Gizli Üye(36-45)+1 yılBir de şu yönden bak. Dürüstçe söylemiş. Burada eleştirenlerin bir kısmının da ondan çok bir farkı yoktur bence. Çoğu kişi sallar her gün duş alırım, yok günde iki kez alırım, üç kez dişimi fırçalarım diye ancak bunlardan bir kısmının söyledikleri külliyen yalan. Düzelir mi, düzelir tabi neden düzelmesin, seni seviyorsa, senin için değişir, yapar yani, ha ne kadar değişir bilemem. Ancak bu konu senin için çok hassas ise ayrıl uğraşma, yok çok seviyorum diyorsan ki o da öyleyse karşılıklı düzeltemeyeceğiniz şey yoktur vesselam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerinden gercekten şöyle bakimli, kendine dikkat eden, kisisel bakimina özen gosterenine denk gelmedim. Ya yoklar ya da azınliktalar. En basitinden bana gore kisisel bakim dahi sayilmayan agiz bakimi icin zorunlu ve gereklilik olan diş fircalamayi dahi yapmiyorlar. Yapanlar da oyle 2-3 boyunca fircalamiyor. Iki firca sür yeter mantiginda yapan da var. Kıl tuy işlerine hic girmiyorum. Bizim erkekler bunda cok kötü. Yani ne yazik ki bu ulkedeki karsi cinsimiz disini fircalamayan, ter kokan, killarini duzgun almayan (bu da o pis ter kokusuna en buyuk sebeplerden biri) cogu haftada bir banyo yapan (bu arayi uzatanlar da var) tipler. Biz kadinlar olarak her sekilde dikkat ediyoruz, önce kendimize saygimizdan sonra cevreye. Ama erkeklerin rahatligi gercekten tiksindirici. Erkeksin diye pis pis gezmek zorunda misin? Onlarin karsi cinsi bebek gibi, mis gibi kokuyorlar, bize gelince ya agiz kokusu, ya ter kokusu, iliskiye girmeye kalksan ya da plajlarda falan goruyorum kıllar fışkırıyor her yerden. Spor desen, fizigine dikkat etmek desen yok. Her taraflari yag baglamis, ismine de turk kası deyip gurur duyuyorlar. Yani gercekten kadinlar olarak dunyada zaten şanssiz varliklariz. Onlara gelen karsi cinslere bak, bize gelen karsi cinslere bak. Onlarin karsi cinsi kirpigine dahi bakim yapiyor. Bizim karsi cinsimiz gereklilik olan agiz bakimi, kil işlerini, banyosunu vs dahi yapmiyorlar. Gercekten yazik bize.
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki🌼Bende tuhaf buluyorum, bazı tanıdığım erkekler gerçekten çok bakımlı, düzenli ve abartılı olmicak şekilde titizdi. Bu kişiyle yapamam
- +1 yıl
Dedikleriniz de size 100% katılıyorum. Türkiye'deki arkadaşlarım ile bu konuyu çok tartışıyoruz.
+1 yılSen demek ki çabuk kokan birisin günde üç kere fırçaladıgına göre agzın baya kokuyor ki önlem alıyorsun çünkü günde bir veya iki kez fırçalayınca yeterli geliyor duş konusu da iki günde bi duş da normal sayılır. Sen fazla kokuyorsun demek ki bence çocuk senden huylanmalı bi günlügüne su kesintisi olsa kokutursun etrafı
013 Yorumla
Soran+1 yılDiş doktorlarının önerdiği gibi 6 ayda bir diş kontrolüne gidiyorum gayet sağlıklı ve bakımlı bi kadınım, yaratılışımız gereği bakım ve temizlik önemli:) Siz yıkanmak için kokmayı mı bekliyorsunuz?
- +1 yıl
Günde dişlerini bir kere fırçalaman yeterli değil bu arada. Sabah kalktığında ağız kokusu için, akşam yatmadan öncede dişlerinin arasında kalan bütün yemek artıklarını temizlemek için en az iki kere fırçalaman gerekiyor. Her öğünden sonra fırçalaman (yani üç kere) en sağlıklısı.
Lütfen yıkanmak için kokmayı beklemeyin :D bu çok iğrenç bir durum.
- +1 yıl
İki günde bi banyo ve günde iki kere fırçayla kimse kokmuyor ama sen üç defa fırçalamayınca kokuyorsun demek ki
- +1 yıl
Haha ya ne alakası var 😂
Soran+1 yılBu duyduğum en saçma şey, hanımefendi söylediklerimi üstüne alınmış olmalısın, az duş alıyosun ve az dişini fırçalıyosun anladım kokmuyosun tamam kanıtlamak adına komik duruma düşüyosun😂
- +1 yıl
Kanka ben gayet bakımlı ve temizim ama genelde başkasının temizligini eleştiren insanlar kendi pisligini kapatmaya çalışır aşagılık kompleksi yaşıyorsun kendini pis hissettigin için aşırı temiz olmaya çalışıyorsun :D
Soran+1 yılHıı tamam😄
- +1 yıl
şu an senin yaptığın gibi mi? 😅
Soran+1 yılKendinizi bile ikna edemiyosunuz hanımefendi, sizinle tartışmicam tartışmaya açık bi konu bile değil söyledikleriniz tamam siz haklısınız hıhı evet😄
- +1 yıl
@GurbetciBakisAcisi yavrum temiz oldugunu iddia etmek ve başkasının kirli olduguna dair soru sorup bunu destekleyen insanlar aşagılık kompleksindedir benle olayın alakası yok gerçek temiz olan adam burada temizim demez başkasının temizligini eleştirmez bunun altında özgüven problemi var ne yapsa kirli hissediyor kendini garibim sen de öylesin
Soran+1 yılAy pardonda seninle komik tartışmayı geçtim fakat 'Yavrum, Kanka' falan noluyo bu ne laubalilik?
- +1 yıl
Kompleksten kuduran birine başka şeyler derdim ama sen kendini ne kadar yıkasan da leşsin onu diyeyim kafanı temizlemen lazım aşagılık kompleksin oldugundan çamaşır suyunun şişesine de otursan temizlenmezsin
Soran+1 yılHıhı tamam 👍🏻
+1 yıldaha kahvaltı etmedim midem bulandı bak ya 🥺 bende tanımıştım böyle birisini adamın görüntüsünü görsen oha insan mı yedin bu ne yakışıklılık dersin bana dediği sadece uyumadan önce fırçalıyorum dişlerimi çünkü sabah işe giderken zor geliyor 🤦🏻♀️😀
03 Yorumla
Soran+1 yılO da çook yakışıklı, siz olsaydınız napardınız
- +1 yıl
ben olsam şey yapmıştım işte bunun ne kadar yanlış bir şey olduğundan bahsettim ona 😀
- +1 yıl
Yakışıklı diye bi ilişkiye giriyosanız zaten anormal insanların içine bakın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDiş her gün iki kere fırçalanır ama duş alma süresi yeterdi yani çok duş almak iyi bir şey değil özellikle kadınlar için
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette yeterli değil. Kişisel temizliğine dikkat etmeyen biri ile sevgili olmazdım. Damağının acıması da az fırçalamaya alışmasındandır. 😒
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için yeterli olmazdı kendim için, ama önemli olan sizin ne düşündüğünüz
00 Yorumla
+1 yılYetersiz. 4 günde bir duş nedir ben hergün duş alıyorum. Diş sağlığı da önemli bence. Bazen erkekler hijyene pek dikkat etmiyor. Bencede fırcalamıyordur. Geceden fırçalamak nedir ya, bu adam sabah kahvaltısı yapmıyor mu sonra diş fırçalanır, öğlende fırçalanır akşamda. İyi düşün karar ver bence. 4 günde bir duş nedir Allah aşkına hiçmi hareket etmiyor terlemiyir koltuk altı. Roolon da kullanıyordur o bence. Bırak ya içine sinmez sarılasın gelmez böyle birine. Sadece çok hoş biri olmakta yetmez. Bakım önemli bir unsur bence. Sen bilirsin sen hayatına alacaksın bu kişiyi, ancak birde evlendiğini düşün bununla iyice kendini salabilirde.
10 Yorumla
+1 yılCevapları okuyunca biraz şaşırdım doğruyu söylemek gerekirse çünkü insanların hijyen anlayışı baya esnekmiş onu öğrendim.
Saçını her gün yıkaması sağlıklı değil ama hiç olmadan her sabah veya yatmadan önce her akşam duş alması gerekiyor. Hadi her gün almasa bile her gün iç çamaşırını değiştirip her iki günde bir alması gerekiyor. 4 gün çok fazla.
Diş konusuna gelince cidden çok iğrenç. En az günde iki kere dişlerini fırçalaması gerekiyor ve akşamları gargara yapıp diş ipi ile dişlerini temizlemesi en iyisi.
Lütfen hijyen konusunda hijyenik olmayan davranışları kabullenmeyin
10 Yorumla
+1 yılBağışıklık sistemin düşük, Hassas birisisin Her gün Duş olmaz sabah ve akşam Her gün olur Bol bol gün de 3 defa diş bakımı Sadece diş fırçası ile olmaz Gargara ve Diş ipi de şart. Ayrıca Diş koruyucu da
02 Yorumla
Soran+1 yılGargara ve diş ipi kullanıyorum, her gün işe gittiğim için duş alınca arınıyorum
- +1 yıl
2 bin yıllık Roma dönemi Havuz ve Kuvvet gördüm 2 bin yıl önce Senatör ve Üst düzey insanlar nere de ise Her gün vaktini Su ve temizliğe adıyormuş,
Ayrıca Bildiğim kadarıyla Tarih de yıllarca yıkanmayan At üstünde Giden Moğollar dan sonra Türkler Çinliler in de temizlik anlayışı çok eski Moğlar değiştimi bilmem ama Türkler İslamiyet ile birlikte Temizlik anlayışını Çok geliştirmiş.
Müslümanlık Gün de 5 defa Abdesti ayrıca Gusül abdesti ile de hafta da en az 2 defa Duş almayı Zorunlu kılmış Misvak ile birlikte İslamiyet te Diş fırçalama Alışkanlığı da gelmiş,
Roma da insanlar acaba diş temizliğini nasıl yapıyor du diye bazen düşünüyorum
+1 yılseninki abarti. her gun dus almak ve disleri gunde 3 kere fircalamak cok bilincsizce bir davranis.
terlemiyorsa ve kokmuyorsa 4 gunde 1 almasinda sorun yok. yazin 2 gunde 1 e cikarsa iyi olur. ama disini her sabah fircalamasi gerekir.00 Yorumla
+1 yılBnde gunluk yaz kis duş alan biriyim gunde iki kez fircalarim disimi temizlik cok onemli karsimdakindende beklerim bn temiz olacak kabul etmem huylanirim bn
00 YorumlaSormana bile gerek yok miden kaldırıyor mu :) sen okeysen buradaki cevapların bir önemi yok. Öğrendiğinde direkt ilişkiyi bitirmediğine göre kabullenebilirsin gibi.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Duş ben günde iki kez alıyorum bı sabah bı akşam dış fırçalama ise akşam yatarken ve öğlen yemeğinden sonra malum kahvaltı yi iş yerinde yaptığım için 😊
00 Yorumla
+1 yılAllahım sana geliyorum. Şimdi böyleyse sen hoş görsen bile salar kendini. Kendi rahatsız olmuyorsa düzeliceğini sanmıyorum. Kokacak adam bu neee
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılAy pislik iğrenç bunu ağzı öpülmez mikrop yuvası 4 günde bir duş ne ya faturadan mı korkuyorsun kır bağlamıştır bunun bütün vücudu allah kahretmesin
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅sesli güldum Allah seni 👍👍
+1 yılDört günde duş mu alınır ya? Ben olsam bende huylanırdım diş temizliği önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılBitiriyim dmi
- +1 yıl
Ama bu değiştirilebilir bi özellik. Hoşlandıysan karakteri düzgünse yontulabilir. Sonucta karakter daha önemli
+1 yılAslaa yeterli değil. Temizlik ve bakım benim için çok önemlidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle bir konu var bazı konular da partnerlere uygun olunmalı ayrıca ben duş sevmeyen birisi olarak 2 günde bir alıyorum kışları karda yazları her gün hatta bazen günde 2 oluyor. Nasıl oluyor da 4 gün duş almadan kokmuyor.
00 Yorumla
+1 yıl4 günde bir duş almak zor yani bende günlük duş alırım mesela. ama günde 3 defa diş fırçalamakta kolay değil
00 YorumlaMillet arabasını 3 günde bir yıkıyor. Bazıları ise 4 günde sıcak günlerde 6-7-8 sefer duş alıyor. Aradaki farkı düşün kararı sen ver
00 Yorumla
+1 yılDört gün çok ya üç ayda bi yikansin nolcakki😆😂kokarca gbi geziyor desene
03 Yorumla- +1 yıl
Sen memnunisen sorun yok devam et
Soran+1 yılMemnun değilim hiç beklemezdim böyle demesini
- +1 yıl
Temizlik önemli çünkü sevişmek bile ızdırap olur 😂
+1 yılSen dedigini bis ver. Temiz mi dehil mi? Kokusu vsr mi yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere tek görüştük parfüm kokuyodu
- +1 yıl
Parfüm kokuyu bastirir. Sdni rahatsiz etmis belliki. Pis biri o zaman
+1 yılVınnn diyorum sadece :( her gün sabah akşam diş fırçalanmalı acıtıyorsa acıtmayan fiş fırçası alsın iğrenc ağız kokusu olur
00 Yorumla
+1 yılDalga geçer gibi 😂 soğuman için söylemiş olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 2 günde bir dış alınmalı ve dişler günde 2 defa fırçalanmalı. Bunlar kişisel bakım bile sayılmaz bun lar yapılması gereken şeyler. Bence siz yapamazsınız bir yerde patlar o ilişki.
00 Yorumla
+1 yılDuş hadi yine neyse de
Gunde bir kez dış fırçalama çok kötü00 YorumlaHiç dişini fırçalamayan adamlar da var..
Yardır gitsin, boş ver takma00 Yorumla
+1 yılHic mi konusacak sey yok, bunlar nasıl muhabbetler.
00 Yorumla
+1 yılHer gün duş almak nedir yaa bide günde üç kere diş fırçalıyor hiç çekilmez uzak durmak lazım
00 Yorumla
+1 yılSevgi her şeyi aşar; tabi gerçekten varsa. Önyargılı davranman gerçekten çok kırıcı.
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ki hijyen önemli ama nasıl göründüğü falan önemli temiz olması kokmamasi falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez. Hatta temizlik alışkanlığı olmayan birinin yalan söylüyor olma ihtimali de yüksek bu konuda. 4 günde kokar insan, gün aşırı dese anlardım.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani 4 günden daha mı fazla gün duş alımıyo
Cevap sahibi+1 yılBence öyle, evet. Haftada bir kez bile olabilir.
- Güzellik & Bakım konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılNiye dört gün acaba, sıra anca mı geliyor? Ev kalabalık sanırsam fjjd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuşa bir şey diyemem ama dişi sürekli fırçalanması gerek dusu da iki günde bir alsın bari sen haklısın yani yapamıyorsa ayrıl ilerde sorunlar açar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZahmet etmiş ya, kumda yuvarlansa kendi kendine dökülür aslında pireler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam tam bir pislik torbası gibi kokmuştur. hele ağzının içini düşünemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDamak ile diş saçma yani kendi sorunları var anlaşılan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş ördek galiba 4 günde bir duş ne sudan çıkmıyor benim 1 ay oldu heralde
00 Yorumla
+1 yılal sen düzene sokarsın adamı olmazmı elinde fırça hergün dişlerini fırçalarsn onun 😄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yıl4 günde 1 duş mu alınır ya ben hergun evden çıkmadan önce aliyorum
00 Yorumla Düzelir bence sen zamanla duzeltirsin hoşlanmadığını belli etsen
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez şakası bile ciddiye alınmalı
10 YorumlaHemen ayrıl seninle ondan olmaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. günde 1 fırçalama yeter
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. kışın normal olabilir ama yazın olmaz
00 YorumlaGünde 3 kere dis fırçalamak çok yanlış!!!
00 Yorumla
+1 yılIyy apış kokar o :D
00 YorumlaHiç olmazsa dürüstce söylemiş
00 Yorumla
+1 yılTemiz biri değil 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yıl4 günde kokar la insan
00 Yorumla
+1 yılDişleri çürüktür onun yav
00 Yorumla
+1 yılKokuyordur o sevmem bakımsız insanı
00 Yorumla
+1 yılGünde 3 kere diş fırçalamak zararlı.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılDuzensiz ve temiz degil
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılPasaklı biri ile ne işin var
00 Yorumla
+1 yıl🤣 geçmiş olsun o ne öyle ya
00 Yorumla
+1 yılKokudan rahatsız olmuyorsan sana kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtada bir ilişki yok niye kastın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılMidem kalktı senin nasıl miden kaldırıyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötüsün aga dui neysede diş
00 Yorumla çok sık ol bir kaç ayda bir olmalı
00 YorumlaYosun tutmamışmı bu vakte kadar pess
10 Yorumla
+1 yılya olmaz bundan
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt