Güzellik & Bakım Cilt bakımında gül suyunu ne sıklıkla kullanıyorsun? brandygirl Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımında gül suyunu ne sıklıkla kullanıyorsun? Ben bazen tonik yerine kullanıyorum. Cilt bakımında gül suyunu ne sıklıkla kullanıyorsun? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hiç kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐Pamuğum anneannem geliyor aklıma gülsuyu deyince. Bi tek onu kullanırdı. Çok severim. Gül suyu candır. ⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evde varsa sprey şişen var ona koyuyorum ara ara aklıma geldikçe sıkarım gece de mutlaka pamukla tonik gibi uygular serum sürerim. 1 2 Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Hangi serumu kullanıyorsunuz? Yorumla mervems91 +1 yıl The purest.. Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Temizleme toniği muhteşem. Aktarsa satılıyor gem. de bu tarz gül içerikli ürünler. 0 0 Yorumla
hawkeyee1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kız arkadaşımın var bana da sıkıyor bazen çok güzel 0 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben gül suyunu pamuğa döküp yüzümü siliyorum kurulamiyorum. Günde bir kere. 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sık sık kullanıyorum çok iyi cildi yatıştırıyor ve hafifletiyor. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kullanmıyorum çünkü kokusu midemi bulandırıyor😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Olunca her zaman 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Denize giriyorum. Tai masajına gidiyorum. 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Tonik olarak neredeyse her gün 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kullanmam hiç bıraktığı koku nemli bez gibi 0 1 Yorumla yürüyenyıkıkhüüü +1 yıl evt sirke gibi kokuyo bi de benimki süremiyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kullanmıyorum benim cildime yaramıyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç kullanmıyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Pamuğum anneannem geliyor aklıma gülsuyu deyince. Bi tek onu kullanırdı. Çok severim. Gül suyu candır. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Evde varsa sprey şişen var ona koyuyorum ara ara aklıma geldikçe sıkarım gece de mutlaka pamukla tonik gibi uygular serum sürerim.
Hangi serumu kullanıyorsunuz?
The purest..
Temizleme toniği muhteşem. Aktarsa satılıyor gem. de bu tarz gül içerikli ürünler.
Kız arkadaşımın var bana da sıkıyor bazen çok güzel
Ben gül suyunu pamuğa döküp yüzümü siliyorum kurulamiyorum. Günde bir kere.
Sık sık kullanıyorum çok iyi cildi yatıştırıyor ve hafifletiyor.
Kullanmıyorum çünkü kokusu midemi bulandırıyor😅
Olunca her zaman
Denize giriyorum. Tai masajına gidiyorum.
Tonik olarak neredeyse her gün
Her gece yatmadan önce sürüyorum
Kullanmam hiç bıraktığı koku nemli bez gibi
evt sirke gibi kokuyo bi de benimki süremiyorum
kullanmıyorum benim cildime yaramıyor
Bizim oranin kokusu dogal gulsulari var
Faydalı
CUMADAN CUMAYA
Kullanmıyorum
Hiç.
Mevlutte🙈
Nadiren uyguluyorum