Ayaklarım 40 numara, ayakları büyük olan kızlara karşı ne bu nefret ya?

Boyum 164 Ayaklarım 39-40 numara. Taraklı düzgün sıralı kıvrımlı ayaklarım var. İnsan seçmiyo ayaklarını Erkekler hep ayağı büyük olan kızları sevmeyiz beğenmeyiz diyor. Büyük ayak görünce soğuyorlarmış. Kendim seçmedim ben bunu bir çok güzel ayakkabıdan da vazgeçtim ayağıma uymadığı için çünkü 40 ı yoktu ağladım kimse evde yokken hayır bari boyum uzun olsaydı da öyle avutsaydm kendimi diyorum ama 164 olduğu için o da yok. Kimse ayaklarım yüzünden beri beğenmicek sevmicek ne bileyim istemicek ha biliyorum sırf ayağım büyük diye sevilmeyeceğimi düşünmem saçma ama tutamıyorum kendimi ne yazik ki ayak kompleksim var o yüzden nasıl duygularımı aktarsam bilemiyorum ve BOYUM BİR ALTMIŞ DÖRT Atta boyun uzunsa gibi abidik gubudik şeyler yazmayın lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Ne alaka diyenler sitturio gitsin şuradan önce düzgünce anlayın derdimi ondan sonra cevap verin
Güncellemeler
+1 yıl
Ayağı büyük birini görüyorum mesela ne güzel tek değilim diyorum sonra Selenite kendini avutma ayağı büyük değil belki de sen öyle görüyorsun diyorum benim dışımda herkesin ayağı küçük gibi geliyor ve çok moralim bozuluyor
Ayaklarım 40 numara, ayakları büyük olan kızlara karşı ne bu nefret ya?