ilk fotoğrafta düzgün hali, son 2 fotoğraf şuanki hali. biri kavisli biri düz gözüküyor ve düzeltemiyorum bunu aldıkça daha da mahvediyorum. napmaliyim? ilk görseldeki gibi olsun istiyorum kaşımın biri az diğeri çok şu an çıkmıyor küstürdüm kendim ala ala. bilgili biri yazabilir mi
Kas usturasi kil koklerine zarar vermiyor eğer bu yüzden özgüveni dusecekse bence kullansin. Zaten 2 3 gün sonra çıkmaya başlıyor. Haftalık yaparsa 1 ayda çok zarar vermez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
adem yağı sürmelisiniz
Vazelin sürüp uzat sadece çevresini kendin alabilirsin o sırada bakımsız görünmemek adına, sonra güvendiğin bir kuaförde şekil verdir bence
üstlerini de kendim mi alayım yoksa uzatayım mı
Alta dokunma, üstten azıcık kısmı al istersen kötü durmasın diye
tamammdırr çok teşekkür ederim
Rica ederim, eyeliner yakışmış bu arada😊
onu da çekemiyorum artik eskiden ne güzel cekiyomusum hahah teşekkür ederim
Sjsjs💐
Çok kötü görünmüyor. Siz rahatsız oluyorsanız kaş serumu var onu kullanın. Sarımsak süren de oluyor.
sarımsak çok kötü kokuyor diye uzagim
Anladım. Uzatın isterseniz sonradan şekillendirin.
Kuaföre gidip "abey gaşlarımın içine ettim, nolur gurbanınız olam düzeltin şunu" dersen düzeltirler bence
Sağ ve sol yüz aynı olmayabiliyor
Çok kurcalama bence
Bebisim ona ozel yaglar al ve her gece sur 2-3 ay bide birak ciksinlar sonra iyi bir yerde git aldir
Bunu şu an uyguluyorum
Kas usturasi al
Haftalık kaba yerlerini bununla al.
Sonra sıra sıra uzatmaya basla… [ ]
Bu arada ig de @melosdreams adında bir kız var onun kas kirpik serumu gucsuz kasları kalinlasitiyor. Kendime de almayı dusunuyorum.
Asla cimbizla alma kasi kalin kokleri zayıflatirsin benim de altı zayiflamis. Dediğim serum ile uzatmaya calisacagim.
Kadın yazmadım bu arada klavye cevirmis.
Bunu şu an uyguluyorum
Kas usturasi al
Sonra sıra sıra uzatmaya basla.
Aksamlari yatmadan önce vazelin varsa sür ya da yag da alabilirsin yoksa.
Kasların 1 aya normale döner
Makasla da uzunlugunu 2 haftada bir yap. Eğer çok ince ise kadın sadece çok uzayan kılları al. Ondan sonraki 2. Hafta kıl boyutuna göre alirsin.
Badem yagi sür oralara sürekli ama sürekli 2 ay kaş alma cok ciksinlar sonra duzelt baska turlu suzelmez
Bunu şu an uyguluyorum
Kas usturasi al
Sonra sıra sıra uzatmaya basla.
Aksamlari yatmadan önce vazelin varsa sür ya da yag da alabilirsin yoksa.
Kasların 1 aya normale döner
Makasla da uzunlugunu 2 haftada bir yap. Eğer çok ince ise kadın sadece çok uzayan kılları al. Ondan sonraki 2. Hafta kıl boyutuna göre alirsin.
Bu arada ig de @melosdreams adında bir kız var onun kas kirpik serumu gucsuz kasları kalinlasitiyor. Kendime de almayı dusunuyorum.
Asla cimbizla alma kasi kalin kokleri zayıflatirsin benim de altı zayiflamis. Dediğim serum ile uzatmaya calisacagim.
Kadın yazmadım bu arada klavye cevirmis.
Yanlışlıkla sizin yorumunuzun altına yazmisim
Kusura bakmayın
Yok onemli deyil ama kaslariniza 2 ay hic ellememenizi tavsiye ederim uzayan hic bir tuyu kisaltmayim
Kas usturasi kil koklerine zarar vermiyor eğer bu yüzden özgüveni dusecekse bence kullansin. Zaten 2 3 gün sonra çıkmaya başlıyor. Haftalık yaparsa 1 ayda çok zarar vermez.
Killarin daha hizli ve gur cikmasi icin kullandigim vazelin badem yagi ve hint yagi. İnanilmaz hizli ve gur cikiyorlar artik deneye bilirsin
Evet inceltmissin eski hali daha iyi. Zamanla çıkacak zaten eskisi gibi olmaz mi 😄
cıkmıyor iste sorun o
Niye çıkmıyor ama? Aldığın yerden sonrasında çıkmaz mi? Ben mi bir sey atlıyorum?
Bu arada şimdiki hali de kötü falan değil. Böyle de güzel görünüyor
Badem yağı ve vazelin çok iyi çıkartır kaşları denemelisin
Diğerini de keskin yap ikisi eşit olur
Altın oran kas alımı yaptırabilirsin
Mikrobleydink ile doldurabilirsin boşlukları
Fotoşok yap kesim çözüm
Gayet iyi görünüyor.
yok çok incelttim ve biri düz diğeri daha kalkık
Detaylara girme, aman sende.
e yamuk ama
Sana öyle görünüyor, buradan yamuk göremedim.
Jilete vur sgheheh
Son iyi
Her hali güzel ki
şu an da güzel
Kuaför halleder
Vazelin kullan iyice çıksın öyle şekil ver
düzleştirici var
anlamadimmm