Genelde benim suratım çok şişiyor ve kırmızı oluyor. Biraz da acı veriyor aslında bu. Bir şey sürmek lazım mı sizce çıkmadan önce?

Genelde benim suratım çok şişiyor ve kırmızı oluyor. Biraz da acı veriyor aslında bu. Bir şey sürmek lazım mı sizce çıkmadan önce?

Bahsettiğin durum muhtemelen Rosa yani gül hastalığı. Kiminde sıcakta güneşte, kiminde de kışın soğukta oluyor. Farmasinin aynısefa balsam kremi, aynısefa yüz kremi ve aynısefa sabunu tavsiye ediyorum. Fakat dikkatli kullanman gereken bir krem (balsam olan) alerji durumuna tedbiren. Gece uyumadan önce yüzünü aynısefa sabunu ile yıkayıp, aynısefa balsam kremini yüzüne sür ve kesinlikle ışık dahi görmeden uyu. Sabah kalkınca da yine aynısefa sabunu ile yüzünü yıkayıp, aynısefa yüz kremini sür üzerine de güneş koruyucu sür. Kış boyunca bunları kullanabilirsin. En önemlisi cildin bu hassasiyetinden ötürü, özellikle kış aylarında kimyasal sabun jel vb şeyler kullanmamaya özen göster. Dene bana dua edersin
Cevap
4Cevap
Nemlendirici kullanarak
Her zamna koruyamıyoruz tabi ki benim güneşe alerjim var sıcak iyi olmuyor ama soğuktan da olduğunu şimdi duydum. Allah yardımcımız olsun
Korumam soğuk iyidir sıcağı sevmiyorum
Güneş kremi nemlendirici falan yaz kış sürdüğün şeyler zaten
Nemlendirici kullanıyorum onun dışında koruma yapmıyorum cok soğuklarda atkı filan o şekilde
Bence kesinlikle sürmelisin. Krem mesela benim yüzüm için harika bir koruyucu. Soğuk sebebiyle oluşan çatlakları engelliyor. Tabi çok çeşidi var ama benim için nemlendirici olması kafi :)
Bence farketmez nemlendrici olması kafi.
Nemlendirici kullanıyorum
Yves rocher hem nemlendirici hemde güneş koruyucu kremini
Korumam bagrım açık gezerim
Poşet geçiriyorum.
Gunes kremi sür
Krem
Atkı bere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?