Arkadaşlar çok kötüyüm. Çok mutsuzum. Çok üzgünüm. Sizce haklı mıyım? Üzülmeye devam etmeli miyim?

Yardım edin. Ne yapacağım şimdi ben.

saçlarımı kestirdim. Aylarca uzattığım

bebek gibi büyütüp bakım yaptığım saçlarım artık yok.

Arkadaşlar çok kötüyüm. Çok mutsuzum. Çok üzgünüm. Sizce haklı mıyım? Üzülmeye devam etmeli miyim?

Bugün berbere gittim. Arkadaşlar anksiyete hastasıyım, okb KGB MHP falan gibi çokça hastalığım var. Bakın m*l değilim bu bi hastalık tamam mı.

evden çıktım çok tedirgin ve heyecanlıydım. nefesim kesiliyordu.

Herkes bana bakacaktı

herkes beni görecekti

herkes beni süzecekti

dayanamıyordum ama bi şekilde kapadım gözlerimi ve yola koyuldum.

Sıra beklerken, ne kadar da zayıfım

ne kadar kısayım

ne kadar çirkinim off diye düşünerek nefesimi kesmeye devam ettim. Dünyanın sonuydu adeta. Anksiyete hastasıyım m*l değilim arkadaşlar. Sonra olan oldu 🤧🥺😢

Sakinleştirdiler. Bişiler Koklattılar

Çok kötü hissediyordum. Saçlarım gidiyordu. Gaipten sesler duymaya başladım, kardeşim bu kadar yakışıklısın bu saçları nie bu kadar uzattın

yüzünü neden gizliyorsun

Böyle tipin var neden saklıyorsun"

diyordu o sesler. Biraz kandım ve avuttum kendimi bu sesler sayesinde özgüven ile doldum, birazcık ama.

Berberden çıktım. Acıkmıştım ve özgüven depolamıştım çok iyi hissediyordum. Ne zamandır yemiyorum 1, 2 poğaça kurabiye alayım dedim. pastaneye yaklaştıkça

sıcak bastı. Ya poğaça lar bittiyse

ya yok derlerse

ya kalmadı efendim derlerse diye düşünmeye başladım

ne yapardım o halde

nasıl aşardım bu sorunu arkadaşlar hastayım

anksiyete hastasıyım

m*l değilim tamam mı.

Bi şekilde hallettim ve aldım.

hemen eve geçtim. Kahvaltımı hazırladım.

Kahvaltımı yaparken. Yine düşüncelere daldım. Bu nasıl kahvaltı bu nasıl klavye, biri BENİ BU HALDE Görse

ıyy ne kadar sağlıksız

ıyy ne kadar fakir ( klavyem 10 tl )

Diye düşünürdü ve beni yargılardı offf diyerek int*harı düşündüm. Artık nefes alamıyordum. Arkadaşlar hastayım ben anksiyete

m*l değilim tamam mı.

Sonra onu da aştım bi şekilde. Şimdilik yaşıyorum/ buraya kadar okuyan m*L varsa kendini belli etsin evlenelim. M*lları severim. Kız erkek fark etmez /ama iyi değilim. Göçebilirim bu dünyada yardım edin nolur.

Güncellemeler
+1 yıl
Sıra beklerken demişim ama randevu ile gitmiştik. Yalan olmasın yani düzelteyim. Sıra beklemedim,
arkadaşı bekliyordum. Yalanı hiç sevmem öhm