Seni ayak numarası için sevecek adam hiç sevmesin bacım. Uzun boylu insanın ayağı da 38-39 numara olabilir. Ben de 39um ama bir kere bile böyle bir şeyi takmadım kafama inan ki. Uzun olsak sırık gibi , kısa olsak bir metre boyun var gibi çirkin yakıştırmalar.. Sana bunu söyleyenin ayağını sor bakalım 46 mı 47 miymiş? Herkes farklı yaratılmış. Bedenleri sevenlere ne yazık. Bir gün ölüm olacak hepimizi çürüyüp gideceğiz..
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca boyun da uzun. Ben 165 im keşke biraz daha kısa olsaydım diyorum bazen kendimi fazla uzun hissediyorum ciddiyim.
- +1 yıl
Boyum kısa değil ama uzun da değil 170 olsam kendimi avuturdum uzunum diye bir dediklerin de haklısın beni ayağım için sevmemeli veya da sırf ayağım için terk edip sevmicekse hayatım da yer edinmemeli zaten hiç bir zaman
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim ayağım 46 numara bana göre senin ayaklar küçük. Ben severim seni. Boyunda gayet iyi bence ben 186 yım 154 sevgilimde olmuştu. Bu zamana kadar ayağına laf ettiğimde olmadı. Mesele ben bakireliğe önem veren bir insanım. İlerde eşimin vajinası ister pembe olsun isterse siyah benim kabulum. Önemli olan iyi kalpli olmak
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl39-40 büyük denemez tamam boy kısa olunca az daha dikkat çekebilir ama kafaya takman yersiz. Kaç kişi laf etti ki ayaklarına, kadınlardan laf eden de oluyor mu? Bakma sen onlara. Ben mesela büyük ayak severim. Küçük ayak da iyidir, bazılarınınki de çok küçük tuhafıma gidiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç kişi laf etti diyorsun ancak soru da kimse laf etti demedim iki kişi hariç onlar da sadece bir kez yaptı başka da yapmadı onun dışında kimse bir şey demedi illa birilerinin demesi mi lazım üzülmem için takılmam yersiz falan değil internetteki büyük ayaklı kadınlara yapılan nefret tarzı yorumlardan sonra üzülebilirim kırılabilirim bunu anlamak bu kadar mı zor
+1 yılbenim de ayak numaram 45 ama insan seçemiyor ki 39 numara giyinen erkekler de var ne yani bunu garipsiyorlar ki insanlar görünüşsel mükemmelliyetciliği karşıdakini ayar etmeyi üzmeyi Nezaman bıracaklar acaba kimsenin lafına bakma törpüleyip de değiştirecek değilsin ki
06 Yorumla- +1 yıl
ya internet s@l@klarına denk gelmişsin onlar herhangi bir kişilik hayatına ulaşamamış kişiler olduğu için maalesef karşımıza çıkıyor bide tam tersi ayak fetişleri var orta ayarı da illaki çıkacaktır
- +1 yıl
Evet normal hayatta bir şey ifade edemeyen atılım yapamayan savunamayan organik arızalı olmalarındaki sebep farklı gübre ile yetiştirilmiş olmalarından kaynaklı bence
- +1 yıl
Ben de birçok şeye maruz kaldım ama ya lafı sokup kıvrandırıyorum ya da hiç muhattap olmuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal bir insanın ayak numarası beni ilgilendirmiyor yani ben karaktere bakıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Soruyla alakalı ergen misin sen? size iyi bir şey yazıyorum yine de yaranılmıyor. bu eziklik psikoloji ile zaten kimse sevmez seni ayak numaranla ilgisi yok
- +1 yıl
Soruyla alakası olmayan onlarca yorum atılmış baktım. ama onlara böyle serzenişte bulunmamışsınız. şu an saçma konuşan sizsiniz. madem öyle herkese aynı cevabı verin o zaman. işine geldiği gibi yazmayın. sinir bozucu ise görüşü kaldırın görmek istemiyorum.
- +1 yıl
Bende o zaman size içimden nasıl geliyorsa öyle yazdım. üzülüyorsanız bu siz hassas olduğunuz için.
Benim de boyum 1.70 38 giyiyorum salla ya ayaklarını çok sev onlar olmasa ne yürüyebilirsin ne koşabilirsin, düşünsene yatağa mahkum kaldığını Allah korusun. vücudumuz bize emanet kıymetini bilmek lazım
Benim dedem şeker hastasıydı diyalize giriyordu şeker ayaklarına sıçradı ve ayakları çürümeye başladı dizden aşağısını kestiler koskoca adam evin içinde emekleyerek geziyordu ve 2 bacağına da yapıldı aynı işlem. Demek istediğim her uzvunun kıymetını bil onlara bir şey olsa kimse seni kucağında gezdirmeyecek43 Yorumla- +1 yıl
Neden 170 boyunda 38 no giydiğini yazdın benim ayaklarım boyuma göre büyük moralim bozulsun diye mi yaptın bunu. Ayrıca tabiki her uzvumun kıymetini biliyorum ancak sevmiyorum işte olmuyor sevmeye çalışıyorum çalıştıkça daha çok ağlıyorum her şeyimi seviyorum ama ayaklarım hariç onlar olmuyor komplex yapmışım bir kere anlamıyorsun değil mi? Nasıl anlayasin ki senin ayakların ideal Son olarak deden için bir şey yapamam ama çok geçmiş olsun diyorum ne diyim
+1 yıl42-43 numara ayaklarım böyle kıllı ve bazı parmaklarım yamuk. Açıkçası kimsenin ayaklarım hakkında ne düşündüğü umrumda değil. Böyle olmayı ben seçmedim, kendinle barışık ol sen de. Ben ayağımı bir çorapla gizleyebilirim ancak karşımdaki kişi kırdığı kalbimi de kendi zeka seviyesini de gizleyemez. Biri beni ayaklarım yüzünden sevmiyorsa bu onun zeki biri olmadığını gösterir. 2 güzel söz bunu özetler:
- Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.
- Dost başa düşman ayağa bakar.
214 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Napim ayağımı mı traş edeyim. Zaten günün 10 saati ayakkabı giyip 8 saati uyuyorum. Evde de ev ahali görüyor o da yazın. Hem kaç kere görüyorlar ki ayağımı Ayağımdan utanmama gerek yok 😄
- +1 yıl
The Hobbits are heading to Isengard!
- +1 yıl
179 boyla hobbitlikte sınıfta kaldım 😂
- +1 yıl
Kılları alsan aşırı güzel olur ha
- +1 yıl
Oğlum kendi burnumu gömdüğüm paylaşımı niye sildin? İngiltere'ye hazinenin sandıklar dolusu altınlaryla kaçan Abdülhamide vatan haini dediğim için mi? Tecilli vatan haini zaten. Soyu sürüldü.
- +1 yıl
Azıcık adam olsan yorum yaptığın gönderinin başlığına bir bakardın. Burası siyaset yeri mi? Ayak konuşuluyor. Git başkasına salça ol. Ne saçma insansın...
- +1 yıl
Cidden güzel ayakların alsan benim ayaklarımdan güzel olur
- +1 yıl
@kırgınsevgili alırsam tekrar uzar. Zahmete girmeme gerek yok kendi ayağımı bir ben görüyorum. Böyle memnunum
- +1 yıl
Lafa bakarım laf mı diye bir de hobbite bakarım adam mı diye 😂
- +1 yıl
Ayağım için sevmiyorsa evet canım olduğunu gösterir ancak düşman ayağa sözünün anlamı çok başka o uzuv olarak değil ayakkabının pahalı olup olmamasına yani maddi durumuna baktığı için öyle bir cümle var yani o yüzden sinir oluyorum ayak konusunda bu cümle kullanılınca ayrıca kendinle barışık ol demişsin de kendimi seviyorum beğeniyorum sadece ayaklarımı beğenmiyorum o kadar ama siz bunun ayrımını bilmiyorsunuz yapamıyorsunuz ne yazik ki şimdi kesin şey dersin ayağın düzelir başka bir şeyi dert edersin ama hayır yok öyle birisi değilim ben gayet kendimden emin biriyim
- +1 yıl
Beni tanımadan yargılaman yanlış. Herkesin kendi vücudunds sevmediği bir yeri vardır. Ben de ayaklarımdan memnum değilim ama bu benim için büyük bir sorun değil. Sana yazanlar muhtemelen ayak fetişi olanlar. Onları memnun etmek zorunda da değilsin. Sanki kendi annekerinin ayağı 36.5 mi de herkesi o ayak numarasında istiyorlar. Ayağınla dalga geçen olursa sana girsin diyebilirsin.
Ben 36 giyiyorum ama çevremde 36 giyen hiç yok gibi bişey. Dalga geçen de oluyor ne o bebe ayağı gibi böyle ayak mı olur ayaksız diyorlar. Ne olursan ol dalga geçen illaki olacaktır önemli olan takmamak. Sen her şeyinle değerlisin bunu unutma
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında sadece iki kız boyuna göre büyük değil mi ya dedi biri ben senden uzunum sendn küçük giyorum dedi sonra dalga geçmek için tekrar sorduklarında size ne ya diye bağırdım başka da bir şey demediler ondan sonra kimse de demedi ayaklarıma bir şey ne iyi ne kötü ama yine de sevemiyorum ve sen de her şeyini cok değerlisin
Bu kadar üzülmeye değmez, senin büyük ayağın o erkeklerden daha değerli. Salla gitsin
13 Yorumla
+1 yılErkekler istekleri konusunda garipler. Şahsen beni pek de enterese eden bir durum değil. Toplum olarak bir şeyleri kalıba sokmayı ve onun dışarısında kalana anormal demeyi çok sevmemizin bir eseri bu sanırım.
03 Yorumla- +1 yıl
Kendini bunun için üzme hiç. Seni sevecek insanlar böyle sevecektir. Sevmeyecek insan da kusursuz olsan yine sevmeyecektir. O nedenle biri sende bir kusur buluyorsa o aslında seninle değil kendisi ile alakalı bir durum oluyor.
+1 yılIlk defa senden duydum böyle bir şeyi Ayağı büyük olsun Ne olacak Ben anlamıyorum insanları ya Ben ilk başta gözlerine bakarım senin içime bir ateşi düşürebiliyor musun ona bakarım ayaklarım büyük olsun Ne olacak ne işime yarayacak küçük olsa
04 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum bana da saçma geliyor işte düşünsene bir kıza aşıksın gülüşü vs çok hoşuna gidiyor ayağını görünce soğuyorsun çok saçma değil mi bak insan güzelliğe bakar onu anlarım yani beni beğenmez istemez anlarım ama ayak konusu çok saçma geliyor bana bir insanı sırf ayağı yüzünden sevmemek çok saçma cidden
- +1 yıl
Aynen katılıyorum sana Yani insanlar garip boş vereceksin sabırla yoluna devam edeceksin
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı inşallah
Bende 150 boyunda 38/39 giyiyorum ve ayaklarım taraklı ayaklarımı beğeniyorum güzeller herkes taraklı güzel değil diyor ama bence saçmalıyorlar sadece 🙂🤭
11 Yorumla
+1 yılAyaklarının 40 numarası olması bişey değiştirmez genlerle alakalı ailende varsa ayağı büyük biri sendede olması normal nefret edenlerle dolu olan bu dünyada güçlü kal buda 2pac in sözüdür 😊
01 YorumlaGenel de ayakkabı numarası büyük olan kadınların boyu da uzun oluyor senin boyunda ve ayak numaranda ilk defa seni gördüm. Ama sen istenmeyecek de değilsin ben aramazdım mesela
01 Yorumla
+1 yıl🥺🥺🥺 bise olmaz kuzu yaa Evet cok fazla öyle diyen oluyor ama o kadar cok buna takılmayan var ki bosveerr Seviyorsa sırf ayak numarası yüzünden mi bırakacak bos seyler bunlar düşünme
01 Yorumla
+1 yılAyağın normal. Erkeklerin de ağzının suyu akar sen takma. Boyuna göre bir numara büyük o da olsun. Olmayan ayakkabı varsa gönderir misin jahahahaja bende o civarda giyiyorum boyum 176
035 Yorumla- +1 yıl
Gel öpiyim ayağını hshshshs valla üzülüyorum böyle ya eminim kuzey avrupalilarin çok daha büyüktür takma böyle şeyleri
- +1 yıl
Yani bir fetiş kavramından bahsedip durmussunuz görüşlerde. Ya adamın büyük ayak fetisi varsa. Bende bilmiyordum yani böyle bir şeylerin olduğunu. Ayağım kucuk diye üzülüyordum herkesin 45 benim 41 civarı megersem iyi bı şeymiş hahahaha
- +1 yıl
39 numara boyuna göre normal canımın içi. Bunalıma soktun beni ahahh. 170 boyundaki kızlar 40 oluyor genelde seninki normal boyuna göre.
- +1 yıl
155 lerin bile 38 falan
- +1 yıl
Bir numadan nolcak yarım santim eder
- +1 yıl
Sen diyorsun ki, erkekler sadece ayağı küçük olanları sever falan. O zaman kızların yarısı evde mi kaldı bu ne saçma bir düşünce
- +1 yıl
Ayaklarım büyük işte ve taraklı bundan bütün erkekler nefret ediyor eminim benim yüzüme söylemese bile benden tiksinnen erkek çok olmuştur ayaklarım büyük diye ve cinsellik sırasında sırf ayağım büyük diye ya tam ben havaya zevke gelmişken ayağın büyük iy diye bırakırsa hiç düşündün mü bunu ne kadar korkunç diye ben hep bunu düşünüp ya başıma gelirse diye korkuyorum biliyor musun
- +1 yıl
Senin pskiloji nanay.
- +1 yıl
Hiç böyle şeyler düşünen bı kız görmedim
- +1 yıl
Cinsel ilişki de ayağını hayal ettin demek hshsh
- +1 yıl
Tabi ayak gurmesiyim çok iyi anlıyorum hagahagas
- +1 yıl
Oha ya abartma. Gönülden seven gitmez bi kere ayağını oyle sever. Başkasına anlatsan güler
- +1 yıl
Ayağın veya başka bir şey olsun cinsel ilişki biter bitmez kaçıp gidiyorsa sen f. bdy ile yapmışsın demektir. Karşılıklı kör kütük aşık olduğunuz birini tercih et
- +1 yıl
Bedenini bin kat daha değerli ve güzel hissedersin
- +1 yıl
O daha kötü. Seni yürekten sevene vücudundaki her kusur hoş gelir. O yüzden emin olduğun insanla beraber ol. Yanında rahat huzurlu güvende hissedebilecegjn biri olsun.
- +1 yıl
Sen beğenmez misin
- +1 yıl
Haha
- +1 yıl
Ne ayakmis
+1 yılbugüne kadar hiç kadınların ayaklarına dikkat etmedim, burada soruyu görünce düşündüm; çok da problem değil. zaten ilgi çekici bi organ da değil.
benimkiler de 46 numara, kardeş çıkmayalım?012 Yorumla- +1 yıl
çoğu erkekte var o fetiş ama bana anlamsız gelmiştir hep. sanırım sayımız az, kime baksam kadınların ayaklarından muhabbet açıyolar
- +1 yıl
doğru insana her an herhangi bi yerde denk gelme ihtimalin her zaman var. uzak durmak yerine karşındaki insanları iyi tanıyıp ona göre muamele yapman daha mantıklı olur. bence
- +1 yıl
daha yaşın genç ya ne yaptın hemen
- +1 yıl
bilirim :') güzel zamanlardı, tekrar o yaşlarıma dönmek isterdim
- +1 yıl
umutsuzluğa kapıldığın için dedim onu
+1 yılBenimde boyum 1.63 ayak numaram 39-40 hatta zayıf olmama rağmen ayak bileklerim ellerim ince olmasına rağmen ayağım ayak parmaklarım aşırı kalın geniş taraklı ama ne yapabilirimki bunu bu kadar düşünüp kendime dert etsemde o ayak küçülmiycek en iyisi boşvermek ve kendini olduğun halinla kabul etmek başkaları kabul etmese dahi.) şu an tek hedefim var doktor olmak başarılı bir doktor oliyimda ayakların 45 numaraya kadar yolu var çok sorun değil🥲
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Ülke olarak hem Müslüman hem de yaratılış ile alakalı her şey ile dalga geçiyor, küçümsüyor ve sorguluyoruz
Ama sevmek veya sevmemek tercih meselesi
01 Yorumla- +1 yıl
Yani ister sevsinler ister sevmesinler ama dalga geçmeye hakları yok
Ayağınızın büyüklüğü değil, aklınızın büyüklüğü önemli. Yani zekadır önemli olan. Zekanıza güveniyorsanız, gerisi çok da önemli değil.
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılher şey bitti ayak mı kaldı? Çok saçma bir takıntı bana göre. Sadece ayak değil fiziksel takıntılarım hepsi saçma
02 Yorumla- +1 yıl
Ayak takıntılı kimseyi tanımıyorum, çevremde varsa da bilmiyorum.
+1 yılErkeklerin kafasina turp sikayim abi sallayin ya nargileci mahmut benim ayagimi begense ne begenmese ne
01 Yorumla
+1 yılBu sıkıntı değil ki. Küçük ayakta öyle çekici değil. Aksine parmaklar uzun tırnaklar büyük ise çekici oluyor.
013 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle değilim. Benim için parmaklar uzun ve tırnaklar büyük düzgün olsun. Bir yerden çıkarmadım. Ayakları büyük olanların genelde parmakları uzun tırnakları büyük oluyor.
- +1 yıl
Çekici geliyor tabi
- +1 yıl
O yüzden üzülme boşuna
- +1 yıl
Görme şansım var mı?
- +1 yıl
Ayak mankeni olmasına gerek yok. Gidip ayak mankeni ile mi ilişki kuracağım illa?
- +1 yıl
Görebilir miyim?
- +1 yıl
Bir şey demeyecek misin?
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Nasıl istersen.
Ne taktın kafana? Boş ver beğenen beğenir beğenmeyen yoluna gider. Seni gerçekten seven bununla ilgilenmez.
01 Yorumla
+1 yılsenin ayakların büyük benim burnum büyük jsjdjdjskdjf boş ver salla
11 Yorumla
+1 yılBenimde 39-40 ne olacak jdjd
Küçücük iğrenç ayak ne öyle17 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi? Benim 36.5 😁
- +1 yıl
Hadi tamam ayağım küçücük olmasın da bari taraklı olmasaydı zaten taraklı olduğu için 39-40 benim ayağım 37-38 olmalıydı açıkçası ha küçük ayakta parmak taban vs küçük olduğu için bana aşırı normal geliyor ama onlar seviliyor ve ilerde birini seversem ve sırf ayağım büyük diye istemezse diye korkuyorum işte
- +1 yıl
@SweetCloud 170 boyum normal bence
- +1 yıl
Hahaahhahahah yok artık ya boş şeyler bunlar Rihanna bile 42 numara giyiyo
- +1 yıl
Benim boyum 1.53 o yüzden kısa olabilir.
+1 yılŞimdiye kadar hiçbir kızın ayak büyüklüğüne takmadım, daha çok memelerini inceledim
03 Yorumla- +1 yıl
Belliki aşşağılık kompelksine kapılmışsın beter ol 🤣 koca ayak yeti
Güzellik & Bakım konusunda 469 cevap paylaştı. Ayy bırak da ayak meraklıları sevmesin zaten pislik igrenc herifler.
01 Yorumla
+1 yılBenim de boyum 164 ayağım 40 numara ne yapabiliriz ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Knk kendine gel ya. Bak benim de ayağım büyük hatta çoğu insanın sahip olmadığı bir ikinci parmağa sahibim.
- +1 yıl
bak cidden ben de çok sinir oluyorum bazen hatta cirkin buluyorum ama yapacak bir şey yok. Büyükse büyük ne var sanki
+1 yılAynen öyle kim nefret besliyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın
01 Yorumla
+1 yılBence eğer ayakların biçimsiz değilse büyük olması sorun olmaz.
01 Yorumlane alakaymıs ayakkaları buyuk kızlar daha ıyıdır xd
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ayaklarım küçük ama burnum büyük 😂 Bende burnumu sevmiyorum.
09 Yorumla- +1 yıl
Bende boyum kısa diye sevmiyorum. Senin boyun uzun en azından. Ayakların normal bence.
- +1 yıl
Bende 36 giyiyorum ayakkabı bulamıyorum. benim çevremdeki kadınların çoğu senin gibi giyiyorlar. Bence gayet normal. Sen takıntı yapmışsın bence.
- +1 yıl
Çevremde bakıyorum çoğu kız 150 civarında onun yanında uzun sayılırsın.
+1 yılAyağı büyük kızlar tatmin edemiyor inancı var ki öyle zaten genelleme
06 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyim ben. Genelde öyle olanlarda pek cilve falan yok
- +1 yıl
Ya ne alakaysa o alaka işte şahsi görüşüm de bu yönde zaten itici geliyo işte öyle olanlar. Hem ne öyle kazulet gibi ayak saygım var sevgimde var ama ilgimiz yok 🙂
- +1 yıl
Ayak numaramız senle aynı bu arada 😄
+1 yılönemli olan sağlıklı olmaları seni kimseye muhtaç etmemeleri bence
03 Yorumla- +1 yıl
o hâlde sorun etme :)
+1 yılBeğenmeyen cehennemin dinine kadar yolu var sen ne üzüyorsun kendini akıllı ol
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ayaklarımı beğenmesse gitsin zaten ama ben ayaklarımı görür de ne bu büyük ayaklar diyip soğur diye korkuyorum hoşlandığım erkek olursa sırf ayaklarım büyük diye istemez diye korkuyorum yani anlatamıyorum bazı şeyleri ama ayaklarıma karşı komplexim var işte ve ayaklarım yüzünden sevilmicekmism gibi geliyor ha diyeceksin şimdi ayakların yüzünden sevmeyen insan sevmesin diye evet haklısın sevmesin
- +1 yıl
Rahat olun , ayaklarınız için soğumaz gerçek seven adam
Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Ne fark eder ya. Robot mu bu insanlar herkesten tek tip olmasını geliyorlar.
01 Yorumla
+1 yılNapalım be frodo, kim sevdiğini siparişle, almış ki, gönül sevince, ayak mayak hikaye
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ayak 46.5, hadi sevin
+1 yılAyakları büyük diyede birisine nefretmi duyuyorlarmış alla alla
08 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda canını mı sıkıyor
- +1 yıl
Takılma. Kimse mükemmel değil
- +1 yıl
Ayak büyüklüğünü ciddi ciddi bu kadar takıyor olamazsın
- +1 yıl
İnternette her telden insan herşeyi söylüyor.
+1 yılFazla umursama.. biz ayağa pek bakmıyoruz 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Ayağa değil başka yere bakıyoruz.. vede benim ayakta 4546 arası
- Güzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de 41 numara, boyumsa 170. Çok takılmaya gerek yok. Kimsenin salladığını düşünmüyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben soru sormak istiyorum ben içe dönük birimiyim sosyal mi ona göre kendi eksigimi bulup hayatımda değişiklik yapacağım
- +1 yıl
Boyu kısa olup 39 giyen de duydum ben. El ve ayakların uzun ve ince olması görünüş olarak daha hoş, kibar. Emin ol.
- +1 yıl
Yorumumdan bunu mu çıkardın? Kendini sevmek ya da sevmemek senin tercihin. Diyecek fazla sözüm yok.. İyi günler.
+1 yılAşkım salla gitsin onlar ayak fetişi olanlar
05 Yorumla- +1 yıl
Bunun için üzülme o kendi ayağına baksın
- +1 yıl
Seninle bir şey yaşayacak adam için söyledim onu. Eğer böyle şeyleri dert ediyorsa kendi ayağına baksın diyorum iyilik yaranmiyo arkadas
- +1 yıl
Öyle deseydin o zaman en başından açıkça anlaşılmıyor bu şekilde dediğin ve iyilik yaptığın da yok ki niye yaranılmiyor diyorsun şimdi kesin büyük ayaklarıma laf atarsın otur ağla anormalmis gibi yaşa vs dersin ne zaman anlaşmazlık olsa kişiyi dış görünüşünden vuruyorsunuz zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani kadınların ayakları küçük ve kibar olmalı algısı var da ondan bu nefret.
01 Yorumla
+1 yılBu kadar dert edicek bir şey yok elin ayağın var düzgün ve yürüyebiliyorsun buna şükret
00 Yorumla
+1 yılBnmde kucuk ama cirkin ayaklarım var ayak parmaklarım kısa tırnaklarım biçimsiz batık çoraplarımı asla çıkarmıyorum benim ayaklarımıda kimse beğenmez ilerde evlenince çoraplarımı nasıl cıkarcam dusunuyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Benim de tırnak batması çok oluyor. Sinir olmaya başladım
- +1 yıl
Batık tırnak çözümü var en azından ona bir şey dememm tırnaklarım düzgün ama tırnak yapım kısa. Ve emin ol küçük diye beğenen olur benim de ayaklarım büyük ama parmaklarım çok uzun değil yani ayak parmakları benden daha uzun olanlar var benimkiler orta boy kalıyor tek iyi yanı düzgün olması. Ve ben de ayaklarımı Görecek diye korkuyorum şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye şu an hiç bir erkekle ilişkim yok ama ilerisini düşünüyorum
- +1 yıl
Benimde cok cirkin işte kucuk olması işe yaramaz önemli olan ayak tırnakları ve parmakları buyuj bile olsa bunlar güzelse zaten bişy yapmadan da bakımlı gözüküyorlar ama aksi halde cok tıknaz gibi
Süper troll he, harbi belli olmuyo. Millet de inanmış.
13 YorumlaTam aradıgım tipsin bana ulaşırsanız cok sevinirim ben severim öyle ayakları saygilar
01 YorumlaYa neden olmasın ki 40 çok fazla d
02 Yorumlayok öyle bir şey ya :D ayaklar güzel olsun kafi
01 Yorumla
+1 yılNeden böyle saçma birseyi dert ettin
01 YorumlaYa sen de abartmışsın
01 Yorumla
+1 yılayağı büyük olanın...
46 giyiyorum
02 Yorumla
+1 yılBoyuna gore ayaklarin büyük evet buna şaşırdım ben
03 Yorumla- +1 yıl
Komik gelmek değil 41 numara ayağı olan kix arkadaşım var ama boyu 183 hani ben 163 boyundayim ayni boyda sayılırız boyuna göre büyük sadece
+1 yıl40 numara ayak mi olur kızım ya benim ayağım 41
03 Yorumla- +1 yıl
Banane olmasın kadin dediğin minnak ayaklı olur
sacmlama ve sıkma canını
011 Yorumla- +1 yıl
Real de kimse bir şey demedi ama internette görüyorum yok ayağı büyük kadın mi olur yok erkekler ayağı büyük kadından nefret eder yok ayağı büyük kadın sevilmez yok şöyle böyle bu tür şeyleri senin cinsin yapıyor demi ben sizin yüzünden kendimi kötü hissediyorum ne yani ayağım büyük diye bütün güzel duygulardan mahrum mu kalmaliyim bu çok saçma
- +1 yıl
Bak hala sizin diyorsun senin cinsinde beni aldattı sende o*spu mu oluyorsun o zaman? Saçma saçma konuşma ya iki üç tane uckuruna düşkün canım hayal dünyasındaki fantezilerini duydun diye kendini üzmen ve iftira atman başka insanlara saçmalık ve apt4liktan başka hiçbir şey değil
- +1 yıl
iyi de seni aldatan ya bir tane ya da bir kaç tane öyle genel kızlar seni aldatmiyo ama ben her yerde kız ayağı küçük olur asla büyük ayaklı kadın sevmem benzeri yazıları okuyorum anlatabildim mi farkı ayağım hakkında kötü hissediyorsam senin cinsinin fetişi yüzünden ayrıca o fantezilrri olanlar burada anonim diye rahat realde erkek kendini bu kadar belli edemez anladın mı bilmiyorum ben de önceden bilemeyeceğim için nasıl uzak durulur ya da ne yapılır bilmiyorum işte
- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle şeylere takılmamalı kimse.
03 Yorumla- +1 yıl
Boş verin.
+1 yıl@ajax___ Neden inanmıyorsun? Boyum zaten kısa. 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yollayabilirim?
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yok bence.
01 Yorumla
+1 yılwoooaaahhh
01 Yorumla
+1 yılGörmek lazım
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman yorum yapamam
- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılResmini koy
01 Yorumla Ayakların çok büyük değil.
01 Yorumla
+1 yılAyak fetişi olanlar kdkdkdkdkd ıy
01 YorumlaAman boş ver benim 36 da nolmus
01 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem