Güzellik & Bakım Erkek dediğin kumral mı olur, sarışın mı yoksa esmer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Kumral Sarışın Esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek dediğin kumral mı olur, sarışın mı yoksa esmer mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Sarışın 0 0 Yorumla
Maria_med_blue Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zevk meselesi, bana kalırsa zevkler ve renkler tartışılmaz. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik ve karakterini kendime uygun buluyorsam ten rengi fark etmez 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Şöyle esmer olsun😝 0 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Esmer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Barış arduçun mu saç rengi daha güzel Çağatay Ulusoy mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sarışın
Zevk meselesi, bana kalırsa zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kişilik ve karakterini kendime uygun buluyorsam ten rengi fark etmez
Kızıl ve kumral hepsini eler
Şöyle esmer olsun😝
Esmer
Barış arduçun mu saç rengi daha güzel Çağatay Ulusoy mu
Kumral
Sarışın
Hiçbirini beğenmiyorum.
Esmer
Fark etmez
Kumral erkek
Kumral