Güzellik & Bakım Kaşlarım nasıl duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nolur süper soru olmasin nolur bak Kaşlarım nasıl duruyor? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
vega_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Gayet güzel kaş rimeliyle hafif sabitlersen kaş rengine uygun daha hoş olur 0 0 Yorumla
sananenapacan12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl hhaha süper soru olabilir yalnız :D 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. sil fotografını hemen 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok kötü bakıyon bune korktum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Ratatatatatata Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sorun sadece kaşlarmı 0 1 Yorumla Ratatatatatata +1 yıl alınma kaslarin iyi Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Normal 🙂 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
güzel duruyor
Hayır gayet düzgün duruyor.
Gayet güzel kaş rimeliyle hafif sabitlersen kaş rengine uygun daha hoş olur
Ee noldu oldjmu super 😅
hhaha süper soru olabilir yalnız :D
sil fotografını hemen
Şu kıza boya badana yapsan da nafile
Kaş işte normal bildiğin kaş
Kaşlarını sormak istediğine emin misin:)
Yoo iyisin canim bir sknti yok 😊
kaşların çok güzel
Çok kötü bakıyon bune korktum
Kötü görünmüyor, fena değil.
Yolda görsem tanırım artık seni🙂
gece gece korktum mk yaa
Kişiye göre değişir ki..
Hayır hiç bir sorun yok gayet iyi
Gulusun cok tatli kaslarina dikkat edemedim
Guzel
İdare eder
sorun sadece kaşlarmı