Güncellemeler
+1 yıl
Kirmizi cihgiler olustu uzgunum
Yani cidden işe yariyormu o? Bakin pazar tum vucut jiletledim pzt ise gittim seansa fakat jiletledigim yerler cikmisti tam purusuz degildi. Sonra kadin dun lazer yapti iste ve acidi ozellikle yüz ve bikini. Acimasi normal mi? Neyse iste direk gitmedi kadin dokulucek dedi. Dogru mu?
Peki napcam asagisi aciyo ya dayanamiom yinede gidermi
Tecrubeleriniz ne? Dokuluyomu cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bende ise yaradi. Bikini bolgesi aciyorsa onun icin eczanede merhemler vr lazer merkezine danisip alabilirsin ya da eczanelere danis
Peki mesela direk gitmedi dün lazer yapinca kadin. 2 haftaya dokulur dedi dogrumu
Evet hemen dokulmez tabiki dogru. Ve ilk seansta yuzde yuz sonuc bekleme canim oyle birden olmuyor hersey
tamam canim ozaman bekliyim bakalim neler olucak. Ya peki cuma gunu kuzenimin kinasi var yuzumdeki tuyler hala gitmedigi icin alsammi cimbizla?
InsAllah yarar bu lazer valla artik biktim tüy killardan hic sevmiyorum ugrastiriyor
Benden sana nacizane bir tavsiye lazere basladigin icin artik killarini jilet disinda birseyle alma (tabi sadece mecbur kalirsan bunu yap) bana lazer yaptirdigim yerdeki kadin oyle soylemisti. Bende killar cikinca ve cimbizla filan cekiyordum kadin dedi oyle yaparsan kil kokleri hareketlenir lazerin bi anlami kalmaz cok mecbur kalirsan jiletle al dedi. Tabi sen yine de gittigin yerdekilere sor derim. Benim aleksandrite lazerdi bu arada
Tsk ederim canim peki öyle yapim benimki diodenlaser peki bunlarin araskndaki farki biliyomusun
Yok hayir. Hatta ilk kez duydum. Eger daha onceden o lazere giden birilerini filan varsa onlara muhakkak sor. Ben arkadasim gitmisti ona guvenerek basladim ve memnun kaldim
tamam canim sorcam tsk ederim sen nezaman bittin ve hic cikmiyormu
Benim bitti ya toplam kac seans oldu bilmiyom ama 10u gecti. Su an tek tuk cikiyor toplasan uc dort kil yani
Lazer gercekten buyuk rahatlik
Cok iyi ya.. o tek tuk cikanlari aliyomusun peki? Neyle?
Aynenkesinlikle ins bendede ise yarar gercekten biktim hergun biyigim cikiyor bide kararma var
ozelden yaz istersen artik😂
Evet işe yarıyor lazer zaten bilindik ve etkili bir yöntem zamanla bir kaç seansta pürüzsüzleştiriyor
Hadi ins... ama dokulme olcakmi 2 haftya? Şu an hicbi degisiklik yok
Bide vucudu jiletledim ya heryerim cok kasiniyo napcam
Cildine ve kıllarına göre değişir o dökülme süresi, bebek pudrası kullan eczaneden al pudra sür
Heryeremi surim ama nezaman gecer kasinti cok aciyo sanirim jiletlemekten.
Umarim dokulur ve sonuc elde ederim yaza kadar yaa valla biktim. artik bu tuylerden
kızaran veya kaşınan her yerine pudra sürebilirsin, bende lazer yaptırcam özel bölgeme bakalım ne kadar sürede pürüzsüzleştircek bilmiyorum
tamam sen nezmn ypcksn ve niye
Ne zaman yaptırcam tam kararlaştırmadım ama ben özel bölgede kıldan tüyden iğreniyorum pürüzsüz olması daha güzel ve daha temiz hijyenik
Evet ama aciyor hasassan dusun derim
yani hassas biraz evet ama yapcak bişey yok acısına katlanırım temiz olsunda
Yeppp ama 2 senedir gidiyorum yani gene de ufak ufak cikar bebek
Ufak tefek farketmezde yeterki cogu gitsin... peki 2 sene cok degilmi 5 6 seansa bitmesi gerekmez mi?
Bide jiletlerken tum vucut kasiniyo napabilirim
Zaten arası açılıyor kontrollerin
Sık gitmiyorum
ben sicak lazer yaptirdim ve cidden ise yariyor
Sicak hangisi? Benmki bir kat ustunden geciyor yaniyo kil kokleri sonrada buzla ustunden geciyor