Güzellik & Bakım El kremi kullanırken zeytinyağlı mı yoksa nemlendirici etkili mi alıyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben nemlendirici etkili kullanıyorum ellerime daha iyi geldi diyebilirim. Sizin tercihiniz hangisi?Bakım#ciltbakım El kremi kullanırken zeytinyağlı mı yoksa nemlendirici etkili mi alıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. nemlendirici etkili 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Nemlendirici tercih ediyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Nemlendirici etkili güzel oluyor gerçekten :) Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Dogal olan zeytinyagli 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana yeterli gelmiyor Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Banyodan sonra cocuk yagi vucuduna sur Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da yumuşatıyor evet. Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Ozellikle dustan sonra cilt yumusak ve gozenekler acik oluyor. Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Sıvı vazelin kullanıyorum. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İlk kez duydum. Yorumla obiralfa +1 yıl Elinizde ıslaklılğı dert etmeseniz (ben havlu ile siliyorum el içini) mükemmel nemlendirici. Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Ben Hindistan cevizi yağlı ev kremi seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisi de aynı etkiyi vermiyor mu?
nemlendirici etkili
Nemlendirici tercih ediyorum.
Nemlendirici etkili güzel oluyor gerçekten :)
Dogal olan zeytinyagli
Bana yeterli gelmiyor
Banyodan sonra cocuk yagi vucuduna sur
O da yumuşatıyor evet.
Ozellikle dustan sonra cilt yumusak ve gozenekler acik oluyor.
Sıvı vazelin kullanıyorum.
İlk kez duydum.
Elinizde ıslaklılğı dert etmeseniz (ben havlu ile siliyorum el içini) mükemmel nemlendirici.
Ben Hindistan cevizi yağlı ev kremi seviyorum