İslam dininde ister kadın ister erkek kaşını alması günahtır ve yasaklatır buna rağmen neden kaş alınmalı diye bir merak var? Alınmayınca insanlar o kişilere pis oluyorsunuz çirkin oluyorsunuz bakımsız oluyorsunuz bu nasıl kafa arkadaş o kadar çok şey görüp duyuyorum ki hatta takipte ediyorum Millete günah olduğunu söylesiniz de bu sefer siz yanlış oluyorsunuz en sonunda gerçekten o kişileri dövesim geliyor ama bunu da yapmıyorum
Beden üzerinde uygulanabilecek değişimleri yasaklayan Sevgili Peygamber Efendimiz (SAV), başına ek saç takana, dövme yapana ve yaptırana, hoş görünmesi için dişini inceltip seyrekleştirene, kaş ve kirpiklerini koparan kadınlara, Allah'ın yarattıklarının dışına çıktıkları için ilahi rahmetten uzak kalmış olacaklarını söylemiş ve ikazda bulunmuştur. HADİS-İ ŞERİF: ''Kaşlarını cımbız veya başka bir âletle alanlar, yüzlerine güzellik vermek için yanaklarını çizerek Allah’ın kendilerine verdiği şekli değiştirenler lânetlenmiştir.'' (Buharî) Konuyla ilgili İslam alimlerinin belirttikleri görüşe göre, KADIN ve ERKELKLERDR keyfi olduğu sürece kaş aldırmak günah olarak sayılır ve devamında ise o kişinin lanetlenmesi söz konusu olabildiği öne sürülmektedir. Bu durumu kanıtlayan en belirgin hadis-i şerif ise şöyledir: "Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin." (Buhari, 'Libas', 84; Müslim, 'Libas', 120)
Aynaya bakarken gerçekten psikolojin bozuluyorsa insan içine çıkınca herkesin senin kaslarına baktığını düşünüyorsan insan icine cikamiyorsan böyle büyümüş orman gibi olmuşsa düzeltmende sakınca yoktur. Seninki güzeldir dokunmaman lazım
Kas aldirmak niye gunah olsun ya Allah askina herseyi bir kenara birakip beynini kullanarak dusun bir insan kasini alinca kendine zarar vermiyor bir bitkiye hayvana birine zarar vermiyor niye gunah olsun? Ayni mantikla kol killarinizi da almayin o zaman baska seylere gelince hic gunahiniz akliniza gelmiyo kimleri elestiriyosunuz ne gunahlara giriyosunuz kas almak mi gunah?
Aslında biraz da kadınlar da suç var hayır diyebilen yok sadece memnun etme derdi yasak olan bir şeyde kimse “dur yapmayacağım, aldırmayacağım” demiyor
Kadınlar kaşını almadı mı aşalaniyor kıllı bakımsız diyorlar. Bu durumda nasıl rahatsız olmasın insan. Erkeklerde bu sefer saçma sapan işler yapıyor. esinin kaşını aldirmamandan tiksinip kaşını alan birini tercih ettiğini düşün