Akne scarlarj var ya moralim çok bozuk 😞
Foto çekesim gelmiyor
Akne scarlarj var ya moralim çok bozuk 😞
Foto çekesim gelmiyor
Bende de var sorun değil düzenli bakım yaparsanız geçerler geçmezse de cildiyeciye görünürsünüz cilt problemlerinin güzellik ve çirkinlikle ilgisi yoktur bence
Cilt bakımı ile geçmiyor maalsef ya
Sivilce izi gözenek vs yakışıklılık kriteri değildir zaten kafana fazla takma. Herkeste olan şeyler bundan sadece bazılarında daha fazla oluyor. Bunun için ise kendine iyi bir dermatolog bul. Bol su iç, sağlıklı beslenmeye gayret et. Zamanla geçeceğine emin olabilirsin. Sıkma canını. 🌼
Gözenek geçmiyor lazer lazımmış oda pahalı
O zaman öncelikli olarak sivilce siyah nokta ve izleri geçirmeye yönelik tedavi uygulamaya bak. Dediğim gibi doktora görün onlar daha iyi bilir. Gözenekleri ise üstteki sorunları çözdükten sonra halledersin. Biliyorum bir an önce kurtulmak istiyorsun zor geliyor. Ancak şunu bilmeni isterim çözümü olmayan sorun değil bunlar. Zamana yayarak halledebileceğine eminim.
Sivilcem yok siyah noktam yok bembeyazım ama gözenek vat
Cevap
4Cevap
Bence yakışıklı olmana engel değil üstelik geçici problem bunlar
Olursun bence sivilce izi geçiyor
Takma bu kadar ama yok eğer çok rahatsız edici bir seviye de ise çeşitli ürünler önerebilirim kolay iş bunlar
Geçmiyor ya
Bak benim cildim karma cilt tipine sahip o yüzden ben de yüzümde bazı bölgelerde bu sorunları yaşıyordum ama La Roche Posay ürünleri alıp kullandım kendi cilt tipime uygun olacak şekilde 1 ay bile sürmeden kurtuldum cildim bebek gibi oldu sen de cilt tipini öğrenip ona göre ürünler kullanırsan gerçekten çok kolay geçirmesi tabi altında herhangi bir sağlık sorunu yatmıyorsa
Çukurlar geçmiyor maalsef denedim
Doktora git bence başka türlü geçiremezsin o kadar aşırıysa eğer. Ha birinin faydası olmadıysa başka doktora git o zaman
Aşırı değil
Bende eskiden vardı şimdi inanmazsın ama bir şey kalmadı. Mucizevi gibi. Dermabrazyon yaptırmalısın. Bilen bir doktora git lütfen.
O nasıl bir uygulama
derini dönen silindirle deşiyorlar bildiğin çok riskli ama sonucu mükemmel bir uygulama
🥺en nefret ettiğim şey ya bende de var biraz ve korkuyorum gidip tedavi etmeye
Kafana takma sivilce güzelliğe ya da yakışıklı olmaya engel değil
sivilcede bişi yok ki neden kendini beğenmiyorsun
Çirkin gösteriyor kusurlu
Bol su içmelisin birde dermatologa gitmende yarar var.
İçiyorum gittim fayda yok
Bal gibi olursun bal balll
Sende bal gibisin 😊
Teşekkür ederim :)
Benim de var ama umurumda değil valla
Begüm senin cildin temiz duruyor
Öyle birisi
Furkan kim
Nasıl belli olmuyor benim var ya 😞
Leke kaldırmak için programları var
Sorum kaldırmak değil ama
geçer onlar tedavi ile
Olan nadir insanlar var
İğrenç bencede çok rahatsız edici duruyor ben birinde görünce uzaklaşıyorum tedavi ol aşkom
Hiç dert etmem hiç kafama takmam öyle şeyleri
Çukur gibi izler değilse geçer merak etmez
Çukur
O kendi kendine geçmez maalesef ama tedavisi var lazerle geçiriyorlar
Eve geçmiyor maalsef
Cildiyeye git bakım yap düzelir
Geçmiyor
Olamazsın
Olamazsın
Zor..
Üzdün😞
Cilt bakımı yaptır