Cilt bakımından anlayanlar yardım noluurr :(?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ürün önerisi için ağır olmaması adına ben 19 yaşındayım. Ben cilt bakımından hiç anlamıyorum o kadar çok serum güneş kremi leke kremi her şey var yani çeşitler çok olduğundan kafam karışık tek emin olduğum şey temel bakım temizleyici+nemlendirici+güneş kremi. Ben hayatımda ilk kez güneş kremi aldım🥲Dermoskinin 50 spf’li bi güneş kremi vardı onu aldım ve temizleyici bütçeme celenes uyuyor mavi olanı almayı düşünüyorum nemlendiricim de diadermine markasından. bu arada sanırım cildim karma. Burun bölgem hafif böyle parmağımı bastırınca yağlı alnım yanaklarım kuru çene bölgem de sanırım yağlı :d Bu arada çenemde sürekli aktif sivilceler ve lekeler var hafif de yanağıma taşmış durumda yani ben 3 yıl önce falan o sivilce hap tedavisini gördüm ama hem bilinçsizdim hem de ne bileyim sivilcelerin tam patlama dönemiydi keşke bu zamanlarda kullansaydım her neyse geçti gitti. Asıl konu cilt bakımında örneğin gerçekten denediğiniz yöntemler nelerdir mesela gerçekten sivilcelerimi kuruttu dediğiniz serum var mı ve mesela ben en basit ne rutin oluşturabilirim sabah ve akşam? Ben şöyle düşündüm sabah temel cilt bakımına ek olarak c vitamini+hylaronik karışımlı serum alcam akşam ise niacinamide alcam bunlar lekelerime sivilcelerime yarar mı yani bunların içeriği sivilce lekelere yönelik mi? Haftada bir kil maskesi ve siyah nokta bandı kullanmayı düşünüyorum genel olarak bu şekilde bakım düşündüm ha bir de the purest’in toniği var mavi ve sarı olan sizce hangisi bana uygun aslında mavi kuru ciltler için ama sanki daha etkili bilemedim yaa bir de doa kozmetiğin serumlarını kullanmayı düşünüyorum memnun kalan var mı etkili mi bunlar lütfen yardım edin bana :(Ve son olarak beyaz tenliyim cahillikten denizde saatlerce yüzdüm ve eşarbım baya dardı haşema eşarbı resmen yüzümde kıpkırmızı yanıklar oldu ve şu an kahverengi güneş lekesi şeklinde iz kaldı özellikle alnımda sizce geçer mi nasıl geçer napmalıyım ilk kez böyle kötü yandım ve leke kaldı 🥺 Teşekkür ederim şimdiden <33

Cilt bakımından anlayanlar yardım noluurr :(?