soran+1 yılKilom var ya bir de postiş çıtçıt saç kullanmayı düşünüyorum 😃 teşekkür ederim 😃😃🥰
Soran+1 yılSaç rengimi koyulaştirmak istiyorum sence uygun müdür
kısa saçlardan vazgeçerek seni büyük gösteriyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzatmayı düşünüyorum
+1 yılÜstündekini giymeyerek mesela. Yüzün gayet güzel bir şeyin yok. Giyim tarzını değiştir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim nasıl giyinmeli?
- +1 yıl
Modern
+1 yılAblacım zaten duru bi güzelliğin var sadece yüz yogası yap bu sayede hatların daha belirgin olur ve hoş bi yüze sahip olursun daha sonrasında saçların seni çok yaşlı göstermiş koyu bi renk yaptır çikolata kahve gibi yakışır sana
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍😍
Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Kaşlarını al ve saçlarını koyu yap bence sana yakışır koyu renk. Birde güzel bir makyaj yaparsan mükemmel olursun. Yüzün güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçını uzatmakla başlayabilirsin maalesef kısa saç yakışmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılPostiş çıtçıt kullanmayı düşünüyorum
+1 yılSaç stilini değiştir kaşları düzelt birazcık yüz bakımı ve makyaj. Zaten güzelsin sadece değişmesi gerekenleri söyledim.
10 Yorumla
+1 yılÖnce o asker kanını çıkar üzerinden daha iç açıcı rengerank şeyler giy
20 YorumlaZaten güzelsin sadece cilt bakımı yap kaslarına şekil ver ve makyaj yapmayı öğren
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Zaten mükemmelsin, ama yine de istiyorsan makyaj ve cilt bakımı yaparsan daha çok begenebilirsin
10 Yorumla
+1 yılMakyaj kurtarır seni bide feminen giyin böyle erkeksi maskulen giyinme
10 Yorumla
+1 yılÇirkin değilsin ki bir şey yapmana gerek yok böyle kal..
10 YorumlaSaç rengini değiştir siyah olabilir. Yüzüne kesinlikle daha iyi bak. Kaşlarını düzelttir. Biraz makyajla çok daha güzel olabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir kaş şekli olabilir sizce?
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍
+1 yılZaten güzelsin gözlerin yorgun derin ve huzurlu bir uykuya ihtiyacın var
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten hoş hatunsun makyaj tercihleri ile biraz daha yön verebilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ricalar
niye uyuymuyorsun okadar tıpsız degılsın takma kafana
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılTatlısın aslında giyim ve biraz makyaj harika olursun
10 Yorumla
+1 yılYüz germe dudak dolgusu göz altı ışık dolgusu
Bunları yaptırsan çok güzel olur10 YorumlaGüzel saç boyası ve sonrası güzellik merkezi git ondan sonra stilin değişir
28 Yorumla
Soran+1 yılHangi renk saç gider bana sende
Soran+1 yıl*sence
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍platin saç rengi çok açık olmaz mı cildime?
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama uykusuzluk yüzünden solgun duruyorum. Platin saç rengi biraz daha beyaz tenlilere gider diye yapmaya korkuyorum sence yersiz bir korku mu?
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
+1 yılAblacığım zaten güzelsin ama azıcık Kaşlarını incelten Biraz makyaj yapsan Azıcık da dudak dolgusu Senden güzeli olmaz❤
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kaşlarıma laf etmiş 😂😂 haklısınız galiba 😍dudak dolgusu için 30'lu yaşlarımı bekliyorum.😄 diğerlerini yapacağım.
+1 yılNe saçma sapan işlem, makyaj yapmaya iten yorumlar var. Yüzün gayet güzel. Cilt bakımı yap, biraz da kilo vermeye calis.
01 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHafif kaşlarını aldır bide hafif makyaj yaptınmı iyi görünürsün, bu şekilde hiçte kötü görünmüyorsun, insanın doğal güzelleyi daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında çok bir sorun yok sadece yüzün çok yorgun ve cildin bakımsız, göz çevrende koyulaşma var. Rutin ve doğru bir cilt, göz çevresi bakımı ile harika görünürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılUykusuzum uyku problemim var
+1 yılmakyaj kaş inceltme saç model ve rengi değiştirmek azıcık dudak kalınlastırma
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün bi kaş sonrada 1 -2 ay boyunca yüz yogası yap ve bir az zayıfla cilt bakımı da yaparsan tamam
10 YorumlaBence hiç bir şeye bulaşma bu halinle çok güzel sin gerçekten
10 Yorumla
+1 yılGüzelleşmek için bi şey yapmana gerek yok , bunu çirkin insanlar düşünsün 🤣
00 Yorumla
+1 yılZaten güzelsin biraz makyaj ile
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir makyaj yapmalı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa beşgen ya sana ne yapsak boş kaşlara bak
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mythniss seninde mi kafan beşgen niye alındın bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@mythniss ah canım kıyamam
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy bitane daha geldi Buda çirkin kesin umutsuz vaka ya
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy profil resmine baktım çirkinsin işte çilli horoz gibisin
Cevap sahibi+1 yıl@mythniss teker teker gelin ne oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy çilli kekliğim benim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy çirkin dedik diye mi alındın hem yeter uzattınız ama
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy yazma o zaman yoruma geldin atladın sanane benim yorumdan
Cevap sahibi+1 yıl@mythniss yukarda öküz diyen sizsiniz adam değilsin diyen sizsiniz tazminat kim kime açıyor pardon !
Soran+1 yılBeşgen kafamla 2 üniversite bitirdim 😂Kafamı Allah yarattı ama benim kafamı çirkin yaratmış senin karakterini. Allah karaktere zeval vermesin. Terbiyesizlik diz boyu. Ayrıca madem yakışıklısın koy bakalım profile kendini de alem yakışıklı görsün gereksiz😂😂
Soran+1 yılÖküz bir hakaret değil ki ben öküzleri seviyorum o yüzden der geçer mahkemede :) adam değilsin demekte hakaret değil 😂😂biraz araştır sonra konuş beşgen kafa olmayan yakışıklı (!)
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy bölünerek mi çoğalıyorsunuz siz 😂 topunuz gelin burdayım
Soran+1 yılGelmeyi bırak mahkemeye gideriz topluca 😂😂😂😂kendine gel ya hahahahah beşgen kafamla seni süründürürüm tamam mı ay cici kafam aşığım aşık sen git karakterini düzelt 😂😂ben cildimi beğenmiyorum ahahahahahha gelmiş burada boş konuşuyor ayrıca belki kız öküz seviyor mahkemede bunu der geçer kasma bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@Anayyy hepinizi seviyorum canlarım benim 😂😂😂 bu da son mesajım çok zamanımı aldınız çilli kekliklerim benim
- +1 yıl
Gene gelmiş anonim hesaptan dış görünüşe sallayan bir tan ergen tanesi. Kiz öyle veya böyle düzelir de tıpta zeka geriligine ve ve ahlak terbiyesi almayanlara maalesef çare yok. Keske sen de beşgen kafalı olsaydn da içinde en azından bir şey var derdik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyanaklara hafif bir dokunus ccilt tonu acma ve bastan asagi siyah sac kaynagi yeterli olur
03 Yorumla
Soran+1 yılCilt tonu açma ne oluyor anlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yılgoogle amcan sana ilgili bilgiyi verecektir minigim
Cilt bakımı sac bakımı ve giyimine dikkat edersen sende farkedeceksin değişimi
10 YorumlaSevimli yüzün var saç renigi değiştir spor yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelsin bence 😇
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
+1 yılMakyajla fıstık olursun zaten fistiksin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Güzel olmadığını kim söyledi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuz hatlarin felan gayet guzel zaten makyajli 10 numara olursun
01 Yorumla
+1 yılGüzelsin işte doğallık her zaman iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğallık her zaman sevilmez
- +1 yıl
Tamam makyaj yap yanaklarını zayıflat kaş falan al sonra az bi estetik tamamdır sevilirsin
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzmana gitmek makyaj olur cilt bakımı
00 Yorumla
+1 yılKendini sevmekle başla
00 Yorumla
+1 yılZaten güzelsin en iyisi için zaman öldürme
00 Yorumla
+1 yılSaçını uzat biraz rengi değiştir
00 Yorumla
+1 yılKaşlarını düzelt cildine bak ve makyaj yap
00 Yorumlasaç rengini değiştir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence hanımefendi güzelsiniz
00 Yorumla
+1 yılzaten doğal güzelsin.. başka bir şeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılguzelsın daha ne kadar olman gerekıyor?
00 YorumlaGayet tatlısın bide boydan görmek lazım fiziğini
00 Yorumla
+1 yılvalla uzuvların gayet iyi güzelsin yani
00 Yorumla
+1 yılMakyajdan başka çözüm yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten güzelsin sadece biraz makyaj yap
10 Yorumla
+1 yılKötümüsünüz
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!