Sevgilimin saçları kıvırcık yağlı kepekliydi dökülüyordu da bana saçlarımı kazıyalım mı dedi bende tamam dedim saçlarını makineyle kısaltıp permatikle kafasında hiç saç kalmasın diye saç çıkış yönünün tersine komple jiletledim kafası çok güzel oldu tertemiz ama şu an böyle gözüküyor lekeler falan var
Sevgilimin saçlarını jiletle kazıdım. Böyle izler var nedir?
Hayır. Azdığı zamanlar sadece. Kötü beslenme, stres ve kimyevi maddeler tetikleyicidir. Elma sirkesi ve limonlu su tüketsin. Alkol ve sigaradan uzak dursun. Stres yapmasın. Abur cubur, şeker ve unlu mamülden uzak dursun. 2 ay böyle beslensin. Sabahları limonlu su akşamları elma sirkesi su bardağına suyla karıştırıp içsin. Dediklerimi yapsın faydasını görecektir
Ya ben aldım traş köpüğünü sürdüm önce kafasının üstünü önden arkaya yanları ve arka ense kısmını iki kes aşağıdan yukarıya doğru kazıdım bide kafası yamuk gibi
Önceden kıvırcıktı saçları böyle yaptık sonra temiz olması için bir süre böyle kel yapmayı düşünüyorum hatta saç sakal hepsini keseyim tertemiz olsun istiyorum
O kafasının arkasında ki lekeler önceden de varmış öyle dedi tahriş olması normal ben saçı iyice alsın diye saç çıkış yönün tersine kazıdım ama temiz oldu
En İyi Cevaplar