C vitamininin cilde birçok faydası var. Özellikle yaşlanma karşıtı etkisi mükemmel ve lekeler üzerinde de etkili. Kullanır mısını?

C vitamininin cilde birçok faydası var. Özellikle yaşlanma karşıtı etkisi mükemmel ve lekeler üzerinde de etkili. Kullanır mısını?

Açıkçası bakım ürünü olarak çok vitamini kullanmıyorum ama yediğim besinlerden c vitamininden faydalanmaya çalışıyorum c vitamini içeren besinleri özellikle limonu kullanmaya daha doğrusu tüketmeyi seviyorum ama yinede fazla tüketmiyorum daha çok tüketmem lazım.
Himalaya kil maskesinin üzerine yapıştırıyorum haftada bir sakal tıraşı sonrası. Müthiş bir ferahlık hissi. Cildim de tavuk ve bebek gtu gibi yumuşacık oluyor. Rüzgarın dokunuşunu hissediyorum resmen.
Ne kadar da çalışkan bir rehber, her gün soru paylaşıyor... Maşallah
Efem, ben c vitamini mideye indiriyorum.
Acı biberden aldığım c vitamini, yüzüme ulaşır mı?🤔😕
Gençlik iksiri vitamin deposu bir yağ kullanıyorum; Super Booster etkisi var.. ruh genç prenseslere tavsiye ederim... ve jojoba yağı... arada kullanıyorum (yüzüm kireç gibi olunca... regl dönemlerinde veya soğuk havalarda çok iyi hissetiriyor 🌹
Cevap
8Cevap
Evet yer veriyorum c vitaminine
Evet genelde yer veriyorum ama gerekmediği sürece yer vermem sadece gerektiği zaman yer veriyorum.
Açıkçası hiç dikkat etmiyorum, bazı zamanlar öyle kafam dalgın oluyor ki, birde ben akışına göre yaşıyorum.
sürmek yerine tüketmek daha mantıklı bence, çünkü cilt zaten yediklerini yansıtıyo. içeriğine güvenmediğim kullanmıyorum
Veremiyorum param sadece güneş koruyucuya yetiyor dermişim
Sürmüyorum ama tüketiyorum, sürenlere göre tenim daha güzel
Gündüz kremi c vitaminli ama c vitamini asiti değil c vitamini içeren meyve ekstratları içeriyor
evet c vitamini serumum var
retinol ile kombinliyorum
yuze kullanmak yerıne genelde yemek olarak tuketırım :)
Portakal suyu biber en iyi c vitamini deposudur tüketiyorum bol bol
E vitamini ne iş, ben bi peeling krem jel yapar geçerdim
şu an evet veriyorum.
Bazen
Yeni başladım kullanmaya
Elimi yüzümü yıkıyom tamam o kadar
Hayır üşeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?