Ben yataktan çıkamıyorum sabahları, insanlar bakım falan yapıyor. Çok ilginç. 😂

Ben yataktan çıkamıyorum sabahları, insanlar bakım falan yapıyor. Çok ilginç. 😂

Valla sınava hazırlanıyorum haftanın bir iki günü zar zor uykumu alıyorum, uyuduğum vakit içerisinde de beynimin içinde denklem çözüp duruyorum bedenim dinlense ruhum ölü uyanıyorum kaldı ki cilt bakımımı yapayım gül suyumu süreyim. Göz altı morluğum daha az uyanınca mutlu oluyorum bugün biraz daha iyi olabilir diye. Ama çok isterdim şu sınav derdinden kurtulup her sabah şarkılar eşliğinde dans ede ede yüzümü yıkamayı dmekskemxd
Sınav dönemim cilt bakımıma yanıt vermediğinden bu ara biraktim rutin bakımı ama enerjili bir şey yok uyanınca yüz yıkarken elin altında oluyor her şey sırasıyla uyguluyorsun mis gibi nefes alıyo cildin rahatlıyorsun 💃
Gece yatmadan temizliyorum sabahta temizliğimi yaparım cildim kıymetlidir. Cild en iyi temizlikle diri ve genç durur. İyi baktığımı çevreden aldığım tepkilerden görmekte ayrı hoşuma gidiyor.
Cevap
2Cevap
Genelde alışkanlık oluyor
Ben edinemedim kanka o alışkanlığı.
Alışkanlık haline geliyor ki yapmayınca eksik hissettiriyor cildimi önemsiyorum ne olursa olsun yaparım.🌸
Üşenmeyin bu kadar ya
Değil mi? Bize biri bunu aşılasın. Bir olursa iki iki olursa diğer gün yine unutuyorum sonra güneş alerjim olduğu için yüz yine pert
Kendini nasıl alistirsan öyle devam eder sen yatmaya vdevam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?