Şundan diyorum çünkü daha sonra yeniden çıktığını iddia edenler var.

Şundan diyorum çünkü daha sonra yeniden çıktığını iddia edenler var.

Sonradan şöyle çıkıyor. Eskisine nazaran daha inceleşiyor.
Biz erkekler kıllarımız daha gür haliyle daha uzun Sürüyor.
Biraz zaman istiyor.
Ben 9 seans gittim güzel etki gördüm. Ama devam etseydim daha iyi olurdu.
Canım çok yanıyordu ajajaj
Tabi ki
Lazer epilasyon yeni döneme ait bir buluş olduğu için 50 sene sonra falan anlaşılacak bedene zarar verip vermediği. Kanser yapma ihtimali de var. Pek güvenmiyorum açıkçası
Hormonsal bir değişim (hamilelik) sonrası yeniden çıkması normal ama onun dışında sanırım yeniden çıksa da keseleyince dökülüyor kıllar. Böyle bir durumsa bence gerekli hala.
Cevap
5Cevap
Hayır gereksiz değil
Hormonal değişiklik yaşayanlarda (ergenlik dönemi bitmemiş kişilerde, gebelik sürecine girenlerde , ilk kez ilişki yaşayanlarda) tekrar çıkıyor o da normal yani onun dışında olumlu sonuç verdiğinden bence gayet değer.
Tam fayda sağlamasada azalmasına yardımcı oluyor, bence gereksiz değil
Kullanılan cihaz alex ise değer benim bitti 6 seansta ama bu buz baslıklı ya da bu marka dısındakiler cıks bosa para verirsin
Lazere vermezsek ağdaya vericez aynı yola çıkıyor en azından batık olmuyor kıllar ince az çıkıyor
Ya o biraz kişinin cilt ve kıl rengine bağlı. Kıl rengi ne kadar koyuysa o kadar yüksek başarı elde edilebilir.
Evet gereksiz. İşe yaramıyor. Sadece kılları biraz inceltiyor.
Evet.
geçenlerde duydum yapmak isteyen kişiden, tekrar çıkıyormuş ama baya uzun sürüyor, bence gereksiz
Tabiki değil çok faydalı bişey tek seferde kurtuluyorsun en azından uğraşmazsin hep..
Sonradan çıkmıyor ya kim dedi
Hayır gereksiz değil ablam yaptırıyor gayet memnun
Değil
Hayır değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?