Havalar bozmaya başlayınca el kuruluğu ön plana çıkmaya başladı, el kremi kullanmaya özen gösteriyor musunuz?

Havalar bozmaya başlayınca el kuruluğu ön plana çıkmaya başladı, el kremi kullanmaya özen gösteriyor musunuz?

Her zaman kullanan biri değilim. Genelde kış aylarında daha çok kullanırım ben el kremini falan. Normalde pek sık tercih etmem. Kış ayında kullanırım. Çünkü kış ayında malum soğuk havalar yüzünden ellerimiz zarar görüp yara falan oluyor bazen çatlıyor en çok kışın kullanırım.
Cevap
3Cevap
Evet kullanıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Üşenip ihmal ettiğim olabiliyor, çoklukla el kremimi atlamam yine de uyku beni ele geçirince gözüm sadece yastığı görüyor.⭐😃
#tubasueda 🍀🍀
Eveettt şu an frudia nın ayva kokulu armut ekstratlı kremini kullanıyorum o kadar hoşuma gidi kii
Evet. Ellerim kuru olunca aşırı sinir oluyorum. Çantamdan eksik etmediğim ürünlerin başında geliyor
Sllerimin kuru olmasına aşırı tikli bir insanım. Yıllardır aşamadım bu olayı o yüzden sürekli krem gezdiririm yanımda.
Yani, en çok kış aylarında cildim soğuktan kuruyup yıpranabiliyor. Hoş görüntü vermiyor, son zamanlarda daha çok kullanıyorum.
Kullanmıyorum bir ara ellerim yara bere içindeydi
Evet elde yaş göstergesi
Hayır, nadiren kullanırım
Yazın bile kullanıyorum
kremi gördüğüm zaman kullananladanım sadece
Yaz kış kullanırım
Hep unutuyorum
Evet
yesss
Hayir
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?