Yüz usturası sipariş verdim ve az çok yorumlara bakınca memnun kalmayan daha fazla tüy sorunu yarattığını söyleyenler var. Kullanan veya deneyenler yazarsa sevinirim. Olumlu, olumsuz yorumlara göre kullanmalı mıyım diye karar vereceğim.
Ben polikistik over olduğumu bilmeden önce çene altimda çıkan 1 2 uzun tüyü kas ustutasi ile aldım ve kalin çıkardı. Kesinlikle kişiden kişiye değişir.
Ayvalık tüyler bence alinmamali.
Evet normalde koku sende olduğu ici daha kalın gözükür ancak ayvalık tüylerde daha çok çıkardığını farkettim. Sonra sadece makas ile kestim.
Herkeste farklı etki gösteriyor. Yüz usturası kullanıp tüylerinin çoğaltmadığını söyleyen çok kişi var. Kullanıp pişman olanda var. Kişiden kişiye değişiyor. Ben yüz usturası denemedim.
Yüzüne jilet vuruyorsun tabiki daha çok çıkar. Benim bile normalde 10 günde çıkan sakalım ustura ile tras olmaya başladıktan sonra 5 günde çıkmaya başladı
Bu hanimefendi yuz usturasinin reklam yüzüymüş.3 kere kullaninca boyle olmuş Yapisi farklo jilet fiye bisey yoktur bildigin erkek gibi tras olmus oluyorsun daha gur cikar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek berberlerinde sakalları bazen usturayla kesiyorlar. Erkek gibi sakal tıraşı oluyorsunuz artık. Saçma sapan icatlar çıkarmayın. Kadın gibi olun biraz ya. Sonra erkekler buraya sakallı kızlar diye soru açıyor
Ben kaşlarım için kullanıyorum ama aşırı olmasa bile biraz tüylenme tabiki olur kaşına kullan sorun olmaz ama yanak falan kullanmanı tavsiye etmiyorum ben