Güzellik & Bakım "Asla vazgeçemem" dediğiniz bir makyaj malzemesi var mı? sierravista Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Asla vazgeçmek istemediğin bir makyaj malzemesi var mı? 💄🍓🌸 "Asla vazgeçemem" dediğiniz bir makyaj malzemesi var mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐Herşey bi yana rujlarım bi yana.⭐💋💋💋💋#tubasueda 🍀🍀 2 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Asla vazgeçemem değil ama maskara ve ruju seviyorum 1 0 Yorumla
kedyck Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Rimelden asla vazgeçmem. Zaten bir tek rimel kullanıyorum. Ve onu surmeyince kendimi kötü hissediyorum. Diğerlerinin yanında rimel benim için vazgeçilmez olandir. 0 0 Yorumla
Eceeee70 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Highlighter en çok parlayan ben olmalıyım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ruj rimel 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maskara 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl maskara 1 1 Yorumla sierravista +1 yıl İkinizin ppsi neden aynı kız 😃 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bronzer ve ruj olmazsa olmazlarım sanırım 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ruj 💄 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. göz kalemi olmazsa makyaj eksik kalır 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Dudak kalemi 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Eyeliner ve ruj. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rimel ve ruj 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Makyaj yapmıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Herşey bi yana rujlarım bi yana.⭐💋💋💋💋
#tubasueda 🍀🍀
Asla vazgeçemem değil ama maskara ve ruju seviyorum
Rimelden asla vazgeçmem. Zaten bir tek rimel kullanıyorum. Ve onu surmeyince kendimi kötü hissediyorum. Diğerlerinin yanında rimel benim için vazgeçilmez olandir.
Highlighter en çok parlayan ben olmalıyım
Ruj rimel
Maskara
Ruj ve göz kalemi olmadan aslaaaa
Ruj oje maskara
maskara
İkinizin ppsi neden aynı kız 😃
bronzer ve ruj olmazsa olmazlarım sanırım
Maskara, dudak balmı.
Ruj 💄 maskara ve oje
Beyaz simli far ve allık 💅💯🙃🌈🌛💖
Çilekli makyaj malzemeleri