Güzellik & Bakım Kuruyan saçlarinizin kurtarıcı ürünü hangisi? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kuruyan ve bakimsizlasan saçlarinizi nasil kurtariyorsunuz? Kuruyan saçlarinizin kurtarıcı ürünü hangisi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Badem yağı olabilir 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Badem yagi zeytinyağı yağ Hindistan cevizi yağ karıştırıp saçıma sürüyorum 1 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Bu gercektn cok iyi Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saç kremi ve argan yağı ikilisi benim kurtarıcım kuru saçlarda çok işe yarıyor. 0 0 Yorumla
yummylovee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Nem maskeleri veya doğal yağlarla 1 saat bekletiyorum. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Argan yagı spreyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Badem yağı olabilir
Badem yagi zeytinyağı yağ Hindistan cevizi yağ karıştırıp saçıma sürüyorum
Bu gercektn cok iyi
Saç kremi ve argan yağı ikilisi benim kurtarıcım kuru saçlarda çok işe yarıyor.
Nem maskeleri veya doğal yağlarla 1 saat bekletiyorum.
Loreal Paris elseve bakım yağı
Argan yagı spreyi
heden soldirs
Çeşme suyu