Güzellik & Bakım Sizce ten rengime en iyi hangi saç rengi gidiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Esmerim hep koyu renk kullandım. Sizce kahve mi mavi siyah mı tenime daha çok yakışıyor? Sizce ten rengime en iyi hangi saç rengi gidiyor? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Esmer hatuna her şey yakışır bunu idrak ediniz hanfendi 🙏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beyaz tenlilere siyah esmere kahverengi saç yakışıyo bemce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben buğdayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani o zaman ikisde yakışabilir ama ben kahverengi daha gğzel yakıltığını düşünuyorum Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Koyu iyidir 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Alttaki hoş duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Esmer hatuna her şey yakışır bunu idrak ediniz hanfendi 🙏
Beyaz tenlilere siyah esmere kahverengi saç yakışıyo bemce
ben buğdayim
Yani o zaman ikisde yakışabilir ama ben kahverengi daha gğzel yakıltığını düşünuyorum
alttaki daha iyi
Kahve daha hoş geldi
Koyu iyidir
Alttaki hoş duruyor
Siyah iyidir.