Güzellik & Bakım Hindistan cevizi yağını en çok saçında mı cildinde mi kullanıyorsun? ladysuslu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Saçlarım Cildim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hindistan cevizi yağını en çok saçında mı cildinde mi kullanıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saçlarımı o kadar kullandım ki o kadar kullandım ki yani her şeyi bırakın sadece bunu kullanın bu bile saçlar için yeterli 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Saçlarım için 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl saça kullanıyorumcilde pek kullanmam çünkü hindistan cevizi yağının kıl köklerini besleme etkisi vardolayısıyla bu yağı ciltte çok kullanmak kıllanmaya neden olabilir 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Tüylenme yapıyor diyorlar 0 1 Yorumla ladysuslu +1 yıl aaa bilmiyordum. o zamanda saç için kullanmak daha mantıklı Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Makyaj çıkarırken kullanın effsoo 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eskiden saçlarım için kullanıyordum. 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 579 cevap paylaştı. ilişkide🤣 0 15 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Nasıl yaaa Yorumla BoğaçToprak +1 yıl sevgilimin eline sürüyorum işte ellerimle, sen nasıl anladın🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ee o ilişki mi oluyor 🤣🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Çevir kazı yanmasın Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Çok terbiyesizsin ya 🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hı hı tabiii ben terbiyesizim 🤣 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl İlişkide dedik kafan hemen kötü şeylere çalıştı... Seni gidi yaramaz😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Valla kim olsa öyle anlar 🤣🤣 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl O öyle anlayanların fesatlığı cicim😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sus sus görüşteki gülüşünden belli o niyetle yazmasan bile seninde o detayın aklına geldiğine adım kadar eminim ama kanıtlayamam şekerim 🤣🤣 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Bu şüpheyi de adınla kıyaslaman tam isabet olmuş, teşekkür ederim😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Şüphe değil eminim biz teşekkür ederiz 😂 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl - Sen Kahin misin? A. R. O. G. 🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Puahahahaha 😂🤣olabilir Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Bu yaklaşımı HANIMEFENDİLİĞİNE hiç yakıştıramadım. Nickin güven vermiyor😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Saçlarımı o kadar kullandım ki o kadar kullandım ki yani her şeyi bırakın sadece bunu kullanın bu bile saçlar için yeterli
Saça kullananı daha çok gördüm.
Saçlarım için
saça kullanıyorum
cilde pek kullanmam
çünkü hindistan cevizi yağının kıl köklerini besleme etkisi var
dolayısıyla bu yağı ciltte çok kullanmak kıllanmaya neden olabilir
Tüylenme yapıyor diyorlar
aaa bilmiyordum. o zamanda saç için kullanmak daha mantıklı
Makyaj çıkarırken kullanın effsoo
Saç da uygundur
Eskiden saçlarım için kullanıyordum.
Saçlarımda kullanırım.
Saçımda
ilişkide🤣
Nasıl yaaa
sevgilimin eline sürüyorum işte ellerimle, sen nasıl anladın🤣
Ee o ilişki mi oluyor 🤣🤣
Çevir kazı yanmasın
Çok terbiyesizsin ya 🤣
Hı hı tabiii ben terbiyesizim 🤣
İlişkide dedik kafan hemen kötü şeylere çalıştı... Seni gidi yaramaz😂
Valla kim olsa öyle anlar 🤣🤣
O öyle anlayanların fesatlığı cicim😂
Sus sus görüşteki gülüşünden belli o niyetle yazmasan bile seninde o detayın aklına geldiğine adım kadar eminim ama kanıtlayamam şekerim 🤣🤣
Bu şüpheyi de adınla kıyaslaman tam isabet olmuş, teşekkür ederim😂
Şüphe değil eminim biz teşekkür ederiz 😂
- Sen Kahin misin? A. R. O. G. 🤣
Puahahahaha 😂🤣olabilir
Bu yaklaşımı HANIMEFENDİLİĞİNE hiç yakıştıramadım. Nickin güven vermiyor😂
Midemde
yemegime
Her ikisi