Hiç pes etmem yenilgidir çok badereler atlattım ama umudumu kaybetmedim umut etmeyi kesmek Allah'ın büyüklüğün den şüpe etmekmiş daha yolun başındayım çok güzel şeyler başaracam inşallah ne yaşlanması
Anladım. Bilmiyorum yani zaten genel olarak insanımızda türk gencinde olan sıkıntılar. Hikayeler birbirine çok benziyor. O yüzden derine inmekte istemiyorum. Biseyleri sadece ben değiştirebilirim, kimsenin bir yardımı olacağını sanmam. Ama benimde gücüm tükendi, ben tükendim sanırım. Ne yaparsam yapayım babamın kaderini yaşıyorum değiştirmedim.
Siz türk kızları tarafından sevilmedim belkide ondan bu hale geldim hep bana karşı mesafe koydunuz tepeden baktınız kucumsediniz yetmedi tanımıyorum seni laflar söyleyerek beni kendimden soguttunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır hayat şartlarım iyi gayet
Daha çok mutsuz olduğum için hissediyorum
Hiç pes etmem yenilgidir çok badereler atlattım ama umudumu kaybetmedim umut etmeyi kesmek Allah'ın büyüklüğün den şüpe etmekmiş daha yolun başındayım çok güzel şeyler başaracam inşallah ne yaşlanması
Böyle hissetmiyorum henüz ama eninde sonunda yaşı düşündüğüm oluyor. Belki de orta yaş krizine doğru gitmektendir :)
hayattan beklentisi kalmamış insandır.
mezar taşımı bile sipariş ettim daha n'apayım☹️
Yoo hayat şartlarından dolayı değil de bazı yaşanmışlıklarımdan dolayı kendimi yorgun hissediyorum zaman zaman sadece.. Keyifli günler..
Eh zaman zaman oluyor tabi ama hemen kendime gelmeye çalışıyorum, erken yaşlanmaya niyetim yok vallahi 😄
Yaslanmis.. hissetmek degilde..
bazen yoruldugumu ve artik bazi seylere gec Kaldigimi düsünmüyor degilim..
Erken yaşta olgunlaştım diyebilirim. 28 yaşında olmama rağmen ruhum 50 yaşındaymış gibi hissediyorum bazen.
Çok düşünüyorsun canım benim ne zaman düşünmeyi bırakıp mutlu olmasan da mutlu gibi davranırsan o zaman genç hissedicen
25 yaşındayım saçlarımda stresten, gerginlikten beyazlar çıkıyor. Yetmez gibi psikolojik ve fiziken rahatsızlıklarım var.
Bazen nefes alamıyorum, kalbim çok hızlı atıyor. Allah düşmanımın başına vermesin.
Psikoloji okuyorum konusmak istersen yazabilirsin
Psikolojini bozarım.😄Kafamda kentsel dönüşümler.
Coktan bozuk terzi kendi sokugunu dikemiyor mlsf😃😇
Anladım. Bilmiyorum yani zaten genel olarak insanımızda türk gencinde olan sıkıntılar. Hikayeler birbirine çok benziyor. O yüzden derine inmekte istemiyorum. Biseyleri sadece ben değiştirebilirim, kimsenin bir yardımı olacağını sanmam. Ama benimde gücüm tükendi, ben tükendim sanırım. Ne yaparsam yapayım babamın kaderini yaşıyorum değiştirmedim.
Bazen kafamızdaki kentsel donusumler bizim fiziksel sağlığımızı bozabiliyor eger bi sorun varsa yardım almaktan çekinme derim
Birden çok rahatsızlığım var ama bilmiyorum daha fazla dayanamayacak gibiyim çoğu şeye.
bazen hissediyorum
yaşlanmış olarak değil de halsiz oluyorum bazen hiç bir şey yapasım gelmiyor
yaşım 23 ama kendimi 93 yaşında gibi hissediyorum. hayata dair bir umudum bir hevesim yok yaşamak bile istemiyorum
Bir sey sorabilirmiyim
@icallmyselfdark buyur
Valla ben artık genç değilim gerileme devri başladı
Diri diri yiyip tüketti bu hayat şu gençleri. Elbet yaşlı bir ruh taşıyacağız benligimizde.
Tamda üstüne bastin bu konu sürekli aklımda... aynen de bu dusuncedeyim.
Aksine hayata inat halan gülümseme ye yaşama ya devam ke 😀
yok la ne alakası var ben öyle hissetmiyorum ben gerçekten yaşlıyım ondan o :D
Hayattan zevk almıyorum Müslüman olmasam intihar ederdim
Etsene cezanı çekersin, sonra cennete gidersin
@Mustafa313162 yok
Hayır, genciz , güzeliz, seksiyiz, ateşliyiz
İyi günler
😂😂
Değil miyiz?
Siz türk kızları tarafından sevilmedim belkide ondan bu hale geldim hep bana karşı mesafe koydunuz tepeden baktınız kucumsediniz yetmedi tanımıyorum seni laflar söyleyerek beni kendimden soguttunuz
Gençlik sadece dilde kaldı erken yaşta çalışmak ağır yükler altına girmek erken çökme başlatıyor
Yaşadıklarım ve yaşayacaklarımla olgunlaşıyorum maalesef)
Birçok çok Türk gencinin sorunu bu
Hangimiz yaşlanmadık ki
19 yaşındayım ama büyük ihtimalle erken yaşlanırım şu yaşımda bile stresten beyaz teller var saçımda
Evet atmış hissediyorum
Evet hissediyorum maalesef
Hemde nasil hissediyorum.
Yok ruhum çocuk benim asla yaşlanmam 🥳
Yaşlanmış hissetmiyorum
Genç değilim. Genç hissetmiyorum
25 yaşındayım 55 gibi hissediyorum:(
Daha çok kısıtlanmış hapsedilmiş hissediyorum.
Siyasal islamla yönetilen hangi ülke mutlu ki.
Evet, biraz fazla yıprandım.
evt saçlarım bıraz beyazlamış en net belırtı bu
Daha dur ya biz ölelim 😂
Bende oyleyim takmiom
Bazen
Evet 😒
Ruhum hala çocuk.
Tabi ki hissediyorum 3000 ila 5000 arası:))
evet
Evet bazen
Yaşlanmış olmayı bırak pskolojik olarak çöküşteyim
Bu resim de bridget jones değil mi yani r. z.
Her zaman her daim
Son derece
Ne yaşlanması ölmüşüm haberim yok
Evet
Cokkkk evett
Ahh evet ya
Fazlasıyla
Evet öyle tabiki
hem de çok
Evet
Hemde nasıl 😒😒😒😒
Ikisi de önemli ama önce işlev.