Güzellik & Bakım Bacak için sizce bu dövme nasıl? Denizheheheq Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunu yaptırmak istiyorum anlamı her zaman umut vardır demek Bacak için sizce bu dövme nasıl? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl anlamını kimsenin anlamadığı bir dövmeyi neden yaptırıyorsun wk. normalde bile okunmuyor arapça gibi duruyor 0 2 Yorumla Denizheheheq +1 yıl E okumasınlar güzel dursun yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte saçmalık burada. madem öyle resim yaptır daha güzel durur Yorumla
isimlazim06 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl @Denizheheheq iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum. Erkekler dalga geçiyor çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Kimse okumazki bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
anlamını kimsenin anlamadığı bir dövmeyi neden yaptırıyorsun wk. normalde bile okunmuyor arapça gibi duruyor
E okumasınlar güzel dursun yeter
işte saçmalık burada. madem öyle resim yaptır daha güzel durur
@Denizheheheq iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum. Erkekler dalga geçiyor çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
Kimse okumazki bunu