kizlar saclarim boyle elektriklenmis gibi buna nasil cozum bulabilirim nolur yardim edin

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Keratin bakımı yaptırmanızı öneririm. Biraz masraflı ancak gerçekten işe yarıyor. Saçlarınız daha sağlıklı gözüküyor ve kırıklar bir anda yok oluyor.
Cevap
3Cevap
Düzenli olarak uçlarından aldırmalısın ve bakım kremleri kullanmalısın. Islakken tararsan kırılır. Nemlendir hafif kurutup öyle tara. Her akşam yatmadan mutlaka tara.
Bence sacını kestirmelisin. Ondan sonra ise kuaförüne saçın için hangi sampuanı kullanman gerektiğini, neler yapman gerektiğini sorup öğrenmelisin
Yatarken ve ya vogu zaman krem falan sur ve orgu yap orgu sacin ostikaklanmasini onler ve rn saglikli muhafaza seklidir
Şampuan içine 8-10 damla çam terebentin yağı
nereden bulabilirim ve kesin olarak ise yariyor mu saclardaki bu elektriklenmeyi aliyor mu
Herhangi bir aktardan temin edebilirsin. Evet yarıyor iki günde bir yıkarsan saç dersini ve köklerini besliyor parlaklık ve hacim kazandırıyor koparak dökülmesini ve dolaşmasını önlüyor kırık oluşmasını önlüyor. Pantene dökülme karşıtı şampuan ile karıştırmanı öneririm.
Kırıklarını aldırıp keratin bakımı yaptırabilirsin, ayrıca fön makinesi çok kullanmanı tavsiye etmem
Sac nemlendiricisi alabilirsin şampuanindan sonra kullan yok mu orada Watsons Gratis ürün al
keratinin varlığından haberin vardır umarım
yok 4mk
benim saçlarım şekilsiz keratin yaptırdım aşırı parlak doygun ve dümdüz oldu
kuru kuru taramıssın hep
Kırıklarını aldirdin mi
Keratin bakim yaptirman lazim
kuaforde mi kendim mi bide yaptirsam duzelir mi
Kuaföte git bence krem vs sürdün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?