Güzellik & Bakım Siyah saç bağımlılık mıdır😅? ASOSYAL_MISIR Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımda çok az kahve renk gözükse hemen tam siyaha boyuyorum ve daha demin boyadım simsiyah 😍 yüzüm güzelleşti renk geldi resmennnn wuxjwjd bu ablamızada maşallah👇🖤 sjxjks Siyah saç bağımlılık mıdır😅? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siyah saç tıpkı sarı saç kadar zor bir renktir bilinenin aksine, onu makyaj yapmadan kullanamazsın ve çok sert gösterir kişiyi. Tercih etmezdim. 0 2 Yorumla ASOSYAL_MISIR +1 yıl Hayır ya aksine çok canlı gösteriyorr Yorumla Amanoof +1 yıl Henüz küçüksün ilerde fikrin değişir ve eski fotolarına baktığında bugünü hatırla. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Bence değildir. 0 0 Yorumla
KapitanNemo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gençlerin neden saç boyattığını anlamıyorum. Saçın canlılığını alıyorsunuz 0 1 Yorumla ASOSYAL_MISIR +1 yıl Ama.. :/ Yorumla