Yoksa başka konularda mevcut mu?
Mesela davranış giyim kuşam bakım vs.
Mesela davranış giyim kuşam bakım vs.
Belki hatayı sen burada yapıyorsun. Kendini sınıflandırarak. Çirkin güzel diye. Öncelikle net bir şekilde kendi kişiliğini yansıtacak şekilde davran. Güzellik göreceli bir kavram, Güzellik kavramına hiç takılma
Kişiliğim çekingen boyleyim
Biraz kitap oku. Bulunduğun ortamlarda iyi bir dinleyici ol. Kısa ve özet konuşmayı tercih et. Çekingenliğin üzerinden gider diye düşünüyorum.
Ortamda yok ki
Bulungum ortamda yok
Yaşadığın şehir veya yaşam tarzını neler yaptığını bilmiyorum. Bilmeden yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur onu da bilmiyorum.
Yaşadığım şehir küçük bir yer.
Gireceğim ortam yok çünkü sosyal faaliyetlerin yapılacağı yerler yok tanışmak için kurs gibi mesela yok o.
Haliyle cevrem olmayinca ortamada giremiyorum.
İlla ki çevrenizde düğün dernek vb şeyler oluyordur. Ortamı biraz da sen yaratırsın. Hani bizimde gençliğimiz küçük kasaba da geçti. Fakat her şeyi istediğimiz gibi ayarlama şansımız vardı.
Düğün dernek yok.
Çünkü akrabalarında yok.
Sen hep bir yokluktan bahsediyorsun. Yaş kaç senin? Birde nasıl bir çevrede yaşıyorsun gerçekten merak ettim.
23 yaşındayım beni gören erkek yürüdüğü kaldırımı bile değiştiriyor anlamadım ki.
Balieksor gonende yaşıyorum tuhaf biryer başka yerde zahirde böyle bir sorunla karşılaşımiyorum en azından kaldırım değiştirmiyorlsr ama başka şehirde de sevgilim olmadı tabi.
Balıkesir güzel bir ildir aslında insanı sıcak kanlıdır. Senin yaşam tarzı veya şimdiye kadar böyle bir şey yaşamamış olman sana bunu hissi vermiş olabilir mi?
Belkide...
Ama neden olmuyor ki ya tip olsrakta valla çirkin ucube değilim ya.
Aynı bölgede yaşadığın insanlardan kaynaklı olabilir. Örf adetlerinizi pek bilmem ama küçük yer sonuçta bundan da kaynaklı olabilir.
Büyük yerdede olmuyor
Sosyal medya arkadaşlık tavsiye etmiyorum normal de fakat sen tanığın veya hoşlandığın insanlar ile sosyal medya kullanarak iletişime geçmeyi dene
Cevap
21Cevap
Yani bunu burdan anlayamaz kimse kişiliğine karakterini giyimini görünüşü bu bilmek görmek tanımak gerekir doğru bir yorum yapmak için
Giyim modaya uygun yakidani giyerim üstelik.
Kisiklik olarak cekingenim.
Belki cekingenligin den olabilir hani bir çok şeyde geride kalman utangaclik seviyesinin üst kademede olması birçok erkeğin tercih etmediği tipdir
Üst kademesi evet.
Mesela çok çirkin kuzenim var ağzı laf yapıyor bir şekilde erkekler teklif ediyor otamatikman kızda kendini güzel zannediyor.
Bendeki aslında bir kisir döngü erkekler hiç hoslaadigi sürece özgüven gelmiyor.
Demekki çirkinim diyorum pisirik pisirik geziyorum.
Bak kendi soruna kendin cvp verdin kuzeninle dediğin konuyla güzellik le değil biraz öne atılmak lazım yani geride kalanı kimse farketmez ya da kabuğuna çekilmek şimdi sana ornek verim
Bi çiçekci dükkanına girdin
Birçok güzel çiçek ler var
Ve sende çiçek alıcaksın
Ama çiçekçi en güzel çiçekleri
En arka tarafa koymuş
Onları görmediğin sürece
Gözünün önünde olan çiçekler
Senin icin en güzeli
Olur dimi
Ve sende gözü le gördüğün
En güzel sandığın çiçeği seçersin
Ve arkadaki nadir güzel ve eşi benzeri olmayan
Çiçeklerden bı haber
Çeker gidersin
Anladinmi şimdi önemli. olan kendini göstermek burada güzel sanan birçok kişi var eş siz parçaları görmeden 😉
Ya öyle olamıyorum işte sorun o.
Kendini değiştir geliştir bu konuda bence hayat sana küser yoksa yapma bunu kendine bu arada en iyi görüşude bana verirsin artık onca taktik verdim 😀
Ama sanırım içimden diyorum ki her şey tip.
O yüzdende cekingenligim gitmiyor.
Belkide benim çirkin gördüğüm kız güzeldir diğerlerine göre diye bir düşüncem oluyor asamiyorum.
Hani profil. foton olsa yorum yapım dicem ama 😀
İstek attım
Güzel ama akıllı değilsen konuşmasını oturmasını kalkmasını bilmiyorsan sadece güzellik yeterli değil
davranış çekim bence ya e tabi tipte önemli davul bile dengi dengine demişler
Evet davul bile dengi dengine ama olmuyor dengim bile
Balıkesir Gönen de
bunu söylemek için seni tanımak gerek o kadarda zaman olmadıına göre bunu hiç bi zaman bilemicez
Belki de sen çok soğuk davrandığın için öyle yapıyor olabilirler.
Bence olay güzellik ya da çirkinlik değil kalıplaşmış güzellik algıları yüzünden böyle düşünüyosun
Erkelelrle tanışacak ortam ve sans gerekiyor biraz bence.
Çirkinsindie benim gibi
Çirkin degildin ki sen
Degilsin
Çirkinim çirkin olmasam sevgilim olurdu
Boyun uzun ama.
Uzun olsun çirkin olduktn sonra
Emin ol en çirkin kısa erkeklerin bile sevgilisi oluyor kizlarinda öyle.
Sorun özgüven.
Hayır ben çirkinim diye olmuyor boy kas olsadsa kurtarmıo
Yahu senden daha çirkinler diyorum.
Ağız yüz yapısı olarak Bana yakışıklı geldin.
Görmeden tanımadan biz nereden bilelim
Yardımcı olursan sevinirim ☄️☺️istek attım
Bence alakası yok senin yaklaşınla alakalı
görmedigimiz icin bilemeyiz
Ben senden hoşlandım takma boş ver bulursun birini
Bir çok nedeni olabilir
Bakım yap kendine.
Yapıyorum zaten ama saçlarıma çözüm bulamıyorum çok seyrek ve küt uzamiyor çoğalmiyor.
Her türlü saç uzatma ürünleri doğal şeyleri kullandım ama olmuyor.
Özgüven
Çirkinlik, sebebi.
değildir
boy kaç sende
Bendende hoşlanan olmuyor
Evet
Foto?
Görmeden bilemedim
Bunun sebebi nedir hic dusundun mu
Görmeden ne diyelim knk
Soğuk birimisin
kriterler var mı
Kriterim yok erkek sinek bile hoşlanmıyor ki.
İyide sosyal medyadan bulmak kolay.
Evet...
Hiç olmadı reelde.
Gorelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?