Güzellik & Bakım Boynum çok çirkin, kırışıklıklar nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor annem ve teyzemde de bu var, nasıl geçer ya en azından daha iyi bir görüntüye nasıl kavuşturablrm? Boynum çok çirkin, kırışıklıklar nasıl geçer? Cevapla Kırışıklık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Ordaki kırışıklık her insanda var gadası 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben olsam 317 ci kattan baliklama atlardim igrenccccc 0 4 Yorumla Soran +1 yıl o kdr mı Yorumla nomorebets35 +1 yıl sacmalama cocugum gozunu seveyim baska dertler edinin kendinize Yorumla Soran +1 yıl öyle dedin ya yemin ederim ağlamak uzereydim Yorumla nomorebets35 +1 yıl niye aglıyormussun ya bumu yani kendini oyalamak icin ya da ozguvenini kirmak icin buldugun bahane Yorumla
__NoAds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl bence kötü durmuyor :) dudaklar tatlıymış bu arada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl duruyor Yorumla __NoAds__ +1 yıl gerçekten kötü durmuyor :) ben güzel buldum yani öyle bir çirkinlik yok Yorumla
potuss Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl şimdi sendeki de dert mi ak diyeceğim ama ayıp olacak ama bazı şeylere de demeden olmuyor 0 0 Yorumla
nbrddjekwkwjnwjq Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl o herkeste var benimkiler daha derin bide güneşe alerjim olduğu için sivilce çıkıyo her yaz 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Allah baska dert ve4mesin guzelim nelere takiliyorsunuz sasiyorum 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Anlattığın kadr yok ince hoş duruyor özellikle dudakların bi afet 0 0 Yorumla
lalalalisaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunlar doğal kırışıklıklar yalnız. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bazılarınki dümdüz lalalalisaaa +1 yıl Genetik.
mbp20 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende de çok az var ama kötü gözükmüyor bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kızlarda kötü ya of Yorumla mbp20 +1 yıl Bence sende de kötü görünmüyor. Genetik bir durum olabilir sonuçta. Yorumla
araz17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl boynun degılde dudakların ates edıyor masallah xd 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Spor yap belki olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Dudisler güzel ama onu napacaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki o başka bu başka. Boynunda iyi Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Lazer yaptırman lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl bir işlem bu Yorumla Nükleerteori +1 yıl Belli ki sizde bu genetik. Deride kesik oluşmuş. Lazer onu düzleştiriyor. Cildiyeye görünürsen o yönlendirir seni Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Nükleerteori +1 yıl Rica ederim Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. sıkıntı ne ben anlamadım 0 0 Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Kötü durmuyo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kötü duruyo kanka Yorumla Soran +1 yıl durmasa sormam Yorumla Darkness28 +1 yıl O senin abartman bence normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ordaki kırışıklık her insanda var gadası
ben olsam 317 ci kattan baliklama atlardim igrenccccc
o kdr mı
sacmalama cocugum gozunu seveyim baska dertler edinin kendinize
öyle dedin ya yemin ederim ağlamak uzereydim
niye aglıyormussun ya bumu yani kendini oyalamak icin ya da ozguvenini kirmak icin buldugun bahane
bence kötü durmuyor :) dudaklar tatlıymış bu arada
duruyor
gerçekten kötü durmuyor :) ben güzel buldum yani öyle bir çirkinlik yok
şimdi sendeki de dert mi ak diyeceğim ama ayıp olacak ama bazı şeylere de demeden olmuyor
o herkeste var benimkiler daha derin bide güneşe alerjim olduğu için sivilce çıkıyo her yaz
Allah baska dert ve4mesin guzelim nelere takiliyorsunuz sasiyorum
Anlattığın kadr yok ince hoş duruyor özellikle dudakların bi afet
Bunlar doğal kırışıklıklar yalnız.
bazılarınki dümdüz
Genetik.
Bende de çok az var ama kötü gözükmüyor bence.
kızlarda kötü ya of
Bence sende de kötü görünmüyor. Genetik bir durum olabilir sonuçta.
yani doktorla vs görüş bence
boynun degılde dudakların ates edıyor masallah xd
Spor yap belki olur
spor ve kremlerle
Yaş kaç elli felan mısın iğrenç ya
Dudisler güzel ama onu napacaz
o başka
Peki o başka bu başka. Boynunda iyi
Lazer yaptırman lazım
nasıl bir işlem bu
Belli ki sizde bu genetik. Deride kesik oluşmuş. Lazer onu düzleştiriyor. Cildiyeye görünürsen o yönlendirir seni
Teşekkür ederim
Rica ederim
sıkıntı ne ben anlamadım
Kötü durmuyo
kötü duruyo kanka
durmasa sormam
O senin abartman bence normal
Bir şey belli olmuyor normal yani
Bence cirkin degil
doğal ve kötü durmuyor
Daha az emcuklet
Gayet iyi yaş kaç