Güzellik & Bakım Saça açıcı kullanmadan siyah saç boyasını akıtmak mümkün mü? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siyah saç boyasını doğal yollarla 1-2 ton akıtmak mümkün mü? Saça açıcı kullanmadan siyah saç boyasını akıtmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Acıcı olmadan açman biraz imkansız. 1 0 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 kere arka arkaya saçımı siyaha boyamıştım sonra sıkılmıştım saçımı beyaz kalıp sabunla yıkamıştım saçım çabucak akmaya başlamıştı ama berbat oluyor akınca 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ne yazık ki bende saçlarımı siyaha boyatmıştım kaç ay geçti akmadı, açıcı ile de saçlarımı yakmak istemiyorum açıkçası. 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Evet evet açıcı kullanmaya gerek yok Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bir iki ton akarda eşit bir şekilde akma olmaz. Bazı kızımlar siyah kalır. Bu nedenle açmanı tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Acıcı olmadan acman biraz imkansız. Eğer açacaksan mutlaka isini iyi bilen bir kuaföre git yoksa saçını yakarlar 0 0 Yorumla
çıbanınBaşıSEFO Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ZTen. Yıkasıkca akıo boya siyahta oyle onun dışında beyaz sabunla dıyorlardı o da fazla kurututo bakımını yapcalsan olabilir ! 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir kimyasal kullanmadan boyayı akıtmak mümkün değil maalesef 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Hadi ya, bazı yerlerde C vitamini falan demişler işe yaramaz mı? Yorumla cesaretyada +1 yıl C vitamini de kimyasaldir, yani fabrika üretimi Yorumla
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ama hem cinsimin bu kadar güzel olması beni çok mutlu ediyor bebek gibisin maşallah 0 2 Yorumla Papayya0 +1 yıl Bu o değil ki örnek fotoğraf dldlwğpdkdkddn Yorumla nüktelidilber +1 yıl Bu resimdeki ben değilim :D Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu renk yakışmış. Niye rengini değiştirmeye çalışıyorsun ki? 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Bir tek çözüm var onu söyleyeyim mi sana olaplex siyah saçı açar yakmaz 0 0 Yorumla
kanatsizmelegimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maşallah sana 🧿 alttaki renk ne eğer açık bi renkse yıkadıkça zamanla akar 0 0 Yorumla
saadetelifff Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Hayir mumkun degil saci kusturmada kesinlikleorgankk bir urun yoktur kuafor um 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yakarsın saçı ve koparak elinde kalır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acıcı olmadan açman biraz imkansız.
2 kere arka arkaya saçımı siyaha boyamıştım sonra sıkılmıştım saçımı beyaz kalıp sabunla yıkamıştım saçım çabucak akmaya başlamıştı ama berbat oluyor akınca
Ne yazık ki bende saçlarımı siyaha boyatmıştım kaç ay geçti akmadı, açıcı ile de saçlarımı yakmak istemiyorum açıkçası.
Evet evet açıcı kullanmaya gerek yok
Bir iki ton akarda eşit bir şekilde akma olmaz. Bazı kızımlar siyah kalır. Bu nedenle açmanı tavsiye ederim.
Acıcı olmadan acman biraz imkansız. Eğer açacaksan mutlaka isini iyi bilen bir kuaföre git yoksa saçını yakarlar
ZTen. Yıkasıkca akıo boya siyahta oyle onun dışında beyaz sabunla dıyorlardı o da fazla kurututo bakımını yapcalsan olabilir !
Herhangi bir kimyasal kullanmadan boyayı akıtmak mümkün değil maalesef
Hadi ya, bazı yerlerde C vitamini falan demişler işe yaramaz mı?
C vitamini de kimyasaldir, yani fabrika üretimi
Bilmiyorum ama hem cinsimin bu kadar güzel olması beni çok mutlu ediyor bebek gibisin maşallah
Bu o değil ki örnek fotoğraf dldlwğpdkdkddn
Bu resimdeki ben değilim :D
Bu renk yakışmış. Niye rengini değiştirmeye çalışıyorsun ki?
Bir tek çözüm var onu söyleyeyim mi sana olaplex siyah saçı açar yakmaz
Maşallah sana 🧿 alttaki renk ne eğer açık bi renkse yıkadıkça zamanla akar
Hayir mumkun degil saci kusturmada kesinlikleorgankk bir urun yoktur kuafor um
fotodaki karı senmisin
yakarsın saçı ve koparak elinde kalır
Yaakrsın saçını uğraşma sakın
Mümkün değil
Yıkadıkca akıyo