Agahhsh avon todayda hafif hanımeli esintisi var, denemediysen tavsiye ederim hem ucuz da 😂 avonun en iyi parfümlerinden biri olabilir. Azıcık da vanilyamsı olsaymış tadından yenmezmiş
Bence gençlere de uygun. Çiçek kokuyo yaz kış kullanılabilir tarzda diye düşünüyorum. Avonun parfümleri genel olarak ağır ama bu parfüm öyle değil gibime geldi benim. Avonun başka parfümlerini sıktığım anda başıma ağrılar girer normalde ahahsh
Ben de avonun celebre parfümünü çok sevmiştim iyi aklıma getirdin yakın zamanda çıkıcam parfüm alışverişine 2 tane sorucaktım az önce dediğini de sorayım bi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet var tabii ki beyaz çikolata kokusu
Yağmur kokusu
Kitap , yağmur sonrası kokan toprak, annemin kokusu , kokusunu özlediğim kişiler
Yağmur sonrası toprak kokusuna petrichor adı veriliyor ve parfümleri var
Biliyorum , denedim o ürünleri sevmiyorum
Hanımelinin kokusu çok güzel vanilya ve pudra da öyle
Black opiumda kahve kokusu var ama kadın parfümü :d
Ohaaa aklımdan geçterken yazdığın yorumu okudummm
Agahhsh avon todayda hafif hanımeli esintisi var, denemediysen tavsiye ederim hem ucuz da 😂 avonun en iyi parfümlerinden biri olabilir. Azıcık da vanilyamsı olsaymış tadından yenmezmiş
Genç kokusu değil mi avon genelde orta yaşa uygun yapıyor ya ondan sordum
Bence gençlere de uygun. Çiçek kokuyo yaz kış kullanılabilir tarzda diye düşünüyorum. Avonun parfümleri genel olarak ağır ama bu parfüm öyle değil gibime geldi benim. Avonun başka parfümlerini sıktığım anda başıma ağrılar girer normalde ahahsh
Ben de avonun celebre parfümünü çok sevmiştim iyi aklıma getirdin yakın zamanda çıkıcam parfüm alışverişine 2 tane sorucaktım az önce dediğini de sorayım bi
Kesinlikle bebek kokusu onun kadar doğal ve güzel kokan hiç bir şey yok bence
Sırf bu yüzden bebek pudrası , bebek yaği alıyorum ( Dalin )
Dove sabun, çikolata, vanilya, gül, kahve
Denediğim parfümlerin hiçbiri yoğun ve kalıcı değil. Bence Türkiye'ye düşük kalite parfümleri gönderiyorlar. Hiçbirini almıyorum
Sandal ağacı kokusunu vs de çok severim bu arada
Çiçek kokularını da
Bebek kokusu. Mis gibi kokuyorlar.
Bebek Kokusu😍
Leylaaak cok seviyorum ya
Yanık saç kokusu😂
kavun ❤️
Onun kokusu işte
Bebek kokusu🥰
Bebek kokusu
Bebek kokusu 😌
Bebekler kusmuk da kokabiliyor kaka da.
@Sméagol-X kaka ya da kusmuk değil yeni doğan bir bebeğin kendine has kokusu olur ya işte o koku
Tamam peki
Kahve
Amber çiçeği.
Kır papatyasi