Bu yılın moda haftalarında genelde modellerin kaşlarını kapattılar. Bizden de Afra Saraçoğlu’nun kaşlarını kapamışlar

Eskiden de böyle bir moda vardı hatırladığım kadarıyla 80-90 arasında bir moda akımıydı. Zaten her zaman eskileri yenilere uyarlayarak modayı şekillendiriyoruz açıkcası :) şaşırmadım. Herkes akım yaratma peşinde.
Ama yapar mıyım hayır. Sever miyim hayır.
Hiç kaş modası fazla olur. Kimilerinde öyle kaşlar oluyorki suratına baktığında, sadece kaş görüyorsun onlar biçilmeli, o yüzden hiç kaş modası olmasın. : )
Cevap
38Cevap
Alışılabilir
Günah ya günah milletin gözüne içine soka soka sokuyorlar sonra hoş mu olur millet alışır mı?
En güzel kaş doğal kaştır kaş incelendikçe ya da kökten kazıdıklarında hepsi birbirinden çirkin oluyorlar
Tabi millete doğal olan kaşa pis ve bakımsız diyorlar 😂😂
Buna da alışırız biz. Bu da çok kötü ama Recep İvedik kaşlarından bir tık daha az irite edici en azından.
karaambar kamyoncular derneği kınama yazsı yazar sonra dikkat et asdfg :)
Benim gözüm alışmaz bi esmer olarak Kaş cok önemli esmerlerde Kaş daha çok göze geliyor
Ölü gibi duruyor. Zombi gibi.
İyyy gece gece
Reis sonunda senin sıran geldi. Herkes Marilyn Manson olacak jdjajcjsj
Kaşlarım çok şekilli ve dolgun. Sırf modaya ayak uyduracağım diye asla böyle bir delilik yapmam. Allah akıl fikir versin herkese...
Modacılar insanlara nasıl para harcatırız derdindeler, hiç kansız modaya alışmak istemem çok çirkin duruyor
Bence çok kötü duruyor.. Olan olduğu yerde kalsın neden hiç ediyoruz onu da anlamış değilim :D Keyifli günler..
Hiç kaş ne ya korkunç bir görüntü bence aşırı kalın olmasinada gerek yok kaşsız olmak düşüncesi de ayrı bir korkutucu
İğrenç çok kötü bir yüzü güzel gösteren zaten kaşlardır. Hafif kalın kaslar yüzü efsane gösteriyor yokmuş gibi olmasını düşünemiyorum bile
Afra Saraçoğlu'na yakışmış ama genel anlamda herkese yakışmadı diye düşünüyorum. İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdı
Bence büyük bir kitlede bu kadar iyi durmaz yumurtaya göz dudak burun çiz ona benzer dolaşmasın kimse :)
Yani fotoda tamamda canlı bi acayip olur kaş sayesinde karşı tarafa ilettiğimiz birsürü mimik var
Uzaylı gibi görünüyor ya hiç hoş değil bence 🥴
Olmaz ya kaşsız olmazzz yüzün tüm estetiği gidiyor hoş görünmüyor
Güzelmiş. Kim bilir hangi zenginin oğlunun sevgilisi olacak
Bu moda değil bence yaa nasıl iğrenç olunur adlı çalışma
Herşeyin dengesi makbul. Hiç kaştansa kalın kaşı tercih ederim.
Moda buysa uymamayı tercih ederim saçma sapan şeyler
Kendimden biliyorum.
Kadını gösteren kaşıdır.
Hiç kaş modası bana göre değil.
Ohh be sonunda benim kaşlarım açık renk şimdi de kemerli burun moda olsa daha ne isterim
Herşeyi böyle göstere göstere yapıyorlar sonra biz özgürüz diye geziyorsunuz
Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için
Rezilsin cidden gеbеr allah bеlаnı versin
Her canlı ölümü tadacaktır
Belanın yarısı sahibinedir
Şu afkadaş neyin kafasını yaşıyor kimse kimseye nefret söyleminde bulunmadı herkes düşüncesini belirtmekte özgür niye kudurduğunuzu düşünüyorum anlamadım açıkçası @suleylaahu
O kim ki kaale alalım
Yobаzlаr
Neden hayat senin istediğin gibi oluyor?
Belki bizim istediğimiz gibi olacak
Belkide istenmeyen tüy sensin?
Neden biz istenmiyoruz
Bende seni istemiyorum
Ne oldu?
Hadi bakalım..
Alışırız bence. Kendimi bildim bileli ince kaş seviyorum
Ben zaten sarışın ve neredeyse hiç kaşlı olduğumdan bu duruma sevindim. Kaş yaptırmama gerek kalmadı shsjsjsjd
Saçma sapan şeyler türedi isteyen istediğini yapsın canım bizi ne ilgilendirir ki
Kaş insanın yüzüne bir ifade katıyor kaşsız olmak yüzü ifadesizleştirecektir bence alışılmaz
Bu olayi ilk nicola peltzde gordum asiri guzel bi kadin ama ben ciddi anlamda sevmedim bu trendi boyle alni asiri bos gosteriyo
beğenelim diye böyle şeyleri yapıyorlar ama farkında değiller ki tiksiniyoruz..
Kadının gözüyle gözlerimiz aynı ya lan ama benimki az daha iri ve rengi ela yeşil
moda adı altında saçma sapan işler.
bir kadın kendine bunu yapmamalı
Kalın kaş bile hiç kaş modasından daha iyi. Bu modalar ne kadar saçma ya.
Allah'ın verdiği ni bir begenmediniz
Modayi bosverin kendinize yakisani yapin
Ben alışmışım sanırım gözüme batmadı 😂
Kaş her zaman asil durur hic hoş durmuyor
gorseldeki kiz gibi olacaksak :D tabi
Cara delevingne kaşları aşığı ben bunu beğenmedi
İnsanoğlu herşeye alışır
Yapmayın böyle bi moda. Kaşsiz insan olur mu
canım canım şeyler uyduruyorlar kendilerini palyaço yapıyorlar resmen
Slk Slk *
Yapmayın, gözlerim kanıyor.
Güzel duruyor bence çekici yani😊😊
Kaşsızda güzel bu kız ya🤌
canım saçma sapan işler
Yapmayın ama ne kadar saçma seyler bunlar
Sizi Elf özentisi şapşallar
Sadece Bella Hadid'e yakıştığını düşünüyorum..
Birazda normal şeyler moda olsa keşke
Saçmalamayınnn
İnşallah kimse bu abuk subuk modaya uymaz
Berbat bir kas ama alisirlar
Evlat olsa sevmem tipe bak
Bence kalın kaş daha iyi
Daha neler göreceğiz kim bilir😂😜
Daha neler görecek bu gözler
Kaşsız olmaz hiç hoş durmuyor.
Yerli Alien'lari görmeye hazir olun
Kadınlara kalın kaş çok yakıştırıyorum.
Anlamsız bakışlar , boş bakış olur. Zor alışır