Tabi çok küçük yaşlar sıkıntı olabilir ama belli bir yaştan sonra makyaj yapmayı bırakan kadınlar çok fazla. Sizce makyaj yapmanın yaşı olur mu?

Tabi çok küçük yaşlar sıkıntı olabilir ama belli bir yaştan sonra makyaj yapmayı bırakan kadınlar çok fazla. Sizce makyaj yapmanın yaşı olur mu?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır isteyen istediği zaman yapabilir
Hayır isteyen yapabilir
Olsun lütfen fok balıklarını rahat bırakın da inek eti koyun eti yiyelim smalı çocuklar süt içsin kasları gelişsin İtalyanlar bizi kandırıyo vitamin hapını napcanız inekleri saklayın taykiden yokya Aleyna TOKİ'den o et yemiyo ya ineğe tapıyo sapık sonra sütünü içiyor..
Ölüye bile yapıyorlar. İnan bana. Almanya’da ölüyü hazırlayıp gönderiyorlar. Yani ölüye yapılırsa yaşayanın neden yaşı sorun olsun ki
Bence bir kadin lise döneminden itibaren her yaşta makyajlı, bakimli ve seksi olmali.
Az biraz makyaja sözümüz yok lakin, güzüne beş metre takma kirpik yüze on kilo boya elde 1 metrelik tırnak olayına gelince, bu işte bu makyaj değil kendine güveni olmayan, maymuna özenen insanların düştüğü kısaca rezillk 🙂
Yabancı olmaz da belli bir yaş üstüne gerçekten yakışmıyor 70 yaşıni geçmiş nine gerçekten yüzü buruşmuş hala makyaj yapıyor ben bunu itici buluyorum
Miladını dolduranların bi tık kenarda durmaları gerekmez mi?
Makyajsız kadın mezarda
Yakıştıktan sonra sıkıntı yok
Geliyormusun cano yoksa ben kaçacağım
Hayır her yaşta makyaj kullanıbilir insan
Makyaj iğrenç bir şey
Yaşlı kadınlarda çok tatlı duruyor bence ☺️
bakımlı olmanın bence yası olmaz
Yaşını geçtim cinsiyeti bile olmamali.
Hayır
Olmaz
Hayır bence olmamalıı
olmaz tabikide