Güzellik & Bakım Sürekli saçımı toplu kullanıyorum, nasıl farklılık yaparım? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kabul kestirme fikrim var çünkü farklılık istiyorum napmaliyim Güncellemeler+1 yıl Yanları uzun kakul olacaktı Sürekli saçımı toplu kullanıyorum, nasıl farklılık yaparım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence nasıl seviyorsanız öyle yapmalısınız 0 0 Yorumla
büyükbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl boya, farklı şekil ver, kestir, tek tek dene işte hangisinde mutluysan 0 9 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Neyse Yorumla isimsizdiss +1 yıl Siyah boya ve kakul Yorumla büyükbebek +1 yıl shop programları var aslında saçları değiştiren, ordan bi bak istersen Yorumla isimsizdiss +1 yıl Yok sevmem Yorumla büyükbebek +1 yıl bu şekilde mutsuzsan kakül dene bence yani ne olabilir ki , beğenmezsen başka şekil verirsin veya uzar yeniden :D Yorumla isimsizdiss +1 yıl Aynen Yorumla isimsizdiss +1 yıl Mutsuzum evet Yorumla büyükbebek +1 yıl yeni saçların hayırlı olsun o zaman :D Yorumla isimsizdiss +1 yıl 😇🤲✌✌ Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. nasıl istiyorsan öyle yaptır 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Beyazları boyucam evde siyah boya var Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Kestirmek ama ne kadar fazla kestirme 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Boydan değil kakul Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Saclarin guzel ama Yorumla isimsizdiss +1 yıl Gurdu döküldü ama hala var sukur Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Sac dokulmesi normaldir. Aslimda chu kirildigi icin dokuluyor diyoruz Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 698 cevap paylaştı. Naparsan yap :D :D Alla alla :D 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gayet tatlı estetik mi 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karıştı buruna yapacagm yorum nasıl burada oldu anlamadım Yorumla isimsizdiss +1 yıl Sıkıntı yok ben anlayabiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şüphesiz çaktırmadın bile teşekkür ederim Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende açamıyorum 0 0 Yorumla
_pars_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bakmak gerek 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ne gibi Yorumla _pars_ +1 yıl Saçın uzunluğu Yorumla isimsizdiss +1 yıl Uzun ama dökülme yaşadım azaldı ama hala gür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence nasıl seviyorsanız öyle yapmalısınız
boya, farklı şekil ver, kestir, tek tek dene işte hangisinde mutluysan
Neyse
Siyah boya ve kakul
shop programları var aslında saçları değiştiren, ordan bi bak istersen
Yok sevmem
bu şekilde mutsuzsan kakül dene bence yani ne olabilir ki , beğenmezsen başka şekil verirsin veya uzar yeniden :D
Aynen
Mutsuzum evet
yeni saçların hayırlı olsun o zaman :D
😇🤲✌✌
nasıl istiyorsan öyle yaptır
Beyazları boyucam evde siyah boya var
Kestirmek ama ne kadar fazla kestirme
Boydan değil kakul
Saclarin guzel ama
Gurdu döküldü ama hala var sukur
Sac dokulmesi normaldir. Aslimda chu kirildigi icin dokuluyor diyoruz
Naparsan yap :D :D Alla alla :D