Huzursuz bacak sendromum var.
Kuaför bir arkadaşıma saç nezlesi olmuşsun demiş…
Duyduğunuz ya da kendinizde olan ilginç hastalıklarınız var mı?
Huzursuz bacak sendromum var.
Kuaför bir arkadaşıma saç nezlesi olmuşsun demiş…
Duyduğunuz ya da kendinizde olan ilginç hastalıklarınız var mı?
hastalığınız için size bir kaç şey önerebilirim anlıyorum sizi inanılmaz derecede psikoloji bozucu o bacağın içerde yaşadığı kopuş ile 20 katlı binadan aşağı bırakası geliyor insanın kendini
:D siyah hardal tohumu deneyin belki sizin ihtiyacını karşılar çoğu kişi bu hardal tohumunu kullanıyor yararlı dönüşler var
ben varya kendimi yerlere vuruyordum bir ara acaba atlasam mı diye düşündüm çok sağlam geliyordu rabbim kimseye yaşatmasın
ama sunu sakın unutmayın eğer bu tohum işe yaramazsa KALP DAMARLARINIZ TIKANIK OLABİLİR sizde nası bir vaka mevcut bana bilgi verirseniz aşağı yukarı size ne tür bir sıkıntıyla karşı karşıya olduğunuzu söyleyebilirim
rica ederim bana geri dönerseniz yoruma sevinirim sadece bir günde kullanma bile etki gösterdi bende %95 yok oldu huzursuzluk bacakta aynı şeyi arkadaşıma önerdim bacaklarda işe yaramadı
dedim kalp damara baktır damalar baya tıkanmış bacaklara vurmuş sizde de olabilir testi ihmal etmeyin arkadaşım su an bu ay içinde anju olacak
Cevap
14Cevap
Geçmiş olsun. bende öyle hastalığım yok
Geçmiş olsun arkadaşım. Günlük aktivelerinden çok akşamları epey zorlanıyorsundur o zaman. Üzüldüm. :(
Empati kurmaya kalktığımda yine de o acının olmaması ya da en azından çok daha hafif olmasını diliyorum. Özellikle bir kadının çok daha hassas bir yapısı olduğu için bu tür acılar içinde kalması bende üzüntü yaratıyor. Hatta insan elinden bir şey gelmediği için daha bir duraksatıyor beni. Halledebilme direncine ayrıca sevindim. Galiba bu da bana tesellisi oldu :)
Bir arkadaştan mide gribi diye bir hastalık duydum. Bir de Kirpik uyuzu diye hastalık varmış
Huzursuz bağırsak sendromum var. Panik atak yaşadığım an devreye giriyor.
Yok bişeyim aman bulaşmasın bana hastalık 😀
Kalbim hasta yalnız kalınca sürekli hastalanıyor.😊
Birazcık fibromiyalji, azıcık da asperger sendromu.
bazen duygularım çok huzursuz oluyor bunun tıpta bir açıklaması var mı bılmıyorum
Var OKB A*ına S*ktuğumun hastalığı hayatımı s*kti az kaldı öbür tarafa gitmeme
Spastik kolon bende yok ama 😄
Niye olmasın ki daha yeni çalıştım bunlara 😄
Huzursuz bacak nasıl oluyor
Çook geçmiş olsun bacağın inşallah en yakın zaman da huzuru bulur
Amin
ibs ve hashimoto
Lupus grandatus malafatus
İşkolik
Saman nezlesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?