Ne yapsam sizce?

Gizle bence, alay ederler.
Estetik çok normalleşti. Alay etmezler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne yapsam sizce?

Nasıl bir estetik yapacağına bağlı. Mesela burun estetiği ya da kulak estetiği yaparsan alay konusu olmazsın. Ama göğüs estetiği ya da dudak dolgusu yaptırırsan işte o zaman gerçek bir alay konusu olursun fakat bu süre pek uzun sürmez. İlk gördüklerinde alay ederler sadece.
yakışacağını düşünüyorsaniz kimseyi takmayin derim. yine de tabi elestirelere acik olmak lazim
Estetik derken nasıl bir şey yani.
Benim burnum kırıkti. Onun için Hemi estetik hemide düzeltmeleri yaptı hoca.
Burun ameliyatında nefes alamiyorsun gibi bir şey.
Her ameliyatın bir zorluğu var.
Yüzün güzelse hiç yaptırma derim.
Ve çevrendeki kişilerin düşünceleriyle hareket etme.
Senin kendi düşüncen ve fikirlerin var.
Cevap
64Cevap
diğerlerinin düşündüğü önemli olmamalı. sizin kararınız önemli
Bunu anlamak gercekten zor!
Insanlar neden daha guzel, daha cekici, daha estetik olabilme olasiligi varken bunu "tuu kaka" diye kotulerler ki?
Ustelik oyle guzel isler cikaran plastik cerrahlari var ki, yarap yaptiklari is hiiic anlasilmiyor.
Olasiliginiz varsa sizi huzursuz eden her seyi degistirin! Bu kadar basit.
Hayır gayette normal bir durum haline geldi, herkes alıştı duruma. Ayrıca kime ne nasıl istiyorsan rahat davran.
Dostum benim burnum kırıktı estetik oldum herkes harika olmuş diyor. Daha 20 gün oldu önceden hala şiş. Benimki doğal. 10 üzerinden 8'lik bir kadınsın. Bir tek göğüsler küçük onu da destekli sütyen ile tamamlarsın. Girişme bir şeye. İlla bir şey yapacaksan diş beyazlat veya git iPhone al 😉
Alay etseler nolcakki hayatindaki kararlarini cevreme goremi vericeksin. Kendi isteklerin arzularin zevklerin yasatin dogrultusunda vermek varken. Aldirma cevreyi kimseyi memnun edemessin boş ver herkes kendi pisliginde bogulsun
ne yaptiracagina ve sonuca bagli. genc kizlarin, gen gorunmeye calisan 50lik kadinlar gibi botokslar, dolgular yaptirmasini kimse anlamlandiramiyor, ama gene de yapiyorlar. Yaptiracagin estetige gercekten ihtiyacin var mi?
herkes oluyor bende oldim cevrem zir cahil hic takmadim onlari fark etseler burnumu hemen laf ederler dilinden düsmem is yerinde hermm bana güldüler alay ettiler üstelik avrupada yasiyorum yabanci kadinlar güldü kadinlar cok laf edecek cünkü cok kiskanclar cok
Bıraksın söyleme sende ki değişikliği onlar farketsin.
Sen söylersen bir anlamı kalmaz..
Ya sana bir güzellik gelmiş derlerse estetik operasyonun başarılı geçmiş demektir.
25 gerçek yaşınız mı?
Cevrendekileri dusunuyorsan olma bence. Insanlar herseyi cevresi icin filan mi yapmaya basladi acaba da bu cevrem ne der endiseleri bu kadar yogun... Bukadar dusunuyosaniz cevrenizi bikac agac filan dikin, hayvanlari koruma vakfina bagis yapin. En azindan hayvanlarin sizinle alay etmiyecegine emin olabilirsiniz...
Hiç kimsenin başka insanların kararlarına karışma hakkı yok. Herkes kendi vücudunun ve düşüncesinin sahibi. Kendi vücuduna yaptıracağı bir şey için diğerlerinin ne dediğini ve düşündüğünü umursamamalı. Kendi bedeninizi nasıl görmek istiyorsanız o şekilde yapın.
Eğer resimdeki sen isen bence estetik olma zaten çok güzelsin! İleriki dönemlerde gerekirse yaptır. Oje değil ki bu defalarca yaptırasın? Bıçak altına yatmak çocuk oyuncağı değil sonuçta..
İnsanların ağzı torba değil. En iyisi sen olsan bile bulmak isteyen bir olumsuzlugu buluyor. Çok takma o yüzden, nasıl istiyorsan öyle yaşa.
daha neler param varki yaptırıyorum dersin ben estetik olacağım ve benimle dalga geçecekler öyle mi alnını karışlarım adamın :D
gizle sen bunlara güvenme iyiyken herkes iyi ama bi düşman olursa seni üzmek için elinden geleni yapar
Çevrendekilere güzel gözükmek için estetik olmuyor musun zaten? O yüzden kafaya takmağı gerektirecek bir durum yok zaten.
Çok rahatsiz eden bir yeri yaptiracaksan elestirmez hak verirler. Yani burnun aşırı cirkinse yaptirinca tebrik ederler. Diğer türlü dalga gecerler
oyle igrenc ve kalitesiz bir cevreye sahipsen ederler. normal bir cevre etmez. zaten etseler de onemsemen gereken bir sey oldugunu dusunmuyorum
Normalleşti ancak tam da değil, yine de alay etmeseler de can sıkıcı sorular veya eleştiriler gelebilir. Sen yine de çok yayma yani.
Hahahah bence artık estetik normalleşti, alay ederlerse de görmezden gelirdim ben. Önemli olan benim nasıl hissettiğim <3
Basklarin düşüncelerine göre mi hareket edenler dediniz.
Hayatınızı başkalarının düşüncelerine göre mi ilerletiyorsunuz
Herkes oluyor şimdi estetik. Makyaj, saç boyama kadar normal bir şey estetik. Alay edenler kendilerine baksın :))
etmezler alay ne estetigi yapicaksin burunmu burunsa doktorunu banada oner
Cidden alay eden olursa ilişkini kes hiç canını sıktığına değmez
Alay edenlere şöyle de param var yaptım sizin de paranız olsun sizde yapın.
Gizlesen bile seni tanıyanlar bilmez mi anlamazlar mı?
Alay edilecek bir şey yok. Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap
Konuşanlar programına gitme gerisi sorun değil 😂😂
Eleştiri gizli hayranlıktır fotoğraftaki sensen çok güzelsin ihtiyacında yok şu halınle
Sen mutlu olacaksan kimsenin dediği umrunda olmamalı
söyleme hicbirsey kendikendine guzellestiler sansin sorarlarsa söyle de sihirle 😄😄
Kendi hayatın çevrendekilere elaleme kak* yemek düşer kimse karisamaz herkes kendine baksın
Ayıp bir şey değil. Alay eden olursa da bu onun ayıbı olur.
Fotodaki sensen eğer niye estetik oluyorsun? Neyini beğenmiyorsun ki anlamadım?
Alay ederlerse doversin onlar da estetik olmak zorunda kalırlar
Nereye neden estetik baktımda bişe fark etmedim gayet iyi
Yani bilinmez çevrendeki insanların anlayışına bağlı
Eğer ki gerçekten de olması gereken bir şey ise neden olmasin ama küçük yaşta estetiğe karşıyım.
Normaleşti desem ama herkes Estetikle ayni görünmeye başladi... bence yapma ama sen bilirsin
dur tahmin edicem , bence göğüslere estetik yaptırcaksın?
Niye alay etsinler ki yüzyılın en normal olayları arasında
Söylemek zorunda değilsin sorarlarsa söylersin
Genelde kıskanıyorlar, ne alayı.. Sırf kıskandıklarından alay ediyorlsr zaten.. Takma
Önemli olan iyi bir plastik cerraha yaptırmak. Yoksa hilkat garibesine de dönebilirsin
Kime ne kime ne. boş ver kendin iyi hissediceksen ol
Neden alay etsinler bu senin bedenin ve senin hayatın.
Ben olsam alay ederdim ne kadar özgüvensiz insanlarla doldu bu dünya.:D
Cevrenin kafa yapisi nasilsa o sekil tepki verirler
Eğer alay ederler mi diye ikileme düşüyorsan demekki çevrende böyleleri var bence söyleme estetik yaptırdığını ya da saklamak istemiyorsan alay etmelerine izin verme onlar çirkefleşirse sen onlardan daha çirkef ol çok takma onları
Kimseyi ilgilendirmez hayat senin hayatın
herkes yaptırıyor artık bence normal bir durum
Valla burnumu yaptirdim bir süre sonra da bambi eyes yaptırmak istiyorum bir şey söyleyen olunca da param vardı yaptirdim diyorum saklamaya hiç gerek yok.
Hayir yani edenler olursa da kendini bilmeyenler olur sende takılma bence yaptirmayan mı kaldı beğenmeyen olursa ben beğendim yaptırdım memnunum de ağızlarını kapat
Güzeller güzeli bir kızsın. Estetikle mahvedeceksin kendini yazık
Estetik çok normalleşti. Alay etmezler.
Zannetmiyorum. Estetik alaya alınacak bir konu değil.
Etsinler neden takıyorsun. Kendini düşün başkasını değil..
Ya * et çevreyi sen onlar için değil kendin için yaşıyon
Kendi dış görüşün daha iyidir fakat kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle davran sonuçta bu senin kararın
Fotoğraftaki sensen estetiğe hiç ihtiyacın yok
Çevrendekiler emin ol hiç önemli değil nasıl mutlu olmayı düşünüyorsan öyle yap başkalarını takma boş ver yenilik güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?