Bu sabah nedense içimden geldi okula gitmeden makyaj yaptım. :D Arkadaşlarımda beni tebrik ettiler. Sen bu hayatta her şeyi başarırsın diye. :D

Bu sabah nedense içimden geldi okula gitmeden makyaj yaptım. :D Arkadaşlarımda beni tebrik ettiler. Sen bu hayatta her şeyi başarırsın diye. :D

O bir şey mi eski iş yerimde bir tane kız vardı işe geleceği her sabah 5gibi kalkıyor dus alıyor saçlarını yapıyor full makyaj 6 buçuk gibi servise biniyordu ben 5 dakika daha uyuyayım diye bakıyordum 😅
Her şeyi başaramaz can alıcı noktalarda başarılı olamaz kişilik anlamında basarili olamaz önce özgüven gerekli ayna karşısında uzun süre vakit geçirmek psikolojisi normal değil başarı da doğurmaz insanın kendisiyle çok fazla ilgilenmesi onu hasta eder kendisiyle ugrasmasina ve en değerli zamnlarini götürmesine neden olur ayna karşısında saatlerce makyaj yapmak oyalanmakher gün her dk yapmak sanırım anormal
Kişi makyajına ve bakımına önem veriyorsa mutlu ve pozitif bir hayatı var demektir bu da ona artı olarak başarı sağlar
Çünkü insan negatif bir ruh halinde olursa hayattan zevk alamaz dolayısıyla başarılı olamaz
Kişi ilk önce kendini sevmelidir
Cevap
28Cevap
Hayır başaramaz her gün makyaj yapmaya vaktim olduğu halde geç kalıyorum ilginç bir şey dkkddkkf
Bunu hiç anlamadığım biliyor musun saat 8 de ben daha uyanmamış okula vardığımda kızların podyuma çıkar gibi gelmesi hala bende soru işareti
Başaramıyor sabahın köründe daha hava aydınlanmadan makyaj yaptığım zamanları hatırlarım na nay
Hayır bazıları sadece makyaj yapmayı başarabilir.. Keyifli günler..
şahsi görüşüm makyaj yapan kimse bu hayatta bir şey olamaz 😊
Makyaj yapmaya olan motivasyonu hayatındaki daha önemli şeyler içinde varsa başarır elbette
Evrakta sahtecilik konusunda başarılı olacağı kesin 😂😂
sabah yaptığı makyajı gece bi çırpıda acımadan silen kızdan k0rkulur herşeyi yapar🤣
Evet her sabah okula gitmeden önce ben.
Farklı kombin ama aynı makyaj doğal...
Bazen yetistiremiyorum, apar topar kaciyorum evden. 😅
Makyaj yapmak genlerinizde var nie herşeyi başarabileceğinin belirtisi olsun ki 😅
Sabah erken kalkıp o makyajı binbir emekle yapip akşam hiç gözünü kırpmadan o emeği silen her şeyi başarır
Sabah 06:00 kalkıp yine yapardım. Kimse makyaj sevdamızı sorgulamasın
İdeal seviyede yaptıysan iyi. Ama fazla makyaj hep saçma gelmiştir. Fazla yaptıysan gereksiz ve kötü. Mesela fondaten, göz farı kadınların güzelliğini örtüyo.
Başarı içinde saklıdır. Makyaj güzelliğine bir katkı sadece güzel görünmek herkesin hayali. Ya Yüzündeki o mutlu tebessümü görmek istemişler ya da dalga geçmişlerdir 😅
Bence sen çok şansız bi kızsın. Guzel olsaydın makyaja ihtiyaç duymayacaktin okadarda emek veriyorsunguzelesmek için çirkin şey seni ağla yazık ya makyaj yapıyor.
Bence de 😂 Ben üniversitesi de sabah derse giderken elimi yüzümü yıkamaya üşeniyordum. Şimdi işe mecbur yapıyoruz. Batsın bu sistem 🤭
Sabah makyaj kolay gece eğlenceden gelince temizlemesi felaket! Asıl temizlemeyi başaran her şeyi yapar :D
Sabah kahvaltı hazırlayıp yapan insanlar var. Ben yanımda bir bardak su tutuyorum uyanınca yüzüme çarpıyorum yıkamaya kalkmamak için
Yok be hayattan soğudum yerin içine gömülmek istiyorum
Sabahın köründe o makyajı yapacak azime sabira ve arzuya sahipse herşeyi başarır o insan 😀
Sabah sabah üşenmeden spor yapmanın gerisindedir.
sıkıntılı bırakın o kadar makyajı doğal olup bir parfüm sıkın hayatınıza bakın..
Yani azimli ve pes etmeyen
Benim için zevk makyaj yapmaya üşenmem
Hayata bunlar için gelmişsiniz
Kim bu Koç kadınımk
Neymar Galatasaray'a gelir.. o zaman ikardi gider😔😔😊ama kızlar porselen makyajdan vazgecmez.
Evet devlet başkanı bile olabilir
Kesinlikle evet 3-0 önde başlar
Başarır evelallah 😎
Bu çalışkan olduğunu gösterir
Teoride evet pratikte hayır
önemli olan evde yemek yapması
sıfır makyaj sıfır tırnak
en harika
Evet..
O sırada yüzüme su çarpıp evden çıkan brn
Ne alakası var ya
Anca onu yaparsınız başka bişey becerdiginiz yok